ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 4-10/7/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10/7/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές,  που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, , περνά στον Ταύρο στις 5/7 φέρνοντας ανακούφιση σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Σε αυτή τη θέση ο Άρης μας καλεί να γίνουμε πιο πρακτικοί. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Μετά τον Άρη σειρά έχει κι ο Ερμής που περνά στον Καρκίνο. Οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η ανακούφιση που θα νιώσετε τη στιγμή που φεύγει ο Άρης από το ζώδιο σας στις 5/7 είναι μεγάλη. Πλέον ο Άρης περνά στον Ταύρο, στον τομέα που συμβολίζει την ασφάλεια και τα οικονομικά σας. Κοιτάξτε λοιπόν τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε πρακτικά, για να αναβαθμίσετε τόσο τη δουλειά όσο και το πορτοφόλι σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στον συναισθηματικό Καρκίνο. Ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε αλλαγές σε έναν προσωπικό χώρο. Μέχρι τις 19/7 θα είστε πιο ευαίσθητοι στα λόγια των άλλων, αλλά και πιο συμπονετικοί απέναντι τους. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7, μπορεί να φέρει μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία.

Ταύρος

Είχατε περίπου 1,5 χρόνο να φιλοξενήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας. Τώρα θα μείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου για να σας κινητοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις δυναμικά, μέχρι να υλοποιήσετε τους στόχους σας.  Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί, η μέθοδος αργά και σταθερά άλλωστε ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας. Βοηθητικός και ο Ερμής από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 στον Καρκίνο σε θέματα επικοινωνίας, στις επαφές με φίλους και συνεργάτες, αλλά και στις συνέργειες. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια αποκάλυψη ή μια είδηση που θα σας εκπλήξει στις 10/7.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Περνάτε σε ένα πιο ήσυχο και εσωστρεφές διάστημα που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τα μεγάλα σχέδια του φθινοπώρου. Ο Άρης στον Ταύρο,  σας παραπέμπει σε μια περίοδο που η αυτοφροντίδα σας πρέπει να αυξηθεί. Μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτός από τη δουλειά με τον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε σημαντική «αόρατη» ίσως για τα πολλά μάτια και δουλειά πάνω στους επαγγελματικούς σας στόχους. Σύμμαχος στο ταξίδι της εξερεύνησης των επαγγελματικών και των οικονομικών σας προοπτικών, θα είναι από τις 5/7 ο κυβερνήτης σας Ερμής, που περνά στον Καρκίνο. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7, μπορεί να φέρει κάποιο θετικό οικονομικό νέο για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8, ενισχύοντας την κοινωνική σας ζωή. Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί βέβαια και υπομονή και επιμονή. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη. Την ίδια μέρα προχωρά στο ζώδιο σας ο Ερμής όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα ανεβαίνουν και μπορεί να προκύπτουν και έκτακτες υποχρεώσεις. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7 ευνοεί τους νέους στόχους και συμμαχίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Καλωσορίστε την πιο σημαντική εβδομάδα του μήνα, που θα φέρει τον Άρη από τις 5/7 στο Μεσουράνημα, και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στην καριέρα και στο σπίτι. Συνήθως αυτή η επιρροή, αφορά μια χωροταξική αλλαγή. Μέχρι τις 20/8 θα επηρεαστούν σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πιο έντονες. Την ίδια μέρα, ο Ερμής παίρνει θέση στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Γενικώς αυτό το διάστημα πριν την έναρξη των γενεθλίων σας θα είναι αρκετά πιο «εσωτερικό» για σας. Στις 10/7 μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ουρανό.

Παρθένος

Όλη αυτή η ενέργεια του Ιουλίου, είναι ένας θετικός οιωνός για την καθημερινότητα σας και τις εξελίξεις σε σχέσεις και δουλειές. Ο Άρης από τον Ταύρο θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.  Από την άλλη θα ανοίξει η όρεξη σας για ταξίδια,  επαφές με εξωτερικό, αλλά και για διακοπές. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στους Διδύμους, το διάστημα αυτό θα είναι πιο άνετο για να βρεθείτε μακριά από υποχρεώσεις και άγχη. Την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο στον τομέα της συνέργειας, των στόχων, των φίλων, των συνεργατών. Μέχρι τις 19/7 είναι η κατάλληλη περίοδος για κοινωνικές επαφές, γνωριμίες και νέους στόχους. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που θα σας ανοίξει ένα νέο δρόμο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Άρης περνά στον Ταύρο και πλέον ξέρετε τι σας γίνεται στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πιο πολύ από τώρα μέχρι τις 20/8. Σ’ αυτό το διάστημα καλό είναι να προσέξετε και την υγεία σας. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας ακόμη περισσότερο. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μια σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Στις 5/7 ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Πολλοί θα πειραματιστείτε στην προσωπική σας ζωή, καθώς ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητες γνωριμιών, αλλά και προτάσεων ακόμη και στα επαγγελματικά. Κάποιοι ακόμη θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή συνεργασία. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 5/7 επίσης, ο Ερμή περνά στον φιλικό σας Καρκίνο για να ανοίξει προοπτικές γνωριμιών, ειδικά αν είστε μόνες-οι. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Τοξότης

Στις 5/7 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, φέρνοντας σας σε επαφή με την πραγματικότητα. Από δω και κάτω τέρμα τα πάθη και τα λάθη. Ένα τσεκάπ επιβάλλεται αν το έχετε παραμελήσει.  Ενέργεια και δυναμικότητα θα έχετε για να βάλετε σε μια τάξη όσα είναι σε «χάος» στη ζωή σας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη οργάνωσης και στα οικονομικά. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη ή μια πρόταση, που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Στις 5/7, καθώς ο Άρης περνά στον Ταύρο. Σε αυτή τη θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8 θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να παθιαστείτε με κάτι. Από την άλλη, είναι κι ένα υπέροχο διάστημα για να κλείσετε για διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή του Άρη, σας κάνει ακαταμάχητους. Από αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε πιο ευχάριστα νέα. Την ίδια μέρα, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει μια έκπληξη, μια νέα γνωριμία ή μια ευχάριστη δραστηριότητα με φίλους.

Υδροχόος

Δράση κι όχι λόγια είναι το μότο αυτού του Άρη στον γήινο και πρακτικό Ταύρο. Ο Άρης πολλές φορές δημιουργεί και εντάσεις, έτσι είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα εκνευρισμού είτε με τους συγκατοίκους, είτε την οικογένεια σας. Την ίδια μέρα που ο Άρης περνά στον Ταύρο, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Είναι η ιδανική στιγμή για να πετάξετε ό,τι άχρηστο υπάρχει σε χώρους του σπιτιού ή δουλειάς, που δεν διευκολύνουν τις κινήσεις σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 ενδεχομένως να σημάνει μια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας ζήτημα ή μια ξαφνική κι ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ιχθύες

Από τις 5/7 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας μια ραγδαία αύξηση των επαφών σας με τους άλλους για ποικίλους λόγους. Είναι η καλύτερη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να συνεργαστείτε με ανθρώπους προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσέξτε μόνο πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνετε. Την ίδια μέρα περνά στον Καρκίνο ο Ερμής και σας κάνει πιο ενεργητικούς σε ομάδες που ανήκετε και συνεργάζεστε για την προώθηση των στόχων σας. Εξαιρετική η επιρροή του για να αναθερμάνετε φιλίες και συνεργασίες. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για γνωριμίες. Ή μια πρόταση που πρέπει να εξετάσετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.