ΖΩΔΙΑ

Οι καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια του Αέρα από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Η Άση Μπήλιου μοιράζεται με το κοινό του ladylike.gr τις καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς θα εξελιχθεί το ερωτικό σκηνικό για τα ζώδια της Φωτιάς;

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι αδιαμφισβήτητα οι μήνες που καταλαβαίνουμε το καλοκαίρι έτσι όπως του αξίζει και ανάβουμε τον διακόπτη της χαλάρωσης, του φλερτ και της γλώσσας του έρωτα. Η Άση Μπήλιου μάς προετοιμάζει κατάλληλα για το καλοκαίρι και μάς δίνει τις ερωτικές προβλέψεις της για τα ζώδια του Αέρα. Είσαι έτοιμη για να μάθεις τι σε περιμένει;

Δίδυμοι

Μετά τις 11 Ιουλίου, έρχεται η ώρα για ξεκαθαρίσματα. Ή αφήνεις το παρελθόν πίσω ή δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιούλιος ενδείκνυται για πολλά φλερτ, ενώ μετά τις 17 Αυγούστου ίσως βρεις τον μεγάλο έρωτα. Όπως όλα τα ζώδια του Αέρα.

Ζυγός

Η ερωτική ζωή σου βελτιώνεται από τις 13 Ιουλίου, ενώ κάπως μπλέκονται οι φίλοι σου σε μία τέτοια ιστορία. Μετά τις 15 Αυγούστου, έρχονται λαμπρές και καυτές μέρες.

Υδροχόος

Μπορεί να ζορίστηκες αρκετά στα ερωτικά, αλλά τώρα ξεκινά το καλό. Ο Αύγουστος θα σε αποζημιώσει με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μετά τις 8 αλλά περισσότερο στις 16.