ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 7/6-13/6/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 7/6 – 13/6. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου φιλοξενεί τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη της καλοκαιρινής περιόδου, μια ετήσια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. Δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας μεν, αλλά την επιρροή της θα τη νιώσουμε, καθώς αυτή η έκλειψη αλλάζει το παιχνίδι και τις ζωές αυτών που επηρεάζει περισσότερο.

Την Παρασκευή 11/6 ο Άρης φεύγει από το συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου και προχωρά στον Λέοντα, ένα ζώδιο που η πύρινη ποιότητα του ταιριάζει περισσότερο στον πλανήτη της δράσης και της ενέργειας. Αυτή είναι μια θέση πιο δημιουργική, γιορτάζει τις επιθυμίες, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Από τις 11/6 μέχρι 29/7 ο Άρης θα διελαύνει σε αυτό το ζώδιο και μάλιστα για ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του διαστήματος θα πηγαίνει παράλληλα με την αιώνια ερωμένη του Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι, το καλοκαίρι του έρωτα και του πάθους.

Κριός

Όταν θέλετε να πείτε κάτι εσείς οι Κριοί συνήθως το λέτε χωρίς να χρυσώνετε το χάπι και χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος βγαίνει ωμός και χωρίς περιτύλιγμα στο σερβίρισμά του. Είναι όμως ο σωστός τρόπος αυτή την εβδομάδα με μια έκλειψη στον τομέα της επικοινωνίας αγαπητοί μου Κριοί; Μια έκλειψη πάντα δημιουργεί πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι έχουν την τάση να δραματοποιούν ό,τι ακούνε ή ό,τι τους συμβαίνει και ταυτόχρονα έχουμε κι ανάδρομο Ερμή που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να ξανασκεφτείτε ό,τι έχετε να πείτε, ειδικά αν κάνετε κριτική ή εξαπολύετε κατηγορίες στους άλλους. Αυτό αφορά τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις.

Ταύρος

Τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη της εβδομάδας στις 10/6 που ταυτόχρονα αποτελεί και Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Οι Ηλιακές εκλείψεις είναι συνήθως δείκτες αλλαγών, αλλά και νέων ξεκινημάτων και κατευθύνσεων στη ζωή μας. Κι αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψει είτε μια νέα πηγή εσόδων ή μια εντελώς νέα στρατηγική προκειμένου να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η έκλειψη αυτή αντιστοιχεί στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, έτσι λοιπόν έχετε μπροστά σας ένα εξάμηνο για να αποδώσει το όποιο σχέδιο καταστρώσετε τώρα.

Δίδυμοι

Υποδεχόμαστε την πιο σημαντική εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς φιλοξενεί την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 10/6 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. Πρόκειται για μια ετήσια Ηλιακή έκλειψη ιδιαίτερα φορτισμένη που έχει τη δύναμη να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας και να φέρει ένα νέο αέρα στη ζωή σας. Μάλιστα μπορεί να αφήσετε πολλούς άναυδους με μια απόφαση σας που πάει κόντρα στην εικόνα ή σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους πολλοί για σας. Μπορεί τώρα να προκύψει μια ευκαιρία να βγείτε από μια σχέση ή συνεργασία που δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική για σας, γι’ αυτό το ονομάζω κι «ευκαιρία», διότι μολονότι μπορεί να υπάρχει ένα τέλος, σάς δίνεται σχεδόν αυτόματα η ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Καρκίνος

Στις 11/6 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Λέοντα. Αυτό από μόνο του είναι ένας παράγοντας ανακούφισης και λιγότερου στρες στη ζωή σας. Από τον Λέοντα ο Άρης θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν, ενδεχομένως κι εξαιτίας της περιόδου του καλοκαιριού για να κανονίσετε για διακοπές. Ή γιατί θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή τον χώρο του σπιτιού. Από την άλλη, θα σας δώσει κίνητρο για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Λέων

Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, αφορά τον 11ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται τόσο με τους στόχους σας όσο και με τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Στις 11/6 ο θεός του πολέμου, της διεκδίκησης, των επιθυμιών και της υψηλής ενέργειας, Άρης, περνά στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/7. Αυτή είναι μια από τις πιο δυναμικές και φιλόδοξες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας για τις επτά επόμενες εβδομάδες. Θα είστε πιο διεκδικητικοί, πιο παθιασμένοι με τους στόχους σας, αλλά και σε ερωτικό επίπεδο θα έχετε καταιγιστικές εξελίξεις.

Παρθένος

Μια Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη κι έτσι για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει ένα νέο σενάριο είτε μιας μεταγραφής, μιας αλλαγής πόστου ή και δουλειάς ή μιας νέας πρότασης που μπορεί να σας βάλει και σε δίλημμα. Βέβαια οι εκλείψεις δεν ακολουθούν την κανονική ροή των εξελίξεων, έτσι μπορεί να υπάρχει μια ανατροπή ή ένα περίεργο σενάριο πριν κατακαθίσει η σκόνη και πάρετε απόφαση τι θα κάνετε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιοι μπορεί να έχετε θέματα και με κάποια μέλη της οικογένειας σας που ίσως χρειάζονται τη φροντίδα και την προσοχή σας.

Ζυγός

Στις 11/6 ο Άρης αποχωρεί από τον Καρκίνο και προχωρά στον Λέοντα σε μια πολύ πιο φιλική και θετική όψη προς το ζώδιο σας από αυτή που είχε μέχρι τώρα. Το μεγάλο άγχος είτε για την καριέρα είτε για το σπίτι και την οικογένεια φεύγει σιγά σιγά. Η νέα του ζωδιακή θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά, τη δουλειά και τα σχέδια με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση και για την κοινωνική σας ζωή, αφού μέσα στις επόμενες επτά εβδομάδες μπορεί να λάβετε αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Σκορπιός

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ίσως η πιο «καυτή» του μήνα, καθώς φιλοξενεί την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους και την είσοδο του Άρη στον Λέοντα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 αναμοχλεύει ιδιαίτερα τα συναισθήματα σας είτε σε μια προσωπική σχέση είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία και αν είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της. Ίσως μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες, που θα έχει τελειώσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, να πρέπει να δείτε πραγματικά τι θέλετε να κάνετε και πού θέλετε να οδηγηθεί το μέλλον αυτής της σχέσης ή συνεργασίας.

Τοξότης

Την Παρασκευή 11/6 ο Άρης περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και ξαναβρίσκετε τον αισιόδοξο, ενθουσιώδες εαυτό σας που ψάχνει για περιπέτεια, ρίσκο και γνώση. Μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι τις 29/7 μια ιδέα σας μπορεί να γίνει πιο εύκολα πραγματικότητα, να έχετε επιτυχία σε σπουδές ή να αποφασίσετε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις μέσω σεμιναρίων, μεταπτυχιακών, ενώ και οτιδήποτε αφορά τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, το διαδίκτυο μπορεί να απορροφήσει το ενδιαφέρον σας και να κάνετε καινούρια πλάνα. Όμως σε όποια εκκίνηση θέλετε να κάνετε περιμένετε να περάσει πρώτα η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Δηλαδή περιμένετε μετά τις 22/6 να ξεκινήσετε.

Αιγόκερως

Στις 11/6 ο Άρης αποχωρεί από τον Καρκίνο και προχωρά στον Λέοντα. Τις προηγούμενες εβδομάδες που ο Άρης βρισκόταν στον Καρκίνο πιεστήκατε πολύ και είχατε πολύ ασταθείς συνθήκες σε σχέσεις και συνεργασίες. Η καινούρια του θέση δεν θα είναι τόσο δύσκολη και θα απαλλαχτείτε από το μεγάλο άγχος. Πλέον το θέμα είναι τα οικονομικά σας και πώς θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπία σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα. Διατροφές, ασφάλειες, μπόνους, κέρδη από επενδύσεις, χρέη και οφειλές, όλα θα σας απασχολούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Υδροχόος

Στις 11/6 έχουμε αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που περνά στον Λέοντα μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ξεκινά ένα απαιτητικό και παραγωγικό διάστημα για σας που εκτείνεται μέχρι τις 29/7. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι ασφυκτικοί, όλοι θα έχουν απαιτήσεις από σας και το 24ωρο δεν θα φαίνεται επαρκές για να τα προλαβαίνετε όλα. Από την άλλη, θα είναι μια περίοδος που πιθανώς να υπάρχουν και εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αλλά θα πρέπει να δείξετε πνεύμα υποχωρητικότητας και να μην απαντάτε στις επιθέσεις με επίθεση. Μια πιο διαλλακτική και διπλωματική στάση θα σας ωφελήσει.

Ιχθύς

Στις 11/6 αποχωρεί ο Άρης από τον Καρκίνο και προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και της δουλειάς. Καιρός λοιπόν να ψάξετε τα αθλητικά σας και να οδηγηθείτε είτε σε ένα γυμναστήριο είτε όπου αλλού επιθυμείτε να κάνετε άσκηση και να ξαναμπείτε σε φόρμα. Γενικότερα είναι μια περίοδος μέχρι το τέλος Ιουλίου που ευνοεί να φροντίσετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αν είχατε καιρό να κάνετε ένα τσεκ απ τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το πράξετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου