ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 9/8-15/8/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 9/8 – 15/8. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η σύγχυση και η αστάθεια είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που μας κάνει να ψάχνουμε διεξόδους, μια πιο πνευματική προσέγγιση στα πράγματα, αλλά και κάτι θετικό να πιστέψουμε -ακόμη κι αν είναι ψέμα- προκειμένου να βγούμε από την κατήφεια. Κι εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή, διότι όπου βάζει ο Ποσειδώνας το χέρι του σε δύσκολες όψεις, γινόμαστε πιο επιρρεπείς στο να παραμυθιαστούμε και να πιστέψουμε ως αλήθεια μόνο αυτό που ευχαριστεί τα αυτιά ή τα μάτια μας.

Ειδικά σε θέματα σχέσεων και οικονομικών αυτή η όψη έχει ένα μεγάλο απαγορευτικό, άρα είναι η πιο ακατάλληλη για συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις. Επειδή είναι μια όψη που ρέπει προς την ευαισθησία και τη συμπόνια, πρέπει να είμαστε πιο καχύποπτοι όταν μας πλησιάζουν άτομα που δεν γνωρίζουμε και απευθύνονται στην καρδιά μας. Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Την Τρίτη, ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Το διάστημα μέχρι το τέλος Αυγούστου, που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, ευνοεί την οργάνωση τόσο της δουλειάς όσο και των ρουτινών, που σας επιτρέπουν να είστε σε καλύτερη φόρμα και να έχετε καλύτερη υγεία. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρετε να βρείτε τρόπους να διώχνετε το άγχος που σας κατατρώει και μερικές φορές γίνεται επιζήμιο και για την υγεία σας κι από την άλλη να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά χαλαρούς ρυθμούς, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και κάμπτει την ανάγκη σας να έχετε έλεγχο σε όλα και σας προτρέπει, έστω αυτή την εβδομάδα, να κάνετε όλα όσα σας αποσυμπιέζουν από το καθημερινό στρες, χωρίς προγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Να δώσετε χρόνο και ενέργεια στις απλές και καθημερινές απολαύσεις και χαρές της ζωής. Να φάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω, να μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά σε μια έξοδο ή παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια με την παρέα σας, να απολαύσετε τη φύση, τις καλοκαιρινές βουτιές.

Δίδυμοι

Από την Τρίτη, που περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στην Παρθένο, η έμφαση στα θέματα της οικογένειας γίνεται πιο έντονη. Μέχρι τις 30 Αυγούστου μπορεί να έχετε πολλές ιδέες σχετικά με την αναδιαμόρφωση του χώρου του σπιτιού σας, μπορεί να ενδιαφερθείτε για μια μετακόμιση, αγοραπωλησία, να έχετε αλλαγές στην οικογενειακή σας σύσταση ή να υπάρχουν θέματα με στενούς συγγενείς που πρέπει να επιλύσετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σάς δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε μια δύσκολη κατάσταση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη επιρροή της αντίθεσης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, μια από τις όψεις που δημιουργούν ένα πιο ευαίσθητο πλαίσιο, που το μυαλό ψάχνει διεξόδους διαφυγής. Από τη μια μπορεί να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά το μέλλον, τι θα κάνετε με τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σας στόχους κι από την άλλη προσπαθείτε να συντονιστείτε με την πραγματικότητα του εδώ και τώρα. Για όλα αυτά πιθανώς να συζητήσετε κιόλας με τους φίλους ή τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος και μην φορτίζετε και τους άλλους εννοείται.

Λέων

Την Τρίτη ο Ερμής παίρνει κι αυτός θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών, αφού προχωρά στην Παρθένο και μέχρι τις 30/8 απαιτεί να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των οικονομικών σας και να οργανωθείτε καλύτερα. Δείτε με χαρτί και μολύβι αναλυτικά τι ξοδεύετε, τι εισπράττετε, πόσα έξοδα καλύπτετε και πόσα μπορείτε να αποφύγετε. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά, βάλτε σαν στόχο να κάνετε συγκεκριμένες οικονομίες για να μην επιβαρύνετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου έρχεται με πιο απαιτητικές όψεις και ίσως λίγο πιο επιβαρυμένη ψυχολογία.

Παρθένος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί μια αίσθηση αστάθειας, αβεβαιότητας και σύγχυσης σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ίσως είναι δύσκολο να «διαβάσετε» τις προθέσεις των άλλων και θα έχετε μια τάση να μεταφράζετε κατά το δοκούν τα σημάδια που βλέπετε σε συμπεριφορές. Προσέξτε λοιπόν να μην παρασυρθείτε από τη γόνιμη φαντασία σας κι ακόμη χειρότερο να μην παρασυρθείτε από επιτήδειους, που θέλουν να σας παραμυθιάσουν. Αν προκύψει μια γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο ή και μια επαγγελματική πρόταση που φαίνονται ιδανικές για σας, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να δώσετε γη και ύδωρ.

Ζυγός

Την Τρίτη παίρνει θέση κι ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι τις 30/8, ενώνοντας προς το παρόν τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη και τον Άρη, που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Όλη η έμφαση αυτών πλανητών είναι στον τομέα της ψυχολογίας, του ασυνειδήτου, του παρασκηνίου. Είναι μια περίοδος που πρέπει να παρατηρείτε περισσότερο, χωρίς να αναλαμβάνετε σπουδαία δράση. Είναι μια πιο εσωτερική περίοδος για να την αξιοποιήσετε προκειμένου να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Να οργανώσετε καλύτερα το «αύριο» σε ένα πιο θεωρητικό επίπεδο. Η εβδομάδα θα κλείσει με περισσότερες πρακτικές έγνοιες, είτε για τη δουλειά είτε για τα οικονομικά.

Σκορπιός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά, καθώς είναι μια όψη που μπερδεύει τη φαντασία με την πραγματικότητα. Για σας επηρεάζει τους τομείς των φίλων, των στόχων και των συνεργατών, με τον τομέα του έρωτα. Μπορεί να υπάρχουν ακαθόριστα όρια σε μια νέα σχέση ανάμεσα στο φιλικό και το ερωτικό ή μπορεί ακόμη να ακούτε διάφορα από τους φίλους σας σε σχέση με μια επιλογή σας στον τομέα του έρωτα. Αν κάνατε μια νέα γνωριμία, μην βιάζεστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον αν δεν περάσει λίγος καιρός. Χαρείτε με αυτό που σας συμβαίνει, αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.

Τοξότης

Την Τρίτη, ο Ερμής παίρνει θέση στην Παρθένο για να ενώσει τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη και τον Άρη, που βρίσκονται ήδη εκεί, μέσα στον τομέα της καριέρας και των μεγάλων σας φιλοδοξιών. Θα μείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου και θα σας ωθήσει στο να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και καλύτερη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μέχρι τις 30/8 μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μεγαλύτερη κινητικότητα σε θέματα δουλειάς. Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου επιδιώξτε μόνο ξεκούραση και τίποτε άλλο.

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια κατάσταση ονειροπόλησης. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνετε διακοπές ή ένα ταξίδι, χωρίς να σκέφτεστε με άγχος όλα όσα «πρέπει» να φέρετε εις πέρας στη ζωή σας; Είμαι βέβαιη ότι πάνε αρκετά χρόνια. Καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθήστε -ακόμη κι αν δεν είστε διακοπές και δεν έχετε άδεια- να αδειάσετε το κεφάλι σας απ’ όσα σας προβληματίζουν και να αφεθείτε να ζήσετε με τις αισθήσεις σας και την καρδιά σας, κάποιες μέρες; Ώρες; Δεν έχει σημασία ο χρόνος, αλλά η στιγμή που θα αφιερώσετε μόνο σε σας, χωρίς να αγωνιάτε για την επόμενη μέρα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον άξονα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την ασφάλεια, την οικονομική σταθερότητα, δημιουργώντας είτε μεγαλύτερο άγχος είτε μια εικόνα επίπλαστη που πρέπει να προσέξετε. Το πιο σημαντικό σε αυτή την όψη είναι να πατάνε τα πόδια σας καλά στη γη, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας. Αναφέρομαι κυρίως στις επιλογές σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Είναι μια απαγορευτική όψη, τόσο για οικονομικές όσο και για συναισθηματικές επενδύσεις. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό ισοζύγιο ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί κι όταν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές, κρατήστε σημειώσεις, χωρίς απαραίτητα εκείνη τη στιγμή να θέτετε το ζήτημα προς επίλυση. Αν έχετε ενθουσιαστεί με μια νέα γνωριμία ζήστε το μεν, αλλά μην το βαπτίζετε «έρωτα» της ζωής σας ή ό,τι καλύτερο σας έχει τύχει ποτέ. Αυτές τις διαπιστώσεις θα τις κάνετε όταν θα έχουν περάσει αρκετά χρόνια κι όχι την πρώτη στιγμή. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ενεργητικός, καθώς την Τρίτη ο Ερμής περνά με τη σειρά του στην Παρθένο, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου