ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 5/7-11/7/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 5/7 – 11/7. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Στις 6/7 ολοκληρώνεται το τρίτο κατά σειρά τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, βάζοντας τέλος σε μια μακρά περίοδο σύγχυσης, ψευδών πληροφοριών, παραπληροφόρησης, μπερδεμένων μηνυμάτων. Από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 6/7, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο μεσοδιάστημα, ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Έχοντας ολοκληρώσει και τη σκιά της ανάδρομης πορείας του, ο Ερμής μετά τις 8/7 προχωρά σε πιο καθαρά ύδατα κι αρχίζει να ξεθολώνει και το τοπίο γύρω μας, ενώ είμαστε πιο σίγουροι και για τις επιλογές μας. Την Κυριακή 11/7 θα προχωρήσει στον Καρκίνο δίνοντας μια πιο συναισθηματική διάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε.

Μετά από ένα άγριο ξεκίνημα Ιουλίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7, πιο ευαίσθητη, πιο συναισθηματική που μας προτρέπει να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε. Να φροντίσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε, να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, να αλλάξουμε όσο μπορούμε το περιβάλλον που μένουμε για να είναι πιο όμορφο και πιο ευχάριστο για μας και τους συγκατοίκους μας.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Κριός

Ένα μακρύ και ιδιαίτερα κουραστικό, κυρίως σε νοητικό επίπεδο, διάστημα φτάνει στο τέλος του αυτή την εβδομάδα. Άλλοι σε επίπεδο επαγγελματικό, άλλοι σε επίπεδο σπουδών ή και καθημερινών επαφών και συναλλαγών, ζορίστηκαν ιδιαίτερα τις προηγούμενες δέκα εβδομάδες με τον Ερμή στους Διδύμους σε δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα, αλλά και σε ανάδρομη πορεία. Στις 6/7 έχουμε την τελευταία από τις 3 συνολικά όψεις τετραγώνου που σχημάτισε με τον πλανήτη του χάους και της σύγχυσης και μετά τις 8/7 δεν θα βρίσκεται πια και στη σκιά της ανάδρομης πορείας του, άρα θα λυτρωθείτε πνευματικά και θα σταματήσουν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις, η σύγχυση και το μπέρδεμα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 7/7 δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σας, προσωπικές κυρίως, αλλά μπορεί και με τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Στις 10/7 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο. Είναι μια άκρως συναισθηματική Νέα Σελήνη που σας κάνει πιο εξωστρεφείς, βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες και εγκαινιάζει μια περίοδο που όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις δραστηριότητες που σας γεμίζουν ικανοποίηση και χαρά. Στις 11/7 το βράδυ περνά στον Καρκίνο κι ο Ερμής. Τα πολύ δύσκολα πια είναι πίσω σας κι από δω και κάτω θα είστε πιο ικανοί να αντιμετωπίσετε τα πάντα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Δίδυμοι

Πλούσια από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος η νέα εβδομάδα του Ιουλίου που ξεκινά πιο περιοριστικά και δύσκολα, αλλά ολοκληρώνεται με μια Νέα Σελήνη που φέρνει πιο αισιόδοξα μηνύματα. Ας δούμε πού πρέπει να προσέξουμε περισσότερο και πώς μπορούμε να επωφεληθούμε. Στις 6/7 ολοκληρώνεται το τρίτο κατά σειρά τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, βάζοντας τέλος σε μια μακρά περίοδο σύγχυσης, ψευδών πληροφοριών, παραπληροφόρησης, μπερδεμένων μηνυμάτων. Από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 6/7, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο μεσοδιάστημα, ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Καρκίνος

Στις 7/7 και στις 8/7 η Αφροδίτη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Το ίδιο έκανε ο Άρης την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτές τις δυο ημερομηνίες θα υπάρχει τεράστια ένταση στις σχέσεις σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν λοιπόν κάποιος έχει μια κακή συμπεριφορά απέναντι σας εννοείται δεν θα τη δικαιολογήσετε, ακόμη κι αν γι’ αυτό τον άνθρωπο έχετε συναισθήματα συμπάθειας. Όμως αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσετε αγαπητοί μου Καρκίνοι, είναι πως δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους. Όσο θετική κι αν είναι η προαίρεση σας, όσες ευχές και προσευχές και να κάνετε, κανένας δεν αλλάζει αν δεν θέλει να αλλάξει.

Λέων

Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην γκρεμίσετε ό,τι μπορεί να είχατε χτίσει τόσο σε μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική, σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε κάποιο άλλο στόχο που μπορεί να είχατε ακόμη και στα οικονομικά. Πριν λοιπόν συμπεριφερθείτε σαν οργισμένος έφηβος που τα βάζει με όλους και όλα, κοιτάξτε πώς θα αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός σας αγαπητά μου Λιοντάρια. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 είναι μια ιδιαίτερα εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη μέσα στον 12ο οίκο της ψυχολογίας, των συναισθημάτων, της ίασης. Είναι μια «θεραπευτική» Νέα Σελήνη, αν αξιοποιήσετε την ενέργεια της με στόχο τη βελτίωση του εαυτού σας και για να αφήσετε πίσω σας ό,τι πλέον δεν έχει κανένα νόημα στη ζωή σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 είναι μια εξωστρεφής, αισιόδοξη Νέα Σελήνη, που ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των ομάδων στις οποίες ενεργά συμμετέχετε ακόμη και στο διαδίκτυο. Μπορεί να έχετε καλύτερες ιδέες, προτάσεις και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 11/7 θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις μαζί σας.

Ζυγός

Η συνέχεια του Ιουλίου έχει κάποιες πιο απαιτητικές όψεις για το ζώδιο σας, ευτυχώς όμως είναι και οι τελευταίες του Ιουλίου που θα σας πιέσουν τόσο. Στις 6/7 έρχεται η τελευταία όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο την περίοδο 23/5 με 6/7. Το τέλος αυτής της όψης θα σημάνει πιο ξεκάθαρα στοιχεία στα χέρια σας, σχετικά με θέματα που αφορούν στη δουλειά, στους συνεργάτες, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα μελλοντικά σας σχέδια. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να μπείτε σε σοβαρές δεσμεύσεις με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Γι’ αυτό θα αφήσετε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και μετά θα το αποφασίσετε.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα την Τετάρτη, που η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια ρήξη ή τεράστια ένταση είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως ήρθε η στιγμή να επανεκτιμήσετε καταστάσεις σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, να δείτε πώς θα διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και πώς θα παίρνετε φυσικά περισσότερη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο νιώθετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από κάτι που σας καταπιέζει αφόρητα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 7/7 και την επόμενη μέρα στις 8/7 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Και μολονότι γενικά ως άνθρωποι είστε αρκετά ανεκτικοί και βάζετε νερό στο κρασί σας για να προάγετε τη δουλειά και το γενικό καλό, μπορεί να νιώσετε ασφυξία σ’ αυτές τις μέρες, είτε απέναντι σε κανόνες που προσπαθούν να σας επιβάλλουν είτε σε απαιτήσεις των άλλων από σας. Αν δείτε ότι οι άλλοι είναι ανυποχώρητοι, μπορεί κι εσείς να μπείτε στη διαδικασία να διακόψετε έναν δεσμό είτε φιλικό, είτε ερωτικό, είτε ακόμη κι επαγγελματικό και να βάλετε τα όρια σας. Όμως είναι πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας;

Αιγόκερως

Στις 6/7 ο Ερμής σχηματίζει το τελευταίο του τετράγωνο κι από κει και κάτω αρχίζει να καθαρίζει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι και για τις πληροφορίες που λαμβάνετε ότι είναι οι σωστές. Φυσικά θα πρέπει να περιμένετε να εκδηλώσετε την όποια δράση σας και να πάρετε αποφάσεις μετά τις 10/7. Στις 7 και 8 Ιουλίου οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν έξτρα πίεση, τόσο σε σχέσεις προσωπικές όσο και σε συνεργασίες. Τα οικονομικά είναι σίγουρα ένας παράγοντας πίεσης αυτές τις μέρες και πιθανώς να έχετε θέματα στη διαχείριση τους αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο σας, θέματα με τράπεζες, δάνεια, κάρτες, διατροφές, χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες κλπ.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς σχηματίζεται η τελευταία από τις τρεις όψεις Ερμή-Ποσειδώνα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, καθώς η τρίτη και τελευταία όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη που κυριάρχησε το τελευταίο δίμηνο και δημιούργησε πολλή ασάφεια και σύγχυση στην καθημερινότητα σας και τα θέματα επικοινωνίας, ολοκληρώνεται στις 6/7. Αν λοιπόν χρειάζεται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καλά θα κάνετε να τις αφήσετε για το τέλος αυτής της εβδομάδας και να μην πιεστείτε, αλλά ούτε και να επιτρέψετε να σας πιέσουν σε μια δέσμευση αν δεν έχετε ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα.

Ιχθύς

Έρχεται μια έντονη εβδομάδα, αλλά για σας τους Ιχθύς είναι ίσως η τελευταία τόσο περίεργη του Ιουλίου, όπως είναι και για τους περισσότερους βέβαια. Το τελευταίο δίμηνο αγαπητοί μου Ιχθύες ήταν αρκετά απαιτητικό σε πνευματικό επίπεδο, καθώς ο Ερμής, από την άβολη για το ζώδιο σας θέση τους στους Διδύμους, σχημάτιζε μια σειρά τετραγώνων με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, δημιουργώντας χάος μέσα στο κεφάλι σας, σύγχυση, τάση για λάθος κρίσεις και συμπεράσματα και περισσότερη απογοήτευση. Στις 6/7 πραγματοποιεί το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι έτσι αυτή την εβδομάδα κλείνει όλη αυτή η χαοτική κατάσταση. Μάλιστα στις 11/7 ο Ερμής θα λάβει μια πιο βοηθητική θέση προς το ζώδιο σας, αφού θα περάσει στον Καρκίνο.