ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο

Unsplash

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιο του Κριού. Είναι ένα δυναμικό φεγγάρι που θα μας γεμίσει με θάρρος για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, αλλά από την άλλη μπορεί να έχουμε ξεσπάσματα θυμού αν δεν καταφέρουμε να γίνει το δικό μας ή αν κάποιος προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία μας.

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά σύμφωνα με το asibiliou.gr 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο Unsplash

Κριός

Θα έχετε την τιμητική σας και τα νεύρα σας με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, αφού η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας. Aν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από μια σχέση, τότε θα βάλετε ένα τέλος. Το ίδιο μπορεί να προκύπτει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Αν θέλετε να περάσετε στην αντεπίθεση ή απλώς να διεκδικήσετε το δίκιο σας, χρειάζεται να είστε καλά οργανωμένοι και χωρίς φόβο και πάθος να προχωρήσετε, με επιχειρήματα και διάλογο. Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικροατυχήματα. 

Καρκίνος

Η πανσέληνος Σεπτεμβρίου αφορά την καριέρα σας, την κοινωνική σας φήμη, τους στόχους σας, αλλά και την οικογένεια και το σπίτι. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα είναι πολλές και ποικίλες. Δεν είναι απίθανο με αυτό το φεγγάρι να προκύψει κάποια νέα πρόταση. Σίγουρα όλα αυτά θα σας πιέσουν, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Ακόμη μπορεί, επειδή δίνει όλο το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας, οι δικοί σας να παραπονιούνται. Επίσης, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να έχετε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους ή πρώην ερωτικούς συντρόφους και να ακούσετε κάτι που να σας σοκάρει. Προσέξτε παρορμητικές αγορές και έξοδα που μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Ζυγός

Επειδή η πανσέληνος Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο» και η πίεση θα είναι μεγάλη. Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις. Το φεγγάρι θα ρίξει φως σε ό,τι φοβάστε, κρύβετε ή προσπαθείτε να αποφύγετε και ίσως οι συνειδητοποιήσεις σας να αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί από τη φύση σας να αναζητάτε την ισορροπία, όμως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε κατάματα την αλήθεια. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκύψουν και προβλήματα οικονομικής φύσης και να κληθείτε να πάρετε τις αποστάσεις σας. Ίσως προκύψουν και έντονες προστριβές για οικονομικές ατασθαλίες που αγνοούσατε και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Αιγόκερως

Η πανσέληνος Σεπτεμβρίου στις 29/09, στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνει έμφαση στην οικογένεια και στο σπίτι σας και εξ αντανακλάσεως στα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και ίσως προκύψουν εντάσεις και έντονη κυκλοθυμία. Αποφύγετε κουβέντες με άτομα της οικογένειας σας, που μπορεί να θίξουν προβλήματα του παρελθόντος. Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, μπορεί να φέρει πίεση και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσηλωθείτε στους στόχους σας και κυνηγήστε τους, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που είναι κυρίαρχο την ημέρα της Πανσελήνου μπορεί να φέρει απρόσμενες καταστάσεις τόσο σε ερωτικά θέματα όσο και σε οικονομικά, αλλά και σε θέματα παιδιών.