ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 6-12/6/22

Unpslash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/6/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Σιγά-σιγά η Σελήνη γεμίζει, σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο στην Παρθένο στις 7/6, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Έτσι καλά θα κάνουμε να εστιάσουμε καλύτερα στα μικρά που κάνουν πάντα τη διαφορά. Μπορεί ο Ερμής να επέστρεψε στην ορθή του πορεία τεχνικά, αλλά έχει ακόμη ουρά κι αυτή την εβδομάδα. Είναι σχετικά μια πιο ήρεμη εβδομάδα  μέχρι τις 10/6. Τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται πάλι, αφού ο Ερμής ξεκολλάει από τον εγκλωβισμό του από τον Κρόνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, αλλά και στην οικονομία. Αυτή η όψη μπορεί να μας εμπνεύσει, αλλά και να μας εκπλήξει.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με το βλέμμα στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Καλώς ή κακώς πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το στρες για το καλό της υγείας σας. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται βέβαια στο ζώδιο σας, κι αυτή την εβδομάδα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και πιο γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι η κύρια πηγή άγχους, αλλά και ενδιαφέροντος. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική ή επαγγελματική πρόταση. Αποφύγετε όμως μια παρορμητική κίνηση σε οικονομικό επίπεδο ή ένα ρίσκο το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή, αλλά και την επιθυμία κατανόησης και υποστήριξης των σημαντικών σας σχέσεων. Μια πολύ φιλική Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας, στους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για σας. Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, φέρνει δυνατές εξελίξεις τόσο στη δουλειά, όσο και στα προσωπικά. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας, ευνοεί να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή. Το μεγάλο σας όπλο είναι η γοητεία σας και αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Με περίεργη διάθεση ξεκινά για σας η εβδομάδα. Η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες, κάντε αλλαγές και απαλλαχθείτε από οτιδήποτε δεν είναι λειτουργικό. Βρείτε χρόνο για να συσφίξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις ή να επιλύσετε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Αν σας απασχολούν θέματα ερωτικών σχέσεων ή αν έχετε φάει κόλλημα με μια προηγούμενη σχέση, αυτή η όψη μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας και να σας κάνει να νιώσετε περίεργα. Δεν είναι ακόμη η ώρα της δράσης. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο «συναίσθημα» σας και να προσπαθήσετε να το αναλύσετε μόνοι σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά αλλά και με πιθανές εντάσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Το πρόγραμμα της εβδομάδας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Με τον μαχητή Άρη στον Κριό, στον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστείτε περισσότεροι οι γεννημένοι τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό δίνει μια κοινωνική και εξωστρεφή διάθεση στο Σαββατοκύριακο. Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες απρόβλεπτες στην ερωτική σας ζωή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο σάς βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Την εβδομάδα αυτή πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος με μακροπρόθεσμα οφέλη. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, φέρνοντας μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά σας. Προς αυτή την κατεύθυνση των αλλαγών και του ρίσκου έρχεται η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον τομέα της καριέρας το Σαββατοκύριακο, που σας προτρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία. Πιθανώς και να αναζητήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση επαγγελματικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με σχετικά θετικούς οιωνούς για εσάς. Τις ημέρες αυτές μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα αξιόπιστο άτομο. Ευνοεί επίσης οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί έρευνα. Aκόμη κι αν αυτό σημαίνει να ανακαλύψετε μυστικά. Τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να θέλετε να τα εκφράσετε. Αν κάνετε μια γνωριμία, θα είναι από αυτές που θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σας. Ο Άρης από τον Κριό, επηρεάζει τους γεννημένους αρχές Σεπτεμβρίου, φέρνοντας ίσως κάποια ένταση στα οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο όμως, είναι φτιαγμένο στα μέτρα σας και με πολύ θετικές προδιαγραφές. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε. Οι αδέσμευτοι και γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ανεξάρτητα από τη μακροβιότητα της. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να καταφέρετε, γι’ αυτό αξιοποιήστε το.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή.  Από την άλλη, μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος αυτές τις μέρες, το οποίο ενδεχομένως να σωματοποιείτε. Προσέξτε ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή που είναι πιο απαιτητικές ημέρες. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/6, αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες. Αν είχατε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα ή επαγγελματικές συμφωνίες από το τέλος Απριλίου, είναι πολύ πιθανόν να τα ολοκληρώσετε τώρα. Το Σαββατοκύριακο με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού προσέξτε μη φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε την επιρροή πιο έντονα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, κάτι που σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, στις 10/6 υποβοηθούμενο από τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνει ιδιαίτερα έντονα και βαθιά τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο σας ή για ένα σημαντικό πρόσωπο. Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε μεγαλύτερη πίεση στον χώρο της δουλειάς. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο, την κύρια όψη του Σαββατοκύριακου, είναι πιθανόν να προκύψουν νέες γνωριμίες. Ο δυναμισμός σας και η υγιής ανταγωνιστικότητα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αλλά καλό θα ήταν να μην τα επιδεικνύετε, γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Κάποιοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση ή μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και να αποφασίσετε χωριστούς δρόμους ή μια διαφορετική προσέγγιση αν επιθυμείτε να διασώσετε μεν την κατάσταση, αλλά να λαμβάνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Τοξότης

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες. Πίσω από την πρόοδο και τα εύσημα όμως, το άγχος σας σε σχέση με τα οικονομικά ζητήματα δεν παύει να υπάρχει. Το Σαββατοκύριακο, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να χάσετε κάπως το μέτρο. Γι’ αυτό ας είστε εγκρατείς, ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής ή άσκησης. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Και πάλι, πριν πείτε το «ναι» κερδίστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Με θετικές προοπτικές ξεκινά η εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο στη φιλική σας Παρθένο στηρίζοντας τις προσπάθειες σας σε θέματα σπουδών, αλλά και επαγγελματικών σχεδίων για το μέλλον. Πιθανώς ακόμη και για να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ευνοεί τις αλλαγές, αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και οι πειρασμοί θα αφθονούν. Η όψη φέρνει έναν αέρα πειραματισμού και στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανος ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά και μια ξαφνική απόσταση από το ταίρι σας.

Υδροχόος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας, αλλά και απομόνωσης. Τα οικονομικά και πώς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε μια εποχή που όλα γίνονται πιο απαιτητικά είναι το θέμα των πρώτων ημερών της εβδομάδας. Στις 10/6 ο Ερμής συναντά σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Αντίθετα το Σαββατοκύριακο δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις. Μπορείτε παρόλα αυτά να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, κάνοντας αλλαγές. Δεν είναι απίθανο να μάθετε κάποια νέα από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, που να δώσουν μια άλλη τροπή σε μια οικογενειακή ιστορία.

Ιχθύες

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, σάς βρίσκει ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Οι μέρες σας είναι σίγουρα γεμάτες από επαφές με φίλους, αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία, μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική στις 10/6. Το Σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε, αλλά και για να ταξιδέψετε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς ανοίγει την όρεξη για εξόδους, αλλά και για μια εκδρομή που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει κι ένα φλερτ αυτές τις μέρες.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.