ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 4-9/4/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/3-2/4/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η Πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Στις 03/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας και των δοσοληψιών μας προχωρά στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας.

Στις 06/04 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Ζυγού-Κριού που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Προσοχή στις εντάσεις και στις παρορμητικές αποφάσεις. Το σημαντικό με αυτή την Πανσέληνο είναι να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν με τους άλλους και όχι να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις διαφορές μας.

Κριός

Καιρός να δείτε πρακτικά και προσγειωμένα ποιες είναι οι προοπτικές σας παρακάτω τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σαφώς θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο προνοητικοί με τα οικονομικά σας. Κυρίαρχο αστρολογικό θέμα της εβδομάδας για το ζώδιο σας, είναι η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 06/04. Το φεγγάρι αυτό σας οδηγεί στο να βρείτε ισορροπία ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες, αλλά και να λάβετε υπόψη και τις ανάγκες των σημαντικών άλλων στη ζωή σας.

Ταύρος

Ξεκινά μια εβδομάδα που φέρνει πολλές εξελίξεις και οι περισσότερες από αυτές θα σας αρέσουν. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας είναι η Δευτέρα, με τάση για εντάσεις, αντιπαραθέσεις, αρνητικές σκέψεις και χειριστικά παιχνίδια. Η Πανσέληνος στις 06/04, εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης πρωτίστως και έπειτα σε θέματα εργασίας.

Δίδυμοι 

Είναι η στιγμή που πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους στην καθημερινότητα σας, να υιοθετήσετε λίγο πιο αργούς ρυθμούς, να κάνετε προσπάθεια να μην έχετε τόσο άγχος. Στις 06/04  η Πανσέληνος που σχηματίζεται, πατάει σε συναισθηματικά κουμπιά στο ωροσκόπιο σας. Φυσικά το γέλιο και το κλάμα συναισθηματικές εκδηλώσεις είναι κι ανάλογα πώς επηρεάζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στον Ταύρο τη Δευτέρα 03/04 διευκολύνοντας την επικοινωνία αλλά και τις πρακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ευνοήστε να ψάξετε για άτομα που θα στελεχώσουν την επιχείρηση σας. Το δικό σας στοίχημα με την Πανσέληνο στις 06/04, είναι να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Πιθανώς κάτι στη μια πλευρά δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη.

Λέων

Είναι η στιγμή για να δείτε τι θα κάνετε με τα θέματα της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα των σημαντικών ασχολιών σας στην πορεία της άνοιξης. Στις 06/04 έρχεται μια Πανσέληνος ιδιαίτερα δυνατή. Προσέξτε γενικότερα πώς εκφράζεστε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην οδηγική σας συμπεριφορά. Η Πανσέληνος αυτή να φέρνει μια συμφωνία ή μια εξέλιξη σε θέματα συνεργασιών ή σπουδών, ακόμη και την απόφαση για ένα ταξίδι.

Παρθένος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να βγείτε ίσως από τη ζώνη ασφαλείας σας. Είναι η στιγμή να κάνετε ένα νέο βήμα, να μάθετε κάτι καινούριο, να πειραματιστείτε με μια νέα ιδέα. Στην πορεία της εβδομάδας έχουμε την Πανσέληνο στις 06/04 που ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα των οικονομικών. Αξιοποιήστε τις δυο επόμενες εβδομάδες μέχρι την έκλειψη του Απριλίου στις 20/04 για να δείτε πώς θα διαμορφώσετε αυτό τον τομέα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Είναι μια περίοδος που θα εστιάσετε πολύ και στην ερωτική σας ζωή. Στις 06/04 έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας, που σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Χείρωνα και χιαστί με τον Ουρανό, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο και πάλι τις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές.

Σκορπιός

Σε όποια φάση κι αν είστε, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σε συνεργασία ή όχι, από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας σας. Στις 06/04 έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που κυβερνά το τέλος κάποιων καταστάσεων. Ίσως είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας μια σχέση ή μια κατάσταση που δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε.

Τοξότης

Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα όσο εσείς οι ίδιοι και η υγεία σας. Μέχρι τις 10/06 το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις ανάγκες του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος σας πρώτες και να τις τιμήσετε δεόντως. Στις 06/04 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου. Είναι μια Πανσέληνος που αφορά κυρίως τους συνεργάτες, τους φίλους, τους νέους στόχους και μπορεί να φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα ύστερα από δικές σας διαπιστώσεις.

Αιγόκερως

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου διαμορφώνει ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο για όλους μας. Από τη μια ενισχύει την προσωπική σας ζωή, από την άλλη, φτιάχνει τη διάθεση και το κέφι σας στη δουλειά και προσθέτει και πόντους στη φήμη σας. Στην πορεία της η εβδομάδα φέρνει μια Πανσέληνο στις 06/04 στον τομέα της καριέρας, που έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι η καριέρα είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ. Άρα θα πρέπει να καταβάλετε συνεχώς προσπάθειες για να παίρνετε πίσω την πολυπόθητη αναγνώριση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με τις πλανητικές της αλλαγές, δείχνει ότι τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να «χαλαρώνουν». Από δω και κάτω προτεραιότητα είναι πιο πολύ το σπίτι ως χώρος, η οικογένεια και γενικότερα οι προσωπικές σας επιδιώξεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 06/04, ενεργοποιεί τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς εκφράζεστε, ακόμη κι αν έχετε παράπονα ή και δίκιο σε αυτά που λέτε.

Ιχθύες

Με ουσιαστικές αλλαγές έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος, αλλά παράλληλα και μια περίοδος με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Είναι ακόμη μια περίοδος εξερεύνησης των προοπτικών σας είτε σε θέματα εκπαίδευσης είτε επαγγελματικά. Η  Πανσέληνος στις 06/04, μπορεί να σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο φέρνοντας δύσκολες αναμνήσεις ή συναισθήματα απόρριψης σε μια προσωπική σχέση. Προσπαθήστε να τα δουλέψετε πηγαίνοντας στη ρίζα του προβλήματος.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.