ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 5-11/12/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 5-11/12/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η πιο ενδιαφέρουσα από αστρολογικής άποψης εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω στις 07/12 και θα στρέψει την προσοχή μας στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά. Στις 08/12 έρχεται μια Πανσέληνος, με αρκετά απαιτητικές όψεις. Θα είμαστε πιο θερμοκέφαλοι, παρορμητικοί στη δράση μας και πιθανώς θα χάνουμε την ψυχραιμία μας. Μια μέρα μετά η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία κάνοντας μας κάπως πιο υπερβολικούς στην έκφραση των συναισθημάτων μας.

Στις 10/12 η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο απαιτεί σοβαρότητα, ωριμότητα και ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις μας παλιές και καινούριες. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση πράξτε το μέχρι τις 29/12, πριν ξεκινήσει ο ανάδρομος Ερμής. Εν κατακλείδι οι εντάσεις, τα απρόοπτα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να τεστάρει το νευρικό σας σύστημα πιο έντονα. Ο Ερμής στις 07/12 προχωρά στον Αιγόκερω, στον τομέα της καριέρας. Τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Αν πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα προτιμήστε το διάστημα μέχρι τις 29/12 ή αφήστε το για μετά τις 18/1. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις αντιπαραθέσεις. Την επόμενη της Πανσελήνου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, κάνοντας σας λίγο πιο πρόθυμους να ξοδέψετε ή να αφεθείτε σε πειρασμούς. Στις 10/12 η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους. Μέχρι τις 2/1/23 σας καλεί να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Για τους δεσμευμένους, μπορεί να σημαίνει την απόφαση ενός γάμου ή συμβίωσης.

Ταύρος

Στις 07/12 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω κάνοντας σας να σκέφτεστε ταξίδια, τις προοπτικές του μέλλοντος της δουλειάς ή των σπουδών σας. Η πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας διευκολύνει και σε θέματα οικονομικά. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε θυμωμένες αντιδράσεις. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας. Στις 10/12, η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω μέχρι τις 2/1/23 και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Από την άλλη, παίζει και το σενάριο ενός έρωτα με ένα άτομο άλλης κουλτούρας, εθνικότητας που μπορεί να σας κάνει κλικ.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, προχωρά στον Αιγόκερω στις 07/12, στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, δημιουργεί ένα νευρικό και εκρηκτικό πλαίσιο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Πολύ πιο χαλαρό, ευχάριστο και διασκεδαστικό το Σαββατοκύριακο. Στις 10/12 η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω, θέση την οποία θα κρατήσει μέχρι τις 2/1/23. Σε αυτό το διάστημα, θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, αλλά και των θεμάτων «ταμπού» όπως η σεξουαλικότητα σας.

Καρκίνος

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 07/12 θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε, αλλά θα πρέπει να το κάνετε με διπλωματικό τρόπο και όχι με υψηλούς τόνους. Αυτή η εβδομάδα, φιλοξενεί και την Πανσέληνο στις 08/12, που συμβολίζει το τέλος, τη μετάβαση, το παρελθόν, την ψυχολογία σας. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή είναι μέρες με άγχος και πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις. Στις 10/12 η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω. Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι το πεδίο δράσης της, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες δέσμευσης προσωπικά ή και επαγγελματικά. Αν υπάρχουν προβλήματα, παράπονα, ελλείψεις, τώρα με διάλογο θα βρείτε λύσεις. Αν τα παραχώσετε κάτω από το χαλί, θα έρθουν από μόνα τους να σας χτυπήσουν την πόρτα αργότερα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Στις 07/12 ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω και σας καλεί να συστηματοποιήσετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε λοιπόν επαγγελματικές σχέσεις και οργανώστε καλύτερα τη δουλειά σας. Την Πέμπτη 08/12 η Πανσέληνος στους Διδύμους, είναι μια «οργισμένη» Πανσέληνος, που θα αυξήσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, αλλά θα δημιουργήσει κι ένα πιο νευρικό κλίμα. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες και προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Στις 10/12, η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της υγείας, των καθημερινών σας ρουτινών και της εργασίας. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 02/01/23, κάνοντας προτεραιότητα καταρχάς την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη, εδώ η Αφροδίτη, βοηθά ουσιαστικά να κερδίσετε πόντους σε θέματα δουλειάς, αλλά και να οικοδομήσετε πιο ισχυρούς δεσμούς με τους συνεργάτες σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα έχει καλά νέα αλλά και κάποια πιο δύσκολα. Ας ξεκινήσουμε όμως με τον Ερμή που περνά στις 07/12 στον Αιγόκερω, στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 11/02/23, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του από τις 29/12 μέχρι τις 18/01/23. Στο διάστημα που θα είναι ορθός, μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε ερωτικό επίπεδο. Την Πέμπτη 08/12, η Πανσέληνος στους Διδύμους δυναμιτίζει τον τομέα της καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες δυο εβδομάδες, τα επαγγελματικά, θα είναι η προτεραιότητα σας. Μπορεί να σας βρει επίσης σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση. Μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Μη δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας ζωή τρίτα πρόσωπα. Τα καλά νέα της εβδομάδας, φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 10/12. Οι ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις θα αφθονούν, μέχρι τις 02/01/23. Περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης,  προβολής της δουλειάς σας ή του έργου σας κατακτώντας νέο κοινό.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω στις 07/12 και σας καλεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την προσωπική σας ζωή, μέχρι τις 11/02/23. Η επιρροή αυτή σας κάνει λίγο πιο σπιτόγατους. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους και είναι πιθανόν να δημιουργήσει νευρικό κλίμα μέχρι και την Παρασκευή. Στις 10/12 ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα προχωρήσει κι αυτή στον Αιγόκερω και θα είναι σε κόντρα με το ζώδιο σας μέχρι τις 02/01/23 αυξάνοντας τις δαπάνες σας για την οικογένεια και το σπίτι.  Από την άλλη, είναι μια περίοδος που θα αναζητάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στη θαλπωρή του σπιτιού σας, γιατί αυτό θα σας ξεκουράζει.

Σκορπιός

Ο Ερμής παίρνει θέση στον Αιγόκερω στις 07/12 και θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία, εξόδους, αλλά και ταξίδια. Φυσικά θα έχετε πιο αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Την Πέμπτη 08/12 έρχεται μια Πανσέληνος αρκετά νευρική στο ζώδιο των Διδύμων, που για σας αφορά σε θέματα οικονομικών μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή, θα είναι πιο απαιτητικές μέρες και χρειάζεται να είστε κι εσείς προσεκτικοί στον τρόπο που τις διαχειρίζεστε. Στις 10/12 η Αφροδίτη προχωρά κι αυτή στον Αιγόκερω. Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι τις 02/01/23. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει την επικοινωνία, ενώ θα φέρει και πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο σε εξόδους, ταξίδια ή στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Τοξότης

Μια αρκετά απαιτητική και ίσως πιο κουραστική εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Στις 07/12 ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω, στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι τις 11/02/23, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος από τις 29/12 μέχρι τις 18/01/23. Στο διάστημα της ορθής του πορείας μπορείτε να επωφεληθείτε από νέες συνεργασίες και μάλιστα αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Η Πανσέληνος στις 08/12, δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης για μερικές μέρες στις σημαντικές σας σχέσεις. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Στις 10/12 η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στον Αιγόκερω. Μολονότι είναι μια θετική επιρροή η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 02/01/23 για να αυξήσετε τα έσοδά σας, πρέπει να είστε εξαιρετικά συντηρητικοί στα έξοδα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα φέρνει δυο πλανήτες στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι πρωταρχικά στον Ερμή που στις 07/12 θα περάσει στον Αιγόκερω, μέχρι τις 11/02/23. Προσπαθήστε λοιπόν όλα τα σημαντικά που αναφέρονται σε επαφές, νέα ξεκινήματα, να τα βάλετε πριν ή μετά την ανάδρομη πορεία του. Η Πανσελήνου στις 08/12, ενεργοποιεί τον τομέα υγείας και εργασίας στο  ωροσκόπιο σας. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες και γενικώς τους ανθρώπους που μπορεί να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους κι εσείς τις δικές σας σε αυτούς. Το κλίμα μέχρι την Παρασκευή θα είναι τεταμένο και θα είναι δύσκολο αν προκληθείτε να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας, έρχεται την Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει ως τις 02/01/23. Η επιρροή αυτή θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ερωτικής σας ζωής, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να αποφασίσετε μια δέσμευση ή να απαλλαχτείτε από σχέσεις «βαρίδια».

Υδροχόος

Το να κρατήσετε στάση αναμονής, δεν είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει το ζώδιο σας. Αλλά με τον Ερμή να προχωρά στον Αιγόκερω στις 07/12, είναι η ενδεδειγμένη στάση για να πάνε καλά τα πράγματα. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, είναι οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που συνοδεύεται από αρκετά «θυμωμένες» όψεις. Η Πανσέληνος, συνήθως δείχνει το τέλος μιας κατάστασης ή ένα σημείο καμπής. Είναι πιθανόν μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες, να προκύψουν εξελίξεις στα ερωτικά ή/και στα επαγγελματικά σχέδια. Προσέξτε ποιους θεωρείτε φίλους ή σε ποιους δίνετε αυτό τον προσδιορισμό. Προσέξτε σχέσεις με Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση ή και ρήξη. Στις 10/12 περνά κι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο ίδιο παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε δυσκολίες ή απογοητεύσεις σε σχέσεις, άλλοι να μπλεχτείτε σε «μπερδεμένες» καταστάσεις ή μυστικές σχέσεις που δεν επιτρέπεται να βγουν στο φως. Για κάποιους η Αφροδίτη εδώ ευνοεί και τις μυστικές συμφωνίες.

Ιχθύες

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή. Οι σχέσεις με συνεργάτες και φίλους θα γίνουν προτεραιότητα το επόμενο διάστημα. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας της Πανσελήνου στις 8/12. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας, θα είναι σε προτεραιότητα με αυτό το φεγγάρι και οι επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να σας πιέσουν με κάτι έκτακτο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα. Το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 02/01/23 δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές σε θέματα σχέσεων με φίλους. Είναι μια θετική επιρροή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχετε ίδιες αξίες και στόχους. Ακόμη είναι μια περίοδος με προοπτικές και στα οικονομικά σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.