ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 30/5-5/6/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/5-5/6/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη, που ενισχύει το πνεύμα της συνεργασίας, αυξάνει την περιέργεια για το καινούριο και ανοίγει την όρεξη για ταξίδια. Ωστόσο ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 3/6 και μάλιστα σε δύσκολη όψη προς τον Κρόνο δημιουργώντας προβλήματα αυτές τις ημέρες. Για να μη μετανιώσετε κάποια απόφαση, προτιμήστε να μπείτε σε δράση την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4/6. Την ίδια μέρα, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο. Για τους επόμενους πέντε μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου αφορά τις ομάδες, τις συνέργειες, μπορούμε να εξετάσουμε τρόπους ώστε να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά με τους άλλους. Eίτε αυτό αφορά συνεργάτες, άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, είτε ακόμη και τους γείτονες μας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των διαπραγματεύσεων. Αλλά επειδή έχουμε κι ανάδρομο Ερμή θα αντιμετωπίσετε και κάποια εμπόδια προκειμένου να πάνε όλα όπως θέλετε. Προσέξτε τις τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή τα οικονομικά σας. Μετά τις 4/6 και μέχρι τις 13/6, που ο Ερμής θα παραμείνει ορθός στον Ταύρο, μπορεί να έχετε ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία το Σάββατο και σας ωθεί να επανεξετάσετε τις φιλικές σχέσεις στη ζωή σας, αλλά και τους στόχους σας. Μέσα στο πεντάμηνο που ακολουθεί, επανεξετάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φέρνει σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά, περιμένετε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής στο ζώδιο σας μετά τις 4/6. Στις 4/6, ο Ερμής γυρίζει ορθός και θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο σας μέχρι τις 13/6 βάζοντας τέλος στη σύγχυση, στα μπερδέματα, αλλά και στις διαφωνίες. Την ίδια μέρα, ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας. Δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας και αξιολογήσετε τη δράση σας. Από την άλλη, μπορεί να επιστρέψετε σε μια παλιότερη συνεργασία ή σε μια δουλειά που πιθανώς κάνατε πριν ξεκινήσει η πανδημία, που άλλαξε πολλά τα τελευταία χρόνια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, έρχεται με έναν ανάδρομο Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες πριν και μετά τη Νέα Σελήνη, θα είναι αρκετά νευρικές και πιθανώς να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή και καθυστερήσεις. Οι τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί να σας βρουν σε μια φάση που δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Πολλά που γίνονταν μυστικά το προηγούμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν μετά τις 13/6. Η εβδομάδα κλείνει με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο. Για τους επόμενους 5 μήνες θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σε σπουδές, επαγγελματικά και προσωπικά. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου, μπορεί να μειώσει ανεπαίσθητα τους ρυθμούς προόδου, αλλά θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική αν την αξιοποιήσετε για περισσότερη αυτογνωσία.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη, σας καλεί σε αυτογνωσία και ενδοσκόπηση. Επίσης, είναι σημαντικό να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες. Προσέξτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Οι τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί να είναι κάπως απαιτητικές. Από τις 4/6 όμως ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας και να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινά το Σάββατο, για τους επόμενους 5 μήνες απαιτεί να κάνετε αναθεωρήσεις και να είστε προνοητικοί κυρίως στα οικονομικά σας. Όταν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες -είτε σε ερωτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο- κάντε πρώτα έναν γερό έλεγχο και δώστε χρόνο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Σαφώς δεν είναι μια εύκολη Νέα Σελήνη, καθώς ο κυβερνήτης της Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο και σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, φέρνοντας απρόοπτα, αλλά και ένταση στις σχέσεις σας. Πριν εξαπολύσετε επιθέσεις ή απαντήσετε βιαστικά, κοιτάξτε να έχετε όλα τα δεδομένα ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Από το Σάββατο, που ο Ερμής γυρνά επιτέλους ορθός, μπορεί να έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα φύγει τον Μάρτιο του 2023. Θα πρέπει να συνεχίσετε λοιπόν να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους, πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης.

Παρθένος

Μια φιλόδοξη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που αφορά την καριέρα, την κοινωνική σας θέση, το επαγγελματικό σας προφίλ και πώς σας βλέπουν, ως επαγγελματία. Αν έχετε μια αίσθηση στασιμότητας στα επαγγελματικά σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια. Είναι σημαντικό, αυτές τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη να είστε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Από τις 4/6, ο Ερμής γυρίζει ορθός και θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο σε ό,τι έμεινε στάσιμο. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, επηρεάζοντας για το επόμενο πεντάμηνο θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας και τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Δεν είναι απίθανο να επιστρέψετε σε μια παλιότερη δουλειά. Ή να κάνετε ένα πρόγραμμα διατροφής που είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν και είχατε θετικά αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις αλήθειες, την πορεία της ζωής σας.  Οι τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα σας παιδέψουν λίγο περισσότερο τόσο στην επικοινωνία όσο και σε θέματα οικονομικά. Προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα σας και δείξτε πειθαρχία. Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο ίσως πρέπει να εστιάσετε στα ταλέντα σας, στις επιθυμίες σας και στα κίνητρα που έχετε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στο πεντάμηνο της ανάδρομης πορείας του, μπορεί να βιώσετε κάποιες καθυστερήσεις. Αλλά ο Κρόνος ξέρει καλύτερα. Πιθανώς χρειάζεται ένα φρένο σε κάποια πράγματα για να τα εξετάσετε καλύτερα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να βάλετε σε τάξη οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας και είναι σε εκκρεμότητα αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Από την άλλη, ίσως πρέπει να δείτε την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό επίπεδο και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε πραγματικά. Σταδιακά μετά τις 4/6, που ο Ερμής γυρίζει ορθός, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τη σύγχυση και τα προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους. Ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο θα χρειαστεί να ξαναδείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Πιθανώς λοιπόν να αποφασίσετε κάποιες δουλειές, επισκευές, ανακαίνιση για να το φέρετε εκεί που θέλετε.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, δίνει νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση, προσωπική ή επαγγελματική. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και η ανάλογη ένταση στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες. Αυτή η Νέα Σελήνη, σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Μετά τις 4/6 όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά-σιγά και θα φύγει αυτή η σύγχυση. Το Σάββατο, ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Έτσι έχετε να μάθετε ακόμη περισσότερα πάνω στα θέματα της επικοινωνίας. Είναι μια περίοδος για να κάνετε αναθεωρήσεις. Από την άλλη, το πεντάμηνο της ανάδρομης πορείας του είναι εξαιρετικό για να κάνετε μια επανεκτίμηση της κοινωνικής σας ζωής. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις, αλλά και να αναθεωρήσετε και τον δικό σας ρόλο σε αυτές τις σχέσεις. Από την άλλη, μπορεί σε αυτή τη φάση να επιστρέψουν από το παρελθόν φίλοι ή παλιοί συνεργάτες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας, αυτό το φεγγάρι θα σας παρέχει την ευκαιρία. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι επίσης έκδηλα με τη Νέα Σελήνη. Οι τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι ίσως οι πιο απαιτητικές με πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία, εντάσεις και παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Κρόνου στον Υδροχόο, σάς ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Ακόμη, μέσα στο πεντάμηνο που θα διαρκέσει η πορεία του, ίσως πρέπει να δείτε πού και πώς μπορείτε να κάνετε οικονομία. Κάποιες μικρές θυσίες ίσως είναι απαραίτητες για να υλοποιήσετε τον στόχο σας.

Υδροχόος

Η Νέας Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, της προβολής της δουλειάς σας. Καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής είναι ανάδρομος, καλό είναι να πάρετε τον χρόνο σας, πριν λάβετε αμετάκλητες αποφάσεις. Δείξτε υπομονή. Από τις 4/6 τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς και η επικοινωνία θα ρυθμιστεί καλύτερα. Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας το Σάββατο. Για το επόμενο πεντάμηνο εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στους στόχους σας και στα σχέδιά σας. Κάποιες φορές με τον Κρόνο μπορεί να ολοκληρώνονται πράγματα ή σχέσεις που εμείς δεν θέλουμε. Όμως υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό.

Ιχθύες

Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συγγενείς ή αν ψάχνατε τρόπους να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να βοηθηθείτε να έχετε εξελίξεις. Είναι μια περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας ενθουσιάζουν. Καθώς ο Ερμής, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στην οικογένειά σας. Αυτό όμως αλλάζει, καθώς στις 4/6 ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία δίνοντας τέλος στα παρατράγουδα. Την ίδια μέρα,  ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο δίνοντας σας ένα διάστημα πέντε μηνών που προτεραιότητα σε θέματα υγείας και επαγγελματικών στόχων. Το πεντάμηνο της ανάδρομης πορείας του είναι εξαιρετικό για ψυχοθεραπεία και για να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε είναι τοξικό στη ζωή σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.