ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που μισούν τις αλλαγές – Μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα

Pexels

Οι αλλαγές στη ζωή μπορεί να γίνουν τρομακτικές και να φοβίζουν πολλούς. Σε ρίχνουν σε άγνωστες καταστάσεις και σε αναγκάζουν να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Μια ξαφνική ανατροπή και πολλοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ενώ δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε μια κατάσταση με νέα δεδομένα. Ένα νέο σπίτι, μια νέα δουλειά, μια νέα σχέση.

Αλλαγές και ζώδια

Το μόνο, ωστόσο, που δεν αλλάζει στη ζωή, είναι ότι γεμάτη από μικρές ή μεγάλες αλλαγές.

Δεν μπορούμε να τους ξεφύγουμε και να περιμένουμε τα πράγματα να μένουν ίδια για πάντα.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες στην προσαρμογή και στην αποδοχή της αλλαγής και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν εύκολα.

Και σε αυτό παίζει ρόλο και η αστρολογία. Το ζώδιό μας μπορεί να πει πολλά για το αν θα αγκαλιάσουμε τις αλλαγές που μας επιφυλάσσει η ζωή ή αν θα προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε.

Το να μην μπορούμε να δεχτούμε τις αλλαγές έχει να κάνει πολύ με το φόβο. Φοβόμαστε την απροσδόκητη αποτυχία. Πολλές φορές όμως παρόλο που νιώθουμε τις αλλαγές επικίνδυνες, τα οφέλη τους μπορεί να βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν τις αλλαγές και χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από άλλα για να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες; 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που λατρεύουν την καθημερινή ρουτίνα και τον τρόπο ζωής τους και πανικοβάλλονται όταν προκύπτουν αλλαγές. Στην πραγματικότητα μπορούν ακόμα και να καταρρεύσουν μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή και δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

Παίρνουν χρόνο για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και σταδιακά τις αποδέχονται.

Λέων

Όταν οι Λέοντες συνηθίσουν σε κάτι, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουν και να το αφήσουν πίσω ακόμα και για μια καλύτερη επιλογή.

Οι Λέοντες είναι από τα ζώδια που δεν μπορούν να χειριστούν την αλλαγή και τείνουν να χρησιμοποιούν τη διαφυγή και το χιούμορ, για να παρακάμψουν με κάποιο τρόπο το πόσο δύσκολες φαντάζουν στα μάτια τους μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από τα ζώδια που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την αλλαγή, ειδικά αν η αλλαγή τους απαιτεί να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους. Γενικά δεν αισθάνονται καθόλου άνετα πάνω στο concept αλλαγές και make over, ενώ συχνά φοβούνται πολύ να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αλλαγή.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι και προσαρμοστικοί άνθρωποι. Είναι από τα ζώδια που τους αρέσει η αλλαγή και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε αυτήν. Ωστόσο αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν οι αλλαγές τους ωφελούν ή βελτιώνουν την τρέχουσα κατάστασή τους.

Αν έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις τους, τότε είναι βέβαιο ότι θα τις μισήσουν και θα επαναστατήσουν εναντίον τους.