ΖΩΔΙΑ

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο.

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας με έντονες πλανητικές αλλαγές και αστρολογικά φαινόμενα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν μας. Είναι ο μήνας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, που ξεκινά από τις 09/05/2022 μπαίνοντας σε στάση στους Διδύμους και ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 04/06/2022. Οι δυο πιο ευεργετικοί πλανήτες στην αστρολογία, η Αφροδίτη και ο Δίας, θα αλλάξουν θέσεις και θα περάσουν στις 02/05/2022 και στις 11/05/2022 αντίστοιχα στο πύρινο ζώδιο του Κριού.

Στο ζώδιο του Κριού ο Δίας θα βοηθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τους Ιχθύς τουλάχιστον σε επίπεδο αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης, φιλοδοξίας, τόλμης. Η Αφροδίτη από τον Κριό είναι σε μια θέση ιδιαίτερα δυναμική και θα βοηθήσει να έχουμε μια πιο διεκδικητική στάση τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μας. Τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε πραγματικά συνθήκες αναγέννησης.

Ο Μάιος όμως είναι και μήνας εκλείψεων. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στις 24/05/2022 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά των Ιχθύων και θα περάσει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στον Κριό, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της φωτιάς σε αυτό τον μήνα. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5, που επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύς με γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου των ζωδίων τους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Μάιο.

Κριός

Ο Μάιος υπόσχεται να είναι ο θετικότερος μήνας όχι μόνο του 2022 μέχρι τώρα, αλλά και των τελευταίων ετών. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 2/5, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/5, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, την ερωτική σας ζωή, τις δημόσιες σχέσεις σας, την εμφάνισή σας. Στις 11/5 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών, περνά στο ζώδιο σας. Την επιρροή του με κάποιο τρόπο θα τη νιώσετε όλοι αφού είναι μια ισχυρή δόνηση, αλλά την ευεργετική του επίδραση θα την αισθανθούν περισσότεροι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Καιρός να διεκδικήσετε και να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Ο Μάιος βέβαια έχει και κάποιες δυσκολίες, όπως είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που χρειάζεται προσοχή μετά τις 9/5 στα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων. Η συμβουλή μου είναι τα νέα ξεκινήματα να τα προετοιμάσετε μέσα στον Μάιο, αλλά να τα βάλετε μπροστά μετά τις 4/6. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά στη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 16/5.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Είστε οι πρωταγωνιστές του Μαΐου όχι μόνο γιατί έχετε τα γενέθλια σας, αλλά γιατί θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής και λόγω της έκλειψης στις 16/5. Από την αρχή του μήνα ο Ερμής, ο ρυθμιστής της καθημερινότητας μας, θα βρίσκεται στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημα σας. Στη φάση της ανάδρομης πορείας του μπορεί να προκύψουν χρέη και οφειλές που είχατε ίσως παραμελήσει. Στις 16/5 εν μέσω ανάδρομου Ερμή έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή είναι μια αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψη, που μπορεί να δημιουργήσει κραδασμούς σε κάποια σχέση ή συνεργασία αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας στον Κριο θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θα νιώθετε ότι έχετε έναν άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθά στα δύσκολα. Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Κριό, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα και τη ψυχολογία σας. Ο μήνας θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα είναι βοηθητική σε οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Ήδη από τις 30/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής πέρασε στο ζώδιο σας και θα δώσει άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Στις 23/5 θα μπει ανάδρομος στον Ταύρο και θα συνεχίσει μέχρι τις 3/6 την ανάδρομη πορεία του. Την ίδια μέρα που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, ο Δίας θα προχωρήσει στον Κριό και τον 11ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας, αλλά και κοινωνικότητας.  Η θέση του είναι ιδιαίτερα βοηθητική για το ζώδιο σας. Μάλιστα αυτό τον μήνα ενισχύεται κι από την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 2/5 ως τις 28/5. Καλώς ή κακώς από δω και κάτω σημασία θα έχει ποιοι είναι στο πλευρό σας και ποιοι δείχνουν διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.  Βέβαια, λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας θυμηθούν και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια ισχυρή σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψης Σελήνης – Πανσέληνος, που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μετά τις 24/5 θα νιώσετε πιο ξένοιαστοι. Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι πραγματικά ευλογημένες με θετικές όψεις. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική για να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Καιρός να δείξετε σε όλους ποιοι είστε και πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Καρκίνοι. Με την Αφροδίτη από τις 2/5 και τον Δία από τις 11/5 στον Κριό, θα είστε πιο ορατοί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από δω και κάτω σε θέματα καριέρας. Εξελίξεις μπορεί να έχετε και σε θέματα σπιτιού, αλλά και προσωπικού στάτους. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 3/6 και σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακούτε τη φωνή του ενστίκτου και των συναισθημάτων σας περισσότερο. Στις 16/5 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας σε ερωτικό επίπεδο, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.  Ο Άρης προχωρά στις 24/5 στον Κριό, δίνοντας ώθηση ακόμη περισσότερο στα θέματα της καριέρας και αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας.

Λέων

Ο πρώτος τόσο αισιόδοξος και πολλά υποσχόμενος μήνας του 2022 είναι ο Μάιος. Η Αφροδίτη και ο Δίας, στον φιλικό σας Κριό θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Κριό στις 2/5 και θα μείνει μέχρι τις 28/5 ενισχύοντας το σεξαπίλ σας. Στις 11/5 ο Δίας θα περάσει στον Κριό, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Ο Μάιος όμως έχει και μια καρμική χροιά για το ζώδιο σας, καθώς ο Ήλιος, θα ταξιδεύει πολύ κοντά σε όψεις με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τους Δεσμούς της Σελήνης, οδηγώντας σε αλλαγές που πιθανώς να αλλάξουν την τροπή της ζωής σας. Ο Μάιος σας καλεί να πιστέψετε ότι όλα όσα έρχονται στη ζωή σας έχουν κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν τον αντιλαμβάνεστε τώρα με τη λογική σας. Πιθανώς να έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε και ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Μάιος είναι μήνας περιπέτειας και σας καλεί να αναζητήσετε νέους ορίζοντες, νέες εμπειρίες που θα φανερώσουν τις καινούριες προοπτικές στη ζωή σας. Ο Μάιος όμως σας ζητά να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας και στο καινούριο που έρχεται. Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Στις 9/5 γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 11/5 μέχρι τις 4/6. Σε αυτή τη πορεία θα σας υποχρεώσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς σας στόχους. Ακόμη, είναι μια περίοδος που είναι πιθανόν να προκύψουν προτάσεις με επαγγελματικό ενδιαφέρον. Μέχρι τις 24/5 ο Άρης θα εξακολουθήσει το στενό μαρκάρισμα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Είναι μια περίοδος που ίσως χρειαστεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα ή και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/5 στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, κάποια προβλήματα στα θέματα της εργασίας με συναδέλφους, προϊσταμένους, κλπ. Ο Ήλιος θα προχωρήσει την 21η Μαΐου στους Διδύμους, ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα άλλωστε θα λάβει χώρα και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων.

 

 

Ζυγός

Σπουδαίος μήνας ο Μάιος, καθώς η αλλαγή ζωδιακής θέσης του Δία που προχωρά στις 11/5 στον Κριό θα αναβαθμίσει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Το μόνο αγκάθι του Μαΐου είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στους Διδύμους από τις 11/5, συνεχίζεται στον Ταύρο μετά τις 23/5 και ολοκληρώνεται τον άλλο μήνα στις 4/6. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναβολές και σύγχυση. Στις 16/5 σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο-έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά στον Κριό και ξεκινά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για σας, που εκτείνεται μέχρι τις 5/7, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια νέα σχέση, η απόφαση για έναν γάμο ή μια νέα συνεργασία είναι μερικά από τα σενάρια μέχρι τις 5/7.  Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στις 29/5 θα φέρει νέα δεδομένα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σχετικά με μια σημαντική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε θέματα σπουδών.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός

Έντονος από κάθε άποψη ο Μάιος, καθώς η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 16/5. Ο Μάιος είναι πολυεπίπεδος ως μήνας και θα διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε τρεις βασικούς τομείς. Καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 4/6, καλά θα κάνετε να μην πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση δέσμευσης ή αποδέσμευσης από τις 9/5 μέχρι τις 4/6. Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 θα παρελαύνει ο Δίας σε αυτό τον τομέα και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Με Αφροδίτη και Δία σε αυτό τον τομέα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι στον χώρο της δουλειάς. Στις 16/5 θα λάβει χώρα η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο σας. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών στη ζωή μας κι ακόμη κι αν ξεβολευόμαστε πάντα μας οδηγούν στο μονοπάτι που πρέπει. Τον Μάιο θα έχουμε και φαινομενικά ανάδρομη πορεία για τον Ερμή μετά τις 9/5 και μέχρι τις 4/6. Σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας κυρίως μέχρι τις 23/5 και μετά μέχρι τις 4/6 θέματα σχέσεων. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 30/5 στο ίδιο ζώδιο θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Όχι ένας, αλλά τρεις πλανήτες θα περάσουν στον φιλικό σας Κριό, φέρνοντας επιτέλους την άνοιξη στην καρδιά σας. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό ήταν την περίοδο 2010-2011. Το ζώδιο του Κριού στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο κυβερνά τις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα χόμπι, αλλά και τη φήμη. Όλα τα παραπάνω με κάποιο τρόπο θα ενισχυθούν, όχι μόνο εξαιτίας του Δία, αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο. Ο Μάιος όπως και ο Ιούνιος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες για μια εγκυμοσύνη για τις κυρίες του ζωδίου ή μπορεί να σηματοδοτεί την έλευση ενός απογόνου που θα σας γεμίσει ευτυχία. Αυτό τον μήνα θα έχουμε κι ανάδρομο Ερμή μετά τις 9/5 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η έκλειψη στις 16/5 επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σε προτεραιότητα. Πιθανώς να υπάρχει ένα παρασκήνιο εκείνες τις ημέρες, γι’ αυτό αποφύγετε να δεσμευτείτε χωρίς να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα.

Αιγόκερως

Η πορεία του Ήλιου στον Ταύρο μέχρι τις 21/5 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και βοηθά να έχετε υψηλό ηθικό κι αυτοπεποίθηση ό,τι κι αν προκύπτει αυτό τον μήνα. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να επανεξετάσετε τις φροντίδες προς τον εαυτό σας και την υγεία σας. Όμως ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μετά τις 11/5 και μπορεί να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση κυρίως, σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς γίνεται σε θέματα δουλειάς ή μπορεί να έχετε διλήμματα να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο προτάσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιούνιο μετά τις 4/6 που θα επανέλθει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Στις 11/5 έχουμε μια σπουδαία πλανητική αλλαγή, καθώς ο Δίας προχωρά στον Κριό. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 και θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/5 μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή ή στον φιλικό σας κύκλο. Στις 23/5 ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Ταύρο και είναι πιθανόν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να έχετε μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν ή να προκύψει μια παρεξήγηση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 30/5 μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Θυμηθείτε όμως τις εκκινήσεις να τις αφήσετε μετά τις 4/6 που θα έχουμε ορθό Ερμή, για να είναι πιο προστατευμένες.

Υδροχόος

Ήδη από τις 30/4 ο Ερμής πέρασε στους φιλικούς σας Διδύμους, ένα ζώδιο του αέρα, ενώ στις 2/5 περνά στον φιλικό σας Κριό κι η Αφροδίτη. Και οι δυο αυτοί πλανήτες θα ευνοήσουν πολύ την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, την προσωπική σας ζωή, τα σχέδια σας για το μέλλον. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 11/5 μέχρι τις 23/5 μπορεί να φέρει και άτομα που έπαιξαν ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν. Ή μπορεί εσείς να έχετε την τάση να επιστρέψετε σε αυτά. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα επηρεαστείτε πιο πολύ από τον ανάδρομο Ερμή μετά τις 23/5 που θα περάσει στον Ταύρο και μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει ορθός. Στις 11/5 θα περάσει στον Κριό ο Δίας, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 28/10. Από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε θέματα σπουδών, δουλειάς και θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια. Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 14/2 σε μια αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά με τη σειρά του στον Κριό για να συναντήσει τον Δία και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο επιτυχημένων εμπειριών σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και πιθανώς να προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας ενθουσιάσει.

Ιχθύες

Η πορεία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21/5 είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Εδώ όμως έρχεται το πρώτο επίπεδο δυσκολίας του Μαΐου, καθώς μετά τις 11/5 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Από 11/5 μέχρι 23/5 που θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οικογένεια σας ή μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με μέλη από το οικογενειακό περιβάλλον, που σας δημιουργούν ένταση και νεύρα. Στις 11/5 ο Δίας μετακομίζει στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών. Θέση που θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Στις 16/5 έρχεται μια έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, που αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Στις 23/5 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 4/6 φέρνοντας προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Στις 24/5 ο Άρης προχωρά στον Κριό. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα είστε αρκετά πιο ανέμελοι και ξεκούραστοι μέσα στον επόμενο μήνα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 πιθανώς να σας οδηγήσει σε μια αλλαγή στέγης, είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά.