ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 31/10-6/11/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 31/10 – 6/11/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα που θα διανύσουμε αποτελεί το μεσοδιάστημα των δύο εκλείψεων. Από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Τετάρτη, μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, τα μέσα τεχνολογίας, τα δίκτυα που χρησιμοποιούμε. Η Πέμπτη είναι η πιο σταθερή και θετική μέρα της εβδομάδας και ακολουθεί η Παρασκευή.

Το Σαββατοκύριακο  δημιουργεί ανατροπές στα οικονομικά μας και απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά μας. Με κάποιο τρόπο έρχονται απρόοπτα στη ζωή μας. Με την ίδια αστάθεια θα εξελιχτούν και τα οικονομικά μας. Απρόσμενα έσοδα μπορούν προσωρινά να μας ανακουφίσουν, αλλά και έξοδα που προκύπτουν, μπορεί να μας ρίξουν εκτός προϋπολογισμού.

Κριός

Διαφωνίες για μικροπράγματα, μπορεί να τεστάρουν την υπομονή σας, αλλά προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Προσέξτε ιδιαίτερα Τρίτη και Τετάρτη τη συμμετοχή σας στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και τα μέσα τεχνολογίας, γιατί μπορεί να υπάρχουν αρρυθμίες. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο χαλαρές μέρες, μολονότι μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας έχει βγάλει από την πρίζα. Το Σαββατοκύριακο, φέρνει ανατροπές στον τομέα των οικονομικών, όχι απαραίτητα βέβαια αρνητικές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε όσο μπορείτε οικονομικά ρίσκα.

Ταύρος

Μπορεί να βρίσκεστε σε μια φάση πίεσης, κυρίως για θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας ζωή. Για όσους τα επαγγελματικά δεν αποτελούν πρόβλημα, μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τη γενικότερη κατεύθυνση της ζωής σας ή τα οικονομικά. Πέμπτη και Παρασκευή ευνοούνται οι επαγγελματικές σας βλέψεις, αλλά και τα θέματα των σπουδών. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ανατροπές, σε σχέσεις και συνεργασίες. Το ίδιο απρόσμενα μπορεί να μπει στη ζωή σας κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία νέα πρόταση συνεργασίας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Δημιουργείται μεγαλύτερη αναστάτωση κυρίως μέσα σας, κάτι όμως που μπορεί να φανεί και προς τα έξω. Ξανασκεφτείτε αν θέλετε από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη να μπλέξετε σε αδιέξοδες συζητήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή, αντιλαμβάνεστε ίσως πιο ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ελιχθείτε σε επαγγελματικά θέματα και να εκφράζετε τις απόψεις σας. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητα σας. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο περιβάλλον της εργασίας σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμήχανα.

Καρκίνος

Μπορεί να πιάνετε τον εαυτό σας από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη να αντιδρά υπερβολικά σε κάποια πράγματα ή μπορεί να παίρνετε προσωπικά ζητήματα, που δεν θα έπρεπε. Ίσως πρέπει να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο. Πέμπτη και Παρασκευή θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε και να έχετε καλύτερη διάθεση. Το Σαββατοκύριακο, κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε ξαφνικά συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σας, ακόμα και μέσα στο φιλικό σας κύκλο, δημιουργώντας ψυχική αναστάτωση, αλλά και έντονο ενθουσιασμό.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Είναι η στιγμή να σκεφτείτε το «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας, αλλά και να γίνετε πιο αντικειμενικοί παρατηρητές όσων συμβαίνουν. Η Σελήνη στον Υδροχόο αγαπά την αποστασιοποίηση. Δεν είναι κακό να πάρετε λίγη απόσταση από μια σχέση αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Πέμπτη και Παρασκευή σας φέρνουν πιο κοντά με τους ανθρώπους από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες αλλαγές σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να χειριστείτε με ψυχραιμία τις αλλαγές που θα δημιουργηθούν.

Παρθένος

Από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία σας. Ακόμη, μη δίνετε πολλή σημασία σε ό,τι συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο και παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Πέμπτη και Παρασκευή, βοηθούν να αναδείξετε την ευαίσθητη σας πλευρά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο φέρνει απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί είτε να σας αναστατώσουν, είτε να σας ενθουσιάσουν. Ακόμη κι αν ανατρέπονται κάποια σχέδια σας, δημιουργούνται ταυτόχρονα οι συνθήκες για βήματα προόδου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη μπορεί να προκύπτουν προβλήματα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, ή ακόμη αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί. Όμως μην γίνεστε επικριτικοί. Πέμπτη και Παρασκευή, σας δίνει την τάση να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας περισσότερο με το ένστικτο, παρά με λογική. Πιο ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα και στη δουλειά. Το τέλος της εβδομάδας θα μπορούσε να φέρει μια ανατροπή με τη μορφή μίας οικονομικής βοήθειας, αλλά από την άλλη μπορεί να προκύψουν έξοδα.

Σκορπιός

Από τη Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη εκτείνεται το πιο απαιτητικό διάστημα της εβδομάδας. Προσπαθήστε όμως να είστε κάπως αποστασιοποιημένοι αυτές τις μέρες από το συναίσθημα σας. Τα ερωτικά και τα οικονομικά έχουν την τιμητική τους την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ιδανικές τις μέρες για να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές. Το Σαββατοκύριακο, έρχεται με πιθανές ανατροπές ή απρόσμενες εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Μπαίνετε σε μια διαδικασία να ελέγξετε πιο ρεαλιστικά σχέσεις και συνεργασίες. Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να οδηγηθείτε σε μυστικές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σάς δημιουργήσει απρόσμενα συναισθήματα, που ίσως σας αναστατώσουν ψυχολογικά. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον σάς κάνει να νιώθετε αμήχανα και δε βρίσκετε εύκολο τρόπο να το διαχειριστείτε. Η συμβιβαστική διάθεση θα φέρει και λύσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσετε τη διαχείριση των οικονομικών σας, περιορίζοντας περιττά έξοδα. Μήπως πρέπει να συζητήσετε σοβαρά μια μικρή αύξηση; Ή να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση; Πέμπτη και Παρασκευή είναι πολύ πιο θετικές μέρες για συζητήσει με άτομα από το φιλικό σας κύκλο ή τους συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να σας αναστατώσει με συναισθήματα που δεν περιμένατε. Μπορεί να νιώσετε πως αναπτύσσεται ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, αυτές μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου που κάνετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Τα οικονομικά θα είναι το κύριο πιάτο στο μενού της Πέμπτης και της Παρασκευής. Φροντίστε συζητήσεις και συμφωνίες που θα κάνετε να βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια. Επαγγελματικά σχέδια αλλάζουν και αυτό προσωρινά μπορεί να σας αποσυντονίσει. Μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ανάγκη μετακόμισης ή μπορεί να κάνετε μια μεταγραφή σε άλλη δουλειά.

Ιχθύες

Στη φάση αυτή δεν χρειάζεται να παθαίνετε πανικό, ούτε να παίρνετε ριζικές αποφάσεις με παρορμητισμό. Αντιθέτως, αυτό που θα σας βοηθήσει είναι να πάρετε απόσταση από γεγονότα και ανθρώπους. Πέμπτη και Παρασκευή, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ευαίσθητη φύση σας. Οι μέρες αυτές ευνοούν πολύ την επικοινωνία, τα φλερτ και τις συζητήσεις για την προώθηση των φιλοδοξιών σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως ανατρέψει ένα σχέδιο για το οποίο έχετε καιρό παλέψει, όμως σας οδηγεί σε νέους δρόμους.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.