ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 7-13/11/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 7-13/11/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ακόμη μια εβδομάδα του Νοεμβρίου που παίζει παιχνίδια με το νευρικό μας σύστημα. Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς και ένταση, που δημιουργεί πάντα μια έκλειψη, όπως αυτή που έχουμε στις 08/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Σίγουρα είναι μια έκλειψη που θα επηρεάσει την οικονομία, θέματα υγείας και θέματα σχέσεων. Τα απρόοπτα θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας, αλλά όχι απαραίτητα αρνητικά. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα την Τετάρτη και χρειάζεται προσοχή στις θερμοκέφαλες αντιδράσεις. Την Παρασκευή τα «πρέπει» έρχονται σε πρώτο πλάνο. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πιο θετικές όψεις. Το Σάββατο που χαρίζει έμπνευση και τάσεις φυγής και η Κυριακή αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, τρυφερότητα και έντονες ερωτικές καταστάσεις.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών σας. Το χρήμα, οι προσωπικές σας αξίες, τα θέματα της ασφάλειας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την έκλειψη Σελήνης στις 08/1 στον Ταύρο. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα είναι το κύριο μενού της εβδομάδας. Στις 10/11 μπορεί να προκύψει ένα οικονομικό όφελος. Στις 11/11 μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε οτιδήποτε αφορά οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιο άνετο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο στρες. Τα απρόοπτα και τα παράξενα κορυφώνονται την Τρίτη που σχηματίζεται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας. Μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα απρόοπτα. Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού της Τετάρτης. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σας κάνει να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα και να σας πιάσει αντίδραση. Από την άλλη, μπορεί να έρθουν αποκαλύψεις ή και ξαφνικές εξελίξεις στη ζωή σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με καλύτερες προδιαγραφές και αν μη τι άλλο θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με ταχείς ρυθμούς και μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας. Η επερχόμενη έκλειψη την Τρίτη ίσως σας δυσκολέψει να βάλετε όρια στη διατροφή σας, στην κατανάλωση αλκοόλ ή σε φλερτ με άτομα τοξικά και ακατάλληλα για σας. Εστιάστε στην αυτοφροντίδα σας. Την Τετάρτη, προσπαθήστε να είστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στις ανάγκες σας και πιο πρακτικοί στη διαχείριση των ημερών. Μπορεί να σας είστε ανικανοποίητοι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Όμως μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Κρατήστε μια πιο ήπια στάση και το Σαββατοκύριακο που οι όψεις θα είναι πιο θετικές και ρίξτε το έξω.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση σε θέματα δουλειάς ή υποχρεώσεων. Την Τρίτη σχηματίζεται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, δείχνοντας σημεία καμπής, την ολοκλήρωση καταστάσεων ή στόχων ή αλλαγή πλεύσης και νέους στόχους στη ζωή σας. Την Τετάρτη είναι πιθανόν να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση. Στις 10/11 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοώντας γνωριμίες και έρωτες. Την Παρασκευή προσέξτε ιδιαίτερα την αυστηρή κριτική, αλλά και τη διαχείριση των οικονομικών σας. Πολύ πιο άνετο το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, αλλά η πίεση είναι διαρκώς αυξανόμενη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα της έκλειψης που είναι η Τρίτη. Κάποιοι από σας, μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Πολλές φορές μπορεί να βγαίνουν απρόοπτα για τα οποία πρέπει να επιληφθείτε και ίσως υπάρχει μια αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον τομέα του σπιτιού με τον Ποσειδώνα στις 11/10 θα καλμάρει λίγο το νευρικό σας σύστημα. Την Παρασκευή συννεφιάζει τη διάθεση σας. Προσέξτε οικογενειακά και υγεία. Αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο ήπιο.

Παρθένος

Σε μια εβδομάδα με έμφαση στον άξονα επικοινωνίας-μετακινήσεων, το μυαλό σας θα είναι σε υπερδιέγερση και η περιέργεια σας και η ανησυχία σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε λεπτό. Η έκλειψη Σελήνης την Τρίτη για σας αφορά είτε θέματα σπουδών, επαγγελματικών, θέματα ταξιδιών ή και νομικής φύσεως υποθέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας για το μέλλον και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσοχή την Παρασκευή σε θέματα επικοινωνίας και σε σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα ή άτομα εξουσίας. Πολύ πιο άνετο και σούπερ κοινωνικό το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς και πίεση. Η πραγματική πίεση θα έρθει την Τρίτη και την Τετάρτη που ολοκληρώνεται η τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Μπορεί να αντιμετωπίσετε θερμοκέφαλες αντιδράσεις, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις δεσμεύσεις σε οικονομικό επίπεδο και εννοείται δεν πρέπει να πάρετε οικονομικό ή συναισθηματικό ρίσκο αυτές τις μέρες. Την Παρασκευή συννεφιάζει τη διάθεση σας κυρίως σε θέματα σχέσεων με φίλους ή συνεργάτες. Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας θέματα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση στα επαγγελματικά ζητήματα και έντονους ρυθμούς. Το πιο απαιτητικό της κομμάτι εκτείνεται από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή. Στα θέματα των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών παραπέμπει η τελευταία έκλειψη της χρονιάς που σχηματίζεται απέναντι σας την Τρίτη. Ίσως το σύμπαν σας δίνει κάποιο καμπανάκι προκειμένου να αντιληφθείτε ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας και πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε για να τους έχετε δίπλα σας. Προσέξτε τις παρορμητικές και αντιδραστικές συμπεριφορές, αν δε θέλετε να προκύψει κάποια ρήξη. Το ίδιο ισχύει και την Παρασκευή. Πιο άνετο το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με μια συννεφιά στη διάθεση σας και δεν σας αφήνει να λαμβάνετε ικανοποίηση από ό,τι κάνετε. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς με ό,τι αισθάνεστε και όχι να προσπαθείτε να το κουκουλώσετε. Το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι να βάλετε σθεναρά όρια. Όπως φαίνεται οι υποχρεώσεις σας σε καθημερινό επίπεδο αυξάνονται και θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες και προσέξτε ιδιαίτερα τα μέσα τεχνολογίας. Πιο άνετο το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση. Ενδεχομένως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια, εξαιτίας προσωπικών σας υποθέσεων ή και οικονομικών ανασφαλειών. Η έκλειψη στις 08/11,  φέρνει αλλαγές στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, αλλά και της φήμης. Η Τετάρτη δημιουργεί νευρικότητα, αλλά και έντονες παρορμήσεις και βιασύνη. Προσέξτε ιδιαίτερα στις σχέσεις με τον σύντροφό σας,  αλλά και τους φίλους και τους συνεργάτες. Την Παρασκευή αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πιέζοντας. Προτιμήστε το Σαββατοκύριακο που φιλοξενεί πολύ πιο θετικές όψεις για να κάνετε τις συζητήσεις που θέλετε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς και με αρκετή πίεση. Η σεληνιακή έκλειψη την Τρίτη 8/11, με κάποιο τρόπο φέρνει αλλαγές είτε στην καριέρα, είτε στην οικογένεια και το σπίτι.  Αν νιώθετε ότι στον χώρο της δουλειάς σας καταπιέζεστε, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε την επανάστασή σας. Όμως προσέξτε το ρίσκο, γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για σημαντικές αποφάσεις. Μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Αποφύγετε να πιέσετε μια κατάσταση και την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο αν και με υποχρεώσεις, θα είναι αρκετά πιο άνετο.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με πρακτικές έγνοιες σε θέματα δουλειάς, αλλά και στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική στάση και να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, αποφασίζετε και πράττετε. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να συμφωνείτε με ό,τι σας λένε, αλλά πρέπει να δίνετε χώρο και στις διαφορετικές απόψεις. Αυτές τις μέρες προσέξτε ιδιαίτερα και με την τεχνολογία, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Το Σαββατοκύριακο ευνοεί τις φιλικές, αλλά και ερωτικές σχέσεις.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.