ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 4/10-10/10/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 4/10-10/10. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η κυριαρχία του ζωδίου του Ζυγού είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την εβδομάδα, καθώς μια Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο την Τετάρτη 6/10 δίνει έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη, στις 7/10, ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από πολλούς μήνες που βρισκόταν σε ανάδρομη φαινομενικά φάση, φέρνοντας στην επιφάνεια πολλές πληροφορίες που πιθανώς δεν γνωρίζαμε. Άλλωστε, η παραπληροφόρηση είχε πάλι την τιμητική της κι αυτή τη χρονιά.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στις 6/10 δίνει νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση για σας -προσωπική ή επαγγελματική. Κάντε την έρευνά σας και κερδίστε λίγο χρόνο για να προχωρήσετε στη σωστή χρονική στιγμή σε μια εκκίνηση, συνεργασία ή σχέση. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα (ήταν ανάδρομος από το τέλος Απριλίου) θα σας ανακουφίσει στην πορεία σε θέματα καριέρας.

Ταύρος

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας αυτό το φεγγάρι θα σας παρέχει την ευκαιρία. Καθώς όμως έχουμε ανάδρομο Ερμή, καλύτερα να οργανωθείτε εκπονώντας ένα σχέδιο δράσης είτε αφορά το πλάνο της διατροφής ή της άσκησης, είτε το να ξεκαθαρίσετε τους χώρους του σπιτιού σας, είτε ακόμη να βάλετε σε μια τάξη εκκρεμότητες και θέματα της δουλειάς.

Δίδυμοι

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι φυσικά αυτή της Νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 6/10, που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της προβολής της δουλειάς σας. Ακόμη, είναι μια περίοδος που δίνει έμφαση στις ερωτικές σχέσεις. Αυτές που έχετε, αυτές που θα θέλατε να έχετε ή αυτές που είχατε. Αναθεωρήσεις, επανεκτιμήσεις σε σχέση με το τι ζητάτε στην ερωτική σας ζωή μπορεί να πιάσουν τόπο με αυτό το φεγγάρι.

Καρκίνος

Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συγγενείς ή αν ψάχνατε τρόπους να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο, με τη Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθηθείτε να έχετε εξελίξεις. Καθώς η Νέα Σελήνη δέχεται τη σύνοδο του Άρη, το κλίμα κοντά στις 6/10 μπορεί να είναι πιο νευρικό ή να υπάρχουν απρόοπτα που αφορούν στην οικογένεια σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καβγάδες και δώστε τόπο στην οργή σε ευέξαπτους συγγενείς ή συγκατοίκους.

Λέων

Η Νέα Σελήνη θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, των στενών συγγενών, των συνεργατών, της εκπαίδευσης. Με κάποιο τρόπο θα πυκνώσουν αυτές τις μέρες οι επαφές, οι συσκέψεις, οι μετακινήσεις, τα μέιλ, τα τηλεφωνήματα, αλλά επειδή έχουμε κι ανάδρομο Ερμή θα αντιμετωπίσετε και κάποια εμπόδια προκειμένου να πάνε όλα όπως θέλετε.

Παρθένος

Είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας; Τις οικονομικές σας απολαβές; Πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε τα έσοδα σας; Μήπως πρέπει να κάνετε μια αύξηση στις τιμές της παροχής υπηρεσιών σας; Μήπως μπορείτε ένα χόμπι που αγαπάτε να το κάνετε δουλειά και να έχετε έσοδα; Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να δείτε πιο προσεκτικά την οικονομική σας διαχείριση, αλλά και τις προοπτικές σας στο μέλλον.

Ζυγός

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την Πρωτοχρονιά για να βάλετε τους νέους σας στόχους και να δώσετε υποσχέσεις στον εαυτό σας. Βέβαια, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έρχεται με σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιο σας και με έναν ανάδρομο Ερμή επίσης. Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες πριν και μετά τη Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά νευρικές και πιθανώς να αντιμετωπίσετε ξεσπάσματα σε σχέσεις με συνεργάτες ή ακόμη και τους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να δείτε κατάματα επιλογές και σχέσεις που μπορεί να σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε. Επίσης, είναι σημαντικό με τη Νέα Σελήνη να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες κι ακόμη κι αν πιστεύετε ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή δράση εις βάρος σας, να μην αντιδράσετε σπασμωδικά αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα για ό,τι συμβαίνει. Προσέξτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης

Σαφώς δεν είναι μια εύκολη Νέα Σελήνη για κανένα, καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και σε χιαστί όψη με τον Ουρανό, φέρνοντας απρόοπτα, αλλά και ένταση στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι και πιο υπομονετικοί στην αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν γύρω σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, ακόμη κι όταν κάποιος μπορεί να αφήνει κάποια αιχμή.

Αιγόκερως

Αν νιώθετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο το τελευταίο διάστημα ή αν έχετε μια αίσθηση στασιμότητας και μπλοκαρίσματος στα επαγγελματικά σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να κοιτάξετε προς μια νέα κατεύθυνση ή να κάνετε την έρευνα σας και να ψάξετε εναλλακτικές λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον ανάδρομο Ερμή στη μέση κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν.

Υδροχόος

Με λίγη υπομονή και ψυχραιμία θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες και τα εμπόδια και θα σημειώσετε πρόοδο, ακόμη κι αν είναι εμφανής μετά τις 20/10. Είναι όμως πολύ σημαντικό με αυτή τη Νέα Σελήνη να προσέχετε θέματα επικοινωνίας, την αλληλογραφία σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποφεύγετε τις κακοτοπιές, π.χ. να εκθέσετε τις απόψεις σας και να μπείτε σε αδιέξοδες συζητήσεις και διαφωνίες στον κόσμο του διαδικτύου με αγνώστους.

Ιχθύες

Είναι μια Νέα Σελήνη που σας καλεί να βάλετε σε τάξη οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας και είναι σε εκκρεμότητα αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα τις επενδύσεις, τις ασφάλειες, τις διατροφές, τα κληρονομικά θέματα και γενικώς να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να μειώσετε διαφυγόντα κέρδη και πολλά πάγια έξοδα.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου