ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 25/9-1/10/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 25/9-1/10/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης. Τρίτη και Τετάρτη θα είναι δυο πιο απρόβλεπτες μέρες. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, που σαφώς επηρεάζει και την ψυχολογία μας. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς εκφράζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και μην ανεβάζετε τόνους. Ο μήνας και η εβδομάδα θα κλείσει με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κυριαρχεί το σαββατοκύριακο, μια όψη που βοηθά να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις εκεί που δεν πιάνουν οι δοκιμασμένες και παραδοσιακές συνταγές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, εκτείνονται από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται αφορά κυρίως σε θέματα οικονομικά, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Κάποιες διαφορές με το σύντροφο σας, μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Προσέξτε παρορμητικές αγορές και το ρίσκο. Η εβδομάδα κλείνει πιο ευχάριστα, φέρνοντας ένα ξαφνικό κέρδος.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δημιουργείται ένα αισιόδοξο πλαίσιο για όλες τις επαφές και τις δοσοληψίες σας. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα  και αντιπαραθέσεις που μάχονται συνήθως μεγάλα «εγώ». Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει όλη την εβδομάδα. Απόσταση ή αποξένωση σε μια προσωπική σχέση, ενοχλητικές καταστάσεις σε σχέση με ένα ακίνητο ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας είναι μερικά από τα σενάρια. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια πιο εξισορροπητική όψη που θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις, μολονότι δεν θα λείψουν τα απρόοπτα.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές θετικές προοπτικές. Η κύρια επιρροή της εβδομάδας έρχεται από την Πανσέληνο στον Κριό, που αφορά κυρίως τις σχέσεις, τους στόχους σας και τη συμμετοχή σας στο κοινωνικό σύνολο. Αυτή η κάπως «έντονη» Πανσέληνος θα αυξήσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε χειριστικές συμπεριφορές. Όσο κι αν προσπαθείτε να αγνοήσετε ένα θέμα καιρό τώρα σε μια σχέση, τόσο πιο πολύ θα σας δημιουργεί ένταση. Προσπαθήστε να το συζητήσετε και να το βγάλετε από μέσα σας. Ακόμη ζητήστε τη συμβουλή κάποιου φίλου ή ενός προσώπου που έχει περάσει μια παρόμοια κατάσταση αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά βοηθητικά σε θέματα επικοινωνίας, δουλειάς και ταξιδιών. Η Πανσέληνος στον Κριό δυναμιτίζει τον τομέα της καριέρας, της επιτυχίας και των ευθυνών. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο τους. Από την άλλη, μη δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας προσωπική ζωή τρίτα πρόσωπα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό το Σάββατο, μπορεί να σας δώσει έμπνευση και να έχετε κάποια ιδέα πώς να προωθήσετε τη δουλειά σας, ενώ θα είστε πιο πρόθυμοι να αλλάξετε παραστάσεις.

Λέων

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ίσως δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο. Την εβδομάδα αυτή όμως η κύρια επιρροή προέρχεται από την Πανσέληνο στον Κριό. Όλοι θα είναι «κάπως». Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ψύχραιμα, καλύτερα αποστασιοποιηθείτε από μια φορτισμένη συζήτηση. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι δυο πιο πιεστικές μέρες, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στα προσωπικά. Το σαββατοκύριακο είναι βοηθητικό αν θέλετε να προωθήσετε με πιο μοντέρνους τρόπους τη δουλειά σας.

Παρθένος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά σε θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Την Παρασκευή έρχεται μια Πανσέληνος αρκετά νευρική στο ζώδιο του Κριού, που για σας αφορά σε θέματα κοινών οικονομικών. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή θα είναι πιο απαιτητικές μέρες και χρειάζεται να είστε κι εσείς προσεκτικοί. Μπορεί να προκύψει και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία αλλά όχι με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα θετικό για να κάνετε αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα.

Ζυγός

Ενώ η εβδομάδα ξεκινά με κλίμα αισιοδοξίας, η Πανσέληνος στις 29/09 δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης στις σημαντικές σας σχέσεις. Πιθανώς να είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, μην απαντήσετε με παρόρμηση. Η Παρασκευή είναι μια πιο απαιτητική μέρα καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, έρχεται για τρίτη και τελευταία φορά σε κόντρα με τον Ουρανό φέρνοντας αστάθεια σε σχέσεις ή στα οικονομικά ή και μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Το Σάββατο, μια ουρανοκατέβατη λύση σε οικονομικό επίπεδο, μπορεί να βοηθήσει.

Σκορπιός

Οι φίλοι και οι συνεργάτες θα είναι στο πλευρό σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μαζί τους μπορείτε να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα σε συμφωνίες και νέα εγχειρήματα. Η υγεία μας είναι η περιουσία μας κι αυτό είναι το μότο της Πανσελήνου στις 29/09. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες. Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι πιο απαιτητικές μέρες δυναμιτίζοντας το κλίμα κυρίως στις επαγγελματικές σχέσεις. Προσοχή λοιπόν σε παρορμητικές κινήσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Μπορεί να συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική πρόταση ή να γίνετε αποδέκτες μιας καλής οικονομικής πρότασης. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στις 29/9 συνήθως δείχνει το τέλος μιας κατάστασης ή ένα σημείο καμπής και είναι πιθανόν μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες να προκύψουν εξελίξεις τόσο στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί αυτές τις μέρες. Πιο βοηθητικό το σαββατοκύριακο για μικρές αλλαγές σε θέματα δουλειάς.

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βοηθά να προωθήσετε κυρίως τη δουλειά σας, τις σπουδές ή να κανονίσετε κι ένα ταξίδι. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας θα είναι σε προτεραιότητα. Κάποιο συμβάν, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς με ένα άτομο, μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα. Η Πέμπτη κι η Παρασκευή φέρνουν εκπλήξεις και απρόοπτα σε θέματα οικονομικών ή και ερωτικών. Πιθανώς ακόμη να έχετε εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Το Σάββατο θα σας βοηθήσει να δείτε πιο αντικειμενικά τα μελλοντικά σας σχέδια.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, ό,τι αφορά την πνευματική σας εξέλιξη και το άνοιγμα των οριζόντων σας. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Είναι μέρες που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα νεύρα και τις αντιπαραθέσεις, που ίσως είναι δύσκολο να αποφύγετε. Προστατέψτε και τα μυστικά τα οποία μπορεί να σας έχουν εκμυστηρευθεί άνθρωποι από το περιβάλλον σας. Οι πιο ζόρικες μέρες είναι η Πέμπτη κι η Παρασκευή καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αντιθέσεις ή και απομακρύνσεις. Προσέξτε πιο πολύ στα ερωτικά σας. Το Σάββατο έρχεται με εξελίξεις στα οικονομικά και μάλιστα απροσδόκητες.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με ευκολίες τόσο στις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στις 29/9 αφορά στα οικονομικά ζητήματα. Στις επόμενες 15 μέρες μπορεί να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε αυτό τον τομέα, γι’ αυτό κυνηγήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μπορεί να λάβετε ένα ξαφνικό μήνυμα από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε, να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη ή συνάντηση ή να αλλάξουν κάποια δεδομένα στη δουλειά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες, γιατί μπορεί να προκύψουν απρόοπτα που θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με ευελιξία και διπλωματία. Το Σάββατο θα είναι βοηθητικό στις σχέσεις σας και σε νέες προτάσεις συνεργασίας.