ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Unsplash

Κάποιοι επιδιώκουν να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, ενώ άλλοι προτιμούν να κινούνται στα παρασκήνια. Η αστρολογία, όπως πάντα, έχει πολλά να πει πάνω σε αυτό, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που έχουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πώς εκφράζουν αυτοπεποίθηση τα ζώδια; 

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση Unsplash

Πιθανότατα γνωρίζεις πώς ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σου. Η χρήση του ουράνιου προφίλ σου για να αποκαλύψεις τις δυνάμεις σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου σε βαθύτερο επίπεδο. Είσαι περισσότερο «ήσυχη» ή λαχταράς τα φώτα της δημοσιότητας; Αποφεύγεις την αντιπαράθεση ή απολαμβάνεις τις προκλήσεις; Εάν κλίνεις προς τις δύο τελευταίες απαντήσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι ένα από τα ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Το ζώδιο σου είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τον προσδιορισμό του επιπέδου της αυτοπεποίθησής σου. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή το ζώδιό σου αντιπροσωπεύει τη βασική σου ταυτότητα, την αυτοέκφραση και το πώς βλέπεις τον κόσμο. Ενώ κάθε ζώδιο ενσαρκώνει την αυτοπεποίθηση με τον δικό του τρόπο, τα ζώδια της φωτιάς συνήθως κάνουν την αυτοπεποίθησή τους πιο εμφανή. Τα ζώδια της φωτιάς είναι διαβόητα για το ότι είναι φιλόδοξα, άμεσα και δεν πτοούνται από τις απόψεις των άλλων.

Στα ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είναι φυσικά ο Κριός

Ως αρχηγός του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, έχει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που εκδηλώνεται στη νοοτροπία και τη στάση του. Είναι ένα μοντέρνο ζώδιο της φωτιάς, επομένως δεν φοβάται να ξεχωρίσει από το πλήθος, να επινοήσει κάτι νέο και να σπάσει το καλούπι. Νιώθουν σιγουριά με τον εαυτό τους και δεν ντρέπεται να το επικοινωνήσει ανοιχτά. Ο Κριός είναι το απόλυτο ζώδιο με αυτοπεποίθηση. Γεννιέται με τη θέληση απλά να επιβιώσει και η επιβίωση απαιτεί υψηλό επίπεδο σιγουριάς. Ο Άρης, ο κυρίαρχος πλανήτης του, είναι πολεμιστής. Πολλοί αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες και γεννημένοι ηγέτες έχουν τον Άρη στον Κριό. Η επιτυχία σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς απαιτεί ένα υγιές επίπεδο ανταγωνισμού και ο Άρης δίνει στον Κριό το ερέθισμα που χρειάζεται για να επιδιώξει με τόλμη οτιδήποτε επιθυμεί.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση ενός Λέοντα, είναι ίσως σήμα κατατεθέν του ζωδίου. Όχι μόνο είναι ένα ατρόμητο ζώδιο της φωτιάς, αλλά τους κυβερνά επίσης ο ίδιος ο Ήλιος, και ως αποτέλεσμα, βλέπουν τον εαυτό τους, ως πηγή φωτός και ζωής για τους γύρω. Επιπλέον, έχουν την αισιόδοξη στάση να το υποστηρίξουν. Χωρίς τον Ήλιο, τίποτα στο ηλιακό σύστημα δεν θα ήταν ζωντανό. Αυτή είναι η θερμότητα που φέρνει ο Λέων με την αυτοπεποίθησή του. Είναι μια αναμφισβήτητη δύναμη που ωφελεί όλους. Ο Ήλιος είναι επίσης ένας πλανήτης ζωτικότητας, πεποίθησης και δημιουργικής ευφυΐας, που δίνει στον Λέοντα την ικανότητά του να στέκεται σταθερά στο προσκήνιο.

Στα ζώδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση είναι και ο Σκορπιός

Ο Σκορπιός, προχωρά στη ζωή με αίσθημα ασφάλειας, γνωρίζοντας ότι έχει ένα δηλητηριώδες κεντρί για να τον προστατεύει ανά πάσα στιγμή. Στην αστρολογία, μοιράζεται τον Άρη ως πλανητικό κυβερνήτη με τον Κριό, επομένως, φυσικά, έχει μια ασυναγώνιστη τόλμη που του επιτρέπει να παραμένει σε ετοιμότητα και να μην ανησυχεί για τις αντιξοότητες που μπορεί να εμφανιστούν. Με τον Άρη ως κυβερνήτη του, ο Σκορπιός είναι το πιο στρατηγικό και πειστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η πολεμική ενέργεια του Άρη εμποτίζεται σε κάθε υποκείμενο κίνητρο που έχει ο Σκορπιός. Ταυτόχρονα όμως είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού, το μόνο με ισχυρή δομή να περιβάλλει τα συναισθήματά του. Όταν το νερό κατευθύνεται από συγκεκριμένα όρια, διοχετεύεται με ισχυρή ενέργεια.

Αιγόκερως

Μπορεί να μην αναγνωρίσεις αμέσως την αυτοπεποίθηση ενός Αιγόκερου. Κυρίως γιατί ο ίδιος δεν θέλει. Ωστόσο, η εργασιακή του ηθική και η ακλόνητη ικανότητά του να στέκεται σταθερός στον στόχο του, βρέξει-χιονίσει, είναι αυτό που του χαρίζει τη φήμη ενός ζωδίου με αυτοπεποίθηση. Τον κυβερνά ο 10ος οίκος της δημόσιας εικόνας, επομένως φροντίζει πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Αιγόκερως σέβεται και εκτιμά τους πόρους του και γνωρίζει ότι η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη πηγή για να πετύχει στη ζωή. Δεν κάνει πισωγυρίσματα και δεν τα παρατά όταν συναντά εμπόδια στο δρόμο του. Καθώς προσπαθεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του, ο Αιγόκερως αποκτά αυτοπεποίθηση μέσα από κάθε κακοτοπιά και κάθε βήμα προς τα εμπρός.