ΖΩΔΙΑ

Οι καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια της Φωτιάς από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Η Άση Μπήλιου μοιράζεται με το κοινό του ladylike.gr τις καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς θα εξελιχθεί το ερωτικό σκηνικό για τα ζώδια της Φωτιάς;

Ως γνωστόν, το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Είσαι ανοιχτή και πιο έτοιμη για φλερτ και ρομαντικά ραντεβού στη πόλη ή το νησί. Είναι όμως αυτή η καταλληλότερη εποχή για εσένα; Μήπως υπάρξουν δυσκολίες σε περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένη; Πάμε να δούμε τι έχει να πει η Άση Μπήλιου για τα ζώδια της Φωτιάς και τα ερωτικά τους.

Κριός

Είσαι η πρωταγωνίστρια του Ιουλίου στο κομμάτι του φλερτ και των γνωριμιών, αλλά μετά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Ακόμα όμως και αν χωρίσετε, θα γίνει πάρτι από τις 16 και μετά.

Λέων

Μόλις μπήκε ο πιο καυτός μήνας για εσένα. Είσαι μαγνήτης για όλους αλλά μπορεί να προκύψουν και μπερδέματα ή μη ξεκάθαρες καταστάσεις. Μετά τις 11 Ιουλίου και στις 8 Αυγούστου, θα πάθεις έρωτα κεραυνοβόλο.

Τοξότης

Κράτα χαμηλούς τόνους αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου. Μετά τις 11 Ιουλίου, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά σε επίπεδο φλερτ. Ο Αύγουστος από την άλλη θα φέρει μία σημαντική δέσμευση, μετά τις 15.