ΖΩΔΙΑ

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο.

«Η ζωή μας με τον ανάδρομο Ερμή» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Ιουνίου που είναι ένας μήνας με αρκετά μπερδέματα, αφού στη διάρκεια του θα είναι ιδιαίτερα αναμεμιγμένος και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της σύγχυσης. Κι εφόσον ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο της πληροφορίας, των ειδήσεων, της επικοινωνίας, των μέσων επικοινωνίας, καταλαβαίνετε πόση παραπληροφόρηση θα υπάρχει σε καθημερινή βάση που θα μας δημιουργεί νοητική κούραση, καθώς δεν θα είναι εύκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα πάντα. Αυτό θα μας κάνει πιο διστακτικούς στις αποφάσεις μας, ενώ οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα δίνουν και θα παίρνουν.

Στις 10 Ιουνίου σχηματίζεται η δεύτερη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για μια ετήσια Ηλιακή έκλειψη που θα επηρεάσει κυρίως Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες φέρνοντας αλλαγές στις ζωές τους. Η σύγχυση θα βασιλεύει και με αυτό το φεγγάρι, καθώς συμμετέχει ο Ποσειδώνας σε όψη.

Στις 24/6 έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ένα πρακτικό και γήινο ζώδιο που βοηθά να εστιάσουμε στους στόχους μας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και να ακολουθήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις ερωτικές μας σχέσεις και είναι από τις όψεις που υποδηλώνουν χειριστικά παιχνίδια, ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας.

Κριός

Ο Ιούνιος είναι κάπως χαοτικός για την καθημερινότητά σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο μεγαλύτερο μέρος του στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, δημιουργώντας έναν πονοκέφαλο καθημερινά σε θέματα επικοινωνίας. Στις 15/6 η όψη Κρόνου-Ουρανού που επαναλαμβάνεται μέσα στη χρονιά σάς κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο να έχετε την οικονομική άνεση που προσφέρει μια δουλειά και την ψυχική ικανοποίηση που σας δίνει το να ακολουθήσετε τα όνειρα σας και μια πιο ασταθή κατάσταση επαγγελματικά.

Ταύρος

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στον τομέα των οικονομικών για το ζώδιο σας και καλά θα κάνετε από την αρχή του κιόλας να προγραμματίσετε με σωστό τρόπο τα έξοδα σας, για να μην βρεθείτε προς εκπλήξεως στο τέλος του. Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 11/6, ωθώντας την προσοχή σας περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να έχετε χωροταξικές αλλαγές με αυτή την επιρροή, μετακομίζοντας είτε σε ένα νέο σπίτι ή σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε επισκευές, ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να βρείτε ένα εξοχικό σπίτι που μπορεί να διαμένετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δίδυμοι

Πάρτι γενεθλίων με ανάδρομο Ερμή και μια Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 στο ζώδιο σας κι ο Ιούνιος μοιάζει με ρόλερ κόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του. Το θέμα είναι ότι με κάποιον τρόπο δεν είστε εσείς ο οδηγός στο τρενάκι αυτό ή δεν ξέρετε τη διαδρομή ακριβώς, γι’ αυτό μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο όλων όσων συμβαίνουν. Απλά απολαύστε στο έπακρο ό,τι θετικό έρχεται και προστατέψτε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας από ό,τι μπορεί να σας ζορίσει στην πορεία του Ιουνίου. Η αρχή του μήνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία κι έτσι μέχρι τις 4/6 μπορεί να προκύπτει ένα δώρο, μια θετική επαγγελματική εξέλιξη.

Καρκίνος

Το ξεκίνημα του Ιουνίου είναι πιο ήσυχο κι ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που προσπαθείτε να διαχειριστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, κάποιες καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις σας κυρίως στη δουλειά, αλλά για κάποιους και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα είναι λίγο άβολα, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας και να επιτύχετε περισσότερη αυτογνωσία και πρόοδο. Τα γενέθλιά σας ξεκινούν με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στο θερινό Ηλιοστάσιο στην πιο μεγάλη μέρα του χρόνου στις 21/6. Είναι η στιγμή που βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη, σχεδιάζετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία και γιορτάζετε τα πιο ανέφελα -σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια- γενέθλια σας.

Λέων

Ο Ιούνιος σας θέλει πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, καθώς ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 11/6! Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους από την πρώτη του μέρα, είναι ένας μήνας με έμφαση στο να ξαναβρεθείτε με παλιούς φίλους, συνεργάτες, να ξανασκεφτείτε τον ρόλο που έχουν παίξει οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συμμαχίες στην πρόοδο και την εξέλιξη σας και να κάνετε ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο και να αφήσετε πίσω σας άτομα, τα οποία έχουν πλέον κλείσει τον κύκλο τους στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά.

Παρθένος

Ο Ιούνιος μπαίνει με πολλές σκέψεις και αγωνίες σε σχέση με την εξέλιξη της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτό τον τομέα από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, κάνοντας σας πολλές φορές να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση, αγωνίες, αμφιβολίες. Μάλιστα μπορεί να υπάρχουν και κάποια εμπόδια, τα οποία σας οδηγούν να επανεκτιμήσετε την κατεύθυνση στην καριέρα σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε και μια πρόταση από ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον που να σας ενθουσιάζει επαγγελματικά.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία, ματαιώσεις, αναβολές, διαφοροποίηση σε ραντεβού και σημαντικές ενάρξεις, γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι σ’ αυτό το διάστημα. Αν είστε σπουδαστές και έχετε εξετάσεις αυτή την περίοδο να είστε πολύ προσεκτικοί στην κατανόηση των ερωτήσεων και να μην βιάζεστε. Βέβαια κάποιες στιγμές μπορεί να έχετε ένα αίσθημα χαμένου στη μετάφραση, αλλά θα υποχωρήσει μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 22/6. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω εστιάζει την προσοχή σας σε αλλαγές που ίσως θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή ανάβει μέσα σας την επιθυμία να επιστρέψετε στο μέρος που γεννηθήκατε ή επισκεπτόσασταν συχνά ως παιδιά.

Σκορπιός

Είναι μήνας που μετράτε ίσως σχέσεις, συνεργασίες και μπορεί να βρεθείτε και στη δυσάρεστη θέση να τερματίσετε κάποια από αυτές αν αντί να σας εμψυχώνει και να σας στηρίζει, σας ρίχνει την ψυχολογία. Ευτυχώς μέσα σε όλα θα έχετε την Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε μια υποστηρικτική όψη προς το ζώδιο σας να βοηθά να δραπετεύετε από τα δύσκολα και να σας ανοίγει νέους δρόμους. Η έκλειψη στις 10/6 δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης για κάποια πράγματα, από την άλλη σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι να τελειώσετε με μια κατάσταση στη ζωή σας.

Τοξότης

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες και σίγουρα σας μαθαίνει πολλά, καθώς αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να διατηρήσετε τις σχέσεις -προσωπικές και επαγγελματικές- στη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από την πρώτη μέρα του Ιουνίου μέχρι τις 22/6, σας βάζει στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τις σημαντικές σας σχέσεις, να δείτε πίσω από την επιφάνεια και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Η έκλειψη στις 10/6 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας και στη θέση της να προκύψει μια καινούρια.

Αιγόκερως

Από τις 2/6 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον Καρκίνο και θα είναι βοηθητική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις συμφωνίες. Ακόμη πιο βοηθητικό θα είναι το διάστημα μετά τις 21/6 που θα βρίσκεται και ο Ήλιος σε αυτό τον τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχει έμφαση στις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές, με ποικίλα αποτελέσματα. Στις 24/6 η Αφροδίτη έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως δείτε μια σχέση να τελειώνει. Οι γεννημένοι στο πρώτο θα έχετε πιο ευχάριστες εμπειρίες από αυτό το φεγγάρι.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στις ερωτικές σας σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Όμως όλα αυτά τα κυβερνά ο Ερμής κι ο Ερμής τον Ιούνιο θα είναι ανάδρομος μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξουν αρκετά σενάρια που θα σας κρατήσουν απασχολημένους, τουλάχιστον τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Κάποιοι μπορεί να «ξενερώσετε» με ένα αίσθημα, το οποίο μπορεί να χάνει τη ζωντάνια του όπως περνούν οι μέρες, άλλοι μπορεί να ξανασυναντήσετε έναν-μια πρώην και να προσπαθήσετε να ξανανάψετε το πάθος στη σχέση.

Ιχθύς

Ο Ιούνιος έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και επαγγελματικό. Σίγουρα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε και στην οικογενειακή σας ζωή και στην επαγγελματική. Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στους Διδύμους που μπορεί να δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους στενούς συγγενείς ή και τα θέματα του σπιτιού ως ακίνητο. Μάλιστα, επειδή συνοδεύεται κι από την είσοδο της Αφροδίτης στις 2/6 στον Καρκίνο, αν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα μπορείτε με δική σας πρωτοβουλία να τα επιλύσετε.

Διάβασε εδώ αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο