ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 7/12 ο Ερμής και στις 10/12 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα.

Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Δεκέμβριο:

Κριός

Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου οι πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη έρχονται σε αντιπαράθεση με τον κυβερνήτη σας Άρη, που βρίσκεται ακόμη ανάδρομος στους Διδύμους. Ταυτόχρονα σας δίνεται ο χρόνος για να σιγουρευτείτε γι’ αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι αντιπαραθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Άρη, κορυφώνονται με την Πανσέληνο στις 08/12. Σε αυτή την Πανσέληνο, καλά θα κάνετε να προσέξετε τα λόγια σας, αλλά και τα επικοινωνιακά λάθη. Αν νιώθετε λίγο «καμένοι» από τις απαιτήσεις της περιόδου, κάντε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Στις 10/12 η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω στον τομέα της καριέρας για να συναντήσει τον Ερμή, που βρίσκεται ήδη εκεί από τις 7/12. Ξεκινά μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για να θέσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τις 20/12 ξαναμπαίνει ο Δίας στο ζώδιο σας. Αυτή τη φορά θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23, δίνοντας ώθηση στα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον. Μπορεί να μην κρατιέστε να ξεκινήσουν τα καινούρια πράγματα στη ζωή σας, αλλά αυτή τη στιγμή το σύμπαν λέει ότι πρέπει να περιμένετε και να τα σκεφτείτε όλα στη λεπτομέρεια τους.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον ανάδρομο Άρη την 1η Δεκεμβρίου. Και οι δυο πλανήτες δημιουργούν ίσως μια έξτρα πίεση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα οικονομικά και με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12. Και πάμε στα ευχάριστα νέα του μήνα που δεν είναι λίγα. Η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα πιο αρμονικό και συμβατό ζώδιο προς το δικό σας τον Αιγόκερω στις 10/12 και η προσωπική σας ζωή αρχίζει να δέχεται τονωτικές ενέσεις.  Ο Ερμής από τις 7/12, η Αφροδίτη από τις 12/12, και ο Ήλιος από τις 21/12 στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να γίνει πιο διασκεδαστική η καθημερινότητα σας. Τυχερό διάστημα για να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Η Νέα Σελήνη στις 23/12 μπορεί να φέρει επιτυχία σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και σε νομικά ζητήματα.  Από τις 29/12 μέχρι τις 18/1/23 θα πρέπει να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες στις δοσοληψίες, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια και να είστε υποψιασμένοι για παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις.

Δίδυμοι

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, μπορεί να μη νιώθετε ο εαυτός σας. Να αισθάνεστε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, αλλά και πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Μπορεί να αντιδράτε υπερβολικά, να πιάνεστε από μια λέξη και να γίνεστε επιθετικοί, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Όλο αυτό θα διαρκέσει μόνο στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που φιλοξενεί και την Πανσέληνο, στις 08/12. Αυτή είναι ίσως η πιο «θυμωμένη» Πανσέληνος της χρονιάς και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πολύ διαφορετική η εικόνα του Δεκεμβρίου μετά τις 10/12. Την προσοχή και την ενέργεια σας, κλέβουν τα πρακτικά των επαγγελματικών, αλλά κυρίως τα οικονομικά σας. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη στις 23/12, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Στις 20/12 ο Δίας θα περάσει στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 16/5/23. Ο Δίας θα βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην ερωτική σας ζωή. Ο μήνας τελειώνει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 29/12/22 μέχρι τις 18/1/22. Αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για σας. Ευτυχώς δεν θα είναι μεγάλο σε διάρκεια.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, μπορεί να σας βρει αρκετά προβληματισμένους. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας. Η Πανσέληνος στις 8/12, μπορεί να δείχνει ένα παρασκήνιο ή και το βίαιο τέλος μιας δραστηριότητας. Ο Δεκέμβριος από τις 10/12 κι έπειτα, μετατοπίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μέχρι τις 2/1/23 αν ψάχνετε ένα νέο έρωτα, ένα νέο φίλο-η ή ακόμη κι ένα έμπιστο συνεργάτη έχετε περισσότερες πιθανότητες να τους βρείτε. Στις 29/12, ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προτρέποντας σας να μη βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι, πριν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Το ίδιο διάστημα μπορεί να προκύψουν επιστροφές από το ερωτικό ή το επαγγελματικό σας παρελθόν.

Λέων

Η ένταση κορυφώνεται στις 08/12 με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες, είτε για κάποιους φίλους, είτε και για συνεργάτες σας. Μετά τις 10/12, η εικόνα του Δεκεμβρίου είναι τελείως διαφορετική. Ακόμη, είναι μια ωραία περίοδος για να έρθετε πιο κοντά στους συνεργάτες σας και να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες μαζί. Τα σπουδαία νέα για το ζώδιο σας έρχονται στις 20/12, καθώς ο Δίας παίρνει θέση στον φιλικό σας Κριό δίνοντας σας τις απαραίτητες δόσεις αισιοδοξίας για το μέλλον. Στις 23/12 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για μια επαγγελματική αλλαγή. Στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, κάνοντας τις πρώτες 18 ημέρες της καινούριας χρονιάς λίγο πιο απαιτητικές με καθυστερήσεις, αναβολές, μπερδέματα.

 

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Το πολύ καλό και διασκεδαστικό του κομμάτι ο Δεκέμβριος το κρατά για μετά τις 10/12. Ήδη από το τέλος Νοεμβρίου χτιζόταν μια ένταση, η οποία θα κορυφωθεί με την Πανσέληνο στους Διδύμους σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Αυτό είναι το πιο απαιτητικό διάστημα, τόσο σε θέματα προσωπικής ζωής όσο και σε θέματα καριέρας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Μετά, ξεκινά το πιο γλυκό, διασκεδαστικό, αλλά και ερωτικό διάστημα του Δεκεμβρίου. Αν είστε μόνοι-ες εύκολα θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, ενώ μέχρι τις 2/1/22 εκτείνεται ένα ιδιαίτερα κοινωνικό διάστημα. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη στις 23/12, ανοίγει νέους δρόμους στην ερωτική σας ζωή, ενώ μπορεί να μπαίνετε και στη διαδικασία απόκτησης απογόνου. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, πιθανώς να προκύψει για κάποιους μια επιστροφή από το ερωτικό ή επαγγελματικό παρελθόν.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Την 1η Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον Άρη δημιουργώντας ασυμφωνίες, τάση για τσακωμούς, αλλά και αρκετή σύγχυση. Η Πανσέληνος στις 08/12 μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Στις 20/12 ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα περάσει μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23, φέρνοντας στη ζωή σας νέους ανθρώπους, νέους έρωτες, αλλά και προτάσεις συνεργασιών. Μετά τις 10/12, θα απολαμβάνετε πιο πολύ τη γαλήνη και τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Η Νέα Σελήνη στις 23/12 μπορεί να παρακινήσει να κάνετε μια καινούρια αρχή στο σπίτι ή στα επαγγελματικά. Ο μήνας κλείνει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, στις 29/12, φέρνοντας αναβολές, καθυστερήσεις, ίσως όμως και παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου είναι αρκετά χαοτικό. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και με τα έξοδα σας. Η Πανσέληνος στις 08/12, αφορά οικονομικές ή επαγγελματικές αποφάσεις. Γενικότερα το πρώτο δεκαήμερο θα σας ταλαιπωρήσει περισσότερο, σε σχέση με το υπόλοιπο του μήνα που θα είναι πιο ευχάριστο. Στις 20/12 ο Δίας θα περάσει στον τομέα των επαγγελματικών ο Δίας, προχωρώντας στον Κριό. Έτσι σε όποια φάση κι αν είστε, οι λύσεις θα βρεθούν λίαν συντόμως. Από τις 7/12 ο Ερμής, από τις 10/12 η Αφροδίτη και από τις 21/12 ο Ήλιος θα περάσουν στον φιλικό σας Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στα θέματα της επικοινωνίας. Η Νέα Σελήνη στις 23/12, είναι εξαιρετική για να καταστρώσετε τα σχέδια σας για την καινούρια χρονιά. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα αγκαθάκι στο τέλος του μήνα, αφού στις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, βάζοντας σας σε διαδικασία να επανεξετάσετε στόχους και σχέδια. Από τις 29/12 μέχρι τις 18/1/23 μπορεί να συναντήσετε παλιούς φίλους και συνεργάτες.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου φιλοξενεί μια Πανσέληνο στις 08/12 που σας αφορά ιδιαίτερα, καθώς σχηματίζεται στην περίοδο των γενεθλίων σας και δέχεται την καταιγιστική σύνοδο του ανάδρομου Άρη.  Η ένταση ευτυχώς δεν θα συνεχιστεί στην πορεία του Δεκεμβρίου. Οι πλανήτες προχωρούν στον ζωδιακό μπαίνοντας στον Αιγόκερω, καλώντας σας να δώσετε την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών. Στις 20/12 ο κυβερνήτης σας Δίας προχωρά στον Κριό κι αυτή τη φορά θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23 κάνοντας σας πιο αισιόδοξους για τα νέα σας βήματα, αλλά και για την ερωτική σας ζωή. Στις 23/12 μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα δουλειάς ή οικονομικών. Επαφές με φίλους ή συνεργάτες από το παρελθόν είναι από τα σενάρια που φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Αιγόκερως

Ο τρόπος που ξεκινά ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που θα κλείσει. Μπαίνετε στον Δεκέμβριο ήδη με μια αίσθηση κούρασης. Η ένταση αυτή φτάνει σε μια στιγμή κορύφωσης με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12. Μπορεί να φτάνετε στα όρια σας και να νιώθετε απογοητευμένοι. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε ένα νέο βήμα. Ευτυχώς η εικόνα του Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα από τις 10/12 θα σας αποζημιώσει. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσετε το εορταστικό κλίμα. Τα φετινά σας γενέθλια κοσμούνται από μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη στις 23/12 που είναι βοηθητική και στα νέα σας ξεκινήματα και τους στόχους που θα θέσετε για τη νέα χρονιά. Στις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας, βάζοντας σας σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τα σχέδια που είχατε κάνει μέσα στη χρονιά πώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε ή να κάνετε αλλαγές.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με ενδιαφέρον σε κοινωνικό επίπεδο για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Όμως, μέσα σε όλα τα ευχάριστα μπορεί να προκύπτουν και κάποιες απογοητεύσεις. Με την Πανσέληνο στις 08/12, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας έρωτας ή ένας φίλος ή ακόμη κι ένας συνεργάτης, δεν αξίζει την ενέργεια και τη στήριξη που του δίνετε. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σας ρίχνει ψυχολογικά, καθώς στις 20/12 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ανάπτυξης, θα λάβει μια ξεχωριστή θέση για το ζώδιο σας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των γνωριμιών και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες μέχρι τις 16/5/23. Μέσα στον Δεκέμβριο, ο Ερμής στις 07/12, η Αφροδίτη στις 10/12 και ο Ήλιος στις 21/12 θα περάσουν στον Αιγόκερω, δημιουργώντας περισσότερη ησυχία στην καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη στις 23/12, είναι εξαιρετική για νέα ξεκινήματα. Είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τη δράση σας και να κάνετε διορθώσεις.

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με αρκετή ένταση, είτε σε θέματα καριέρας, είτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Όλη αυτή η ένταση, φαίνεται ότι θα φτάσει σε ένα αποκορύφωμα στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 08/12. Για κάποιους αυτή η Πανσέληνος, μπορεί να σηματοδοτεί και το τέλος μιας κατάστασης. Από τις 07/12 ο Ερμής, από τις 10/12 η Αφροδίτη και από τις 21/12 ο Ήλιος, προχωρούν στον φιλικό σας Αιγόκερω και θα σας δώσουν την ισορροπία που αναζητάτε. Αν και μέχρι τις 21/12 θα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, σε κάθε περίπτωση, θα μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στις 20/12 ο Δίας θα αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιο σας. Θα προχωρήσει στον Κριό και μέσα σε έναν υλικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα οικονομικά σας. Σαφώς αυτός ο τομέας που θα βρίσκεται ο Δίας μέχρι τις 16/5/23 αφορά και την αυτοπεποίθηση, τη σταθερότητα και την υλοποίηση των στόχων σας. Ο μήνας θα τελειώσει, φέρνοντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.