ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 28/8-3/9/23

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 28/8-3/9/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού φέρνουν μια Υπερπανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στις 31/08. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά στον απόηχο της επιρροής αυτού του φεγγαριού, ενώ η Αφροδίτη στις 04/09θα ολοκληρώνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της και επιστρέφει στην ορθή της πορεία. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στις 29/08 στο ζώδιο του Ταύρου. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08 δημιουργεί πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αρκετό άγχος. Από την άλλη με αυτό το φεγγάρι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας και να γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ουρανό να γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα των οικονομικών. Δείτε πού μπορεί να φεύγουν χρήματα που δεν τα υπολογίζετε στον καθημερινό σας προϋπολογισμό. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, αγγίζει πιο πολύ τον ψυχισμό σας. Σε κάθε περίπτωση αν προτιμάτε να περάσετε τις μέρες αυτές κάνοντας διάλειμμα από την πραγματικότητα έχετε κάθε δικαίωμα, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένο. Βάλτε τα όρια σας και μια προθεσμία για να αναλάβετε δράση. Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και θα νιώθετε πιο δημιουργικοί.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με περισσότερη ηρεμία και χωρίς άγχος και βιασύνη τα μελλοντικά σας πλάνα. Πολύ σημαντικός αυτή την εβδομάδα ο ρόλος των συνεργατών και των φίλων με τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Η Πανσέληνος μπορεί να έχει ενδιαφέρον και σε θέματα επαγγελματικών στόχων. Τα καλά νέα φτάνουν στο τέλος της εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα και σταδιακά θα βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή του Ουρανού σε ένα πιο ψυχολογικό και πνευματικό τομέα του ωροσκοπίου σας συνεχίζεται ακάθεκτη μέχρι το 2026. Μέχρι τότε καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε σωρεύσει μέχρι τώρα για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς την τελευταία ημέρα του Αυγούστου αφορά κυρίως στον τομέα της καριέρας και δημιουργεί ένα μεγαλύτερο όγκο ευθυνών κι υποχρεώσεων. Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Σταδιακά ξαναβρίσκετε ίσως τις χαμένες ισορροπίες σε κάποιες σχέσεις και να τις αναθερμάνετε.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο, θα σας δώσει την ευκαιρία μέχρι τον Ιανουάριο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που χρειάζονται προκειμένου να θέσετε τη ζωή σας σε άλλες βάσεις. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, δεν είναι αρνητική προς το ζώδιο σας, καθώς μπορεί να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα συνεργασιών. Αποφύγετε να μετατρέψετε σε «βέλη» τα λόγια σας ακόμη κι αν νιώθετε ότι έχετε δίκιο. Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης. Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ανοιχτοί για νέες γνωριμίες, σταδιακά θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και θα βοηθηθείτε στα οικονομικά.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου τα ξημερώματα της Τρίτης, στον τομέα της καριέρας και των φιλόδοξων σχεδίων σας. Μολονότι ο Ουρανός δεν θα σταματήσει να σας επηρεάζει μέχρι το 2026, το επόμενο πεντάμηνο θα θελήσετε ίσως να κάνετε μικρές διορθώσεις, παρά να εγκαινιάσετε κάτι εντελώς καινούριο. Στις 31/08 σχηματίζεται η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στους Ιχθύς, στρέφοντας την προσοχή σας σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την Κυριακή την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σας και σταδιακά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα σας.

Παρθένος

Στις 29/8, ο Ουρανός, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θέση που θα κρατήσει για τους επόμενους πέντε μήνες. Πριν λοιπόν αποφασίσετε και συμφωνήσετε σε νέα και μεγαλεπήβολα σχέδια, πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Το επόμενο πεντάμηνο δεν είναι κατάλληλο για πειραματισμούς ή ρίσκα. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσοχή στην υγεία σας και στη φροντίδα μεγαλύτερων προσώπων στο οικογενειακό περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα, χαρίζοντάς σας διαύγεια στις σχέσεις σας, αλλά κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ζυγός

Τα ξημερώματα της Τρίτης 29/08 ο Ουρανός γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο. Για τους επόμενους πέντε μήνες μην προχωρήσετε σε μια ριζοσπαστική αλλαγή, είτε σε μια σχέση είτε σε μια οικονομική συνεργασία. Με έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα ή και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης έρχεται στα μέσα της εβδομάδας η Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Τα καλύτερα νέα τα επιφυλάσσει η εβδομάδα στο τέλος της, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα. Θα αποκατασταθούν αρκετές ισορροπίες στις σχέσεις σας, ενώ θα γίνετε και λίγο πιο κοινωνικοί.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Ουρανού στον Ταύρο. Το επόμενο πεντάμηνο θα είναι αρκετά πιο βατό και σίγουρα δεν θα πρέπει να κάνετε πειράματα ή να πάρετε ρίσκο. Αντιθέτως, φροντίστε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, τουλάχιστον αυτές που αξίζουν να επενδύσετε. Στις 31/08 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, επηρεάζοντας προσωπικές και ερωτικές σχέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υψώσετε τους τόνους. Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα. Σταδιακά θα αρχίσουν να αποκαθίστανται τα όποια προβλήματα και θα βελτιωθούν και οι επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ οι φιλοδοξίες σας θα φέρουν αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, στρέφοντας την προσοχή σας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου σε σας τους ίδιους. Το επόμενο πεντάμηνο της ανάδρομης επιρροής του Ουρανού, σας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08, φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπιτιού. Προσέξτε όμως και την υγεία σας, αλλά και την υγεία μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της. Μέχρι τις 08/10 που θα παραμείνει στον Λέοντα αλλά ορθή, θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο, είτε στις σχέσεις σας, είτε στα μελλοντικά σας σχέδια σας.

Αιγόκερως

Τα ξημερώματα της Τρίτης 29/08 ο Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη στον Ταύρο. Οι επόμενοι πέντε μήνες, είναι ιδανικοί για αναθεωρήσεις σε προσωπικές σχέσεις, να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε πιο γνωστή τη δουλειά σας και να κερδίσετε πόντους στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ρίσκα. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/8, σας καλεί να προσέξετε θέματα επικοινωνίας. Σχέσεις με συνεργάτες ή και φίλους ακόμη μπορεί να περάσουν κάποια τεστ ανθεκτικότητας. Την Κυριακή, η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία της στον Λέοντα. Αποκτάτε περισσότερη διαύγεια αναφορικά με τις σχέσεις σας και βελτιώνονται και τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του κυβερνήτη σας Ουρανού στις 29/08 στο ζώδιο του Ταύρου. Για τους επόμενους πέντε μήνες μην κάνετε ακραίες αλλαγές, ειδικά σε θέματα κατοικίας. Θέματα πρακτικών ζητημάτων και οικονομικών φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος στις 31/8. Πιθανώς να υπάρχουν κάποια εμπόδια σε συζητήσεις για ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και μην απαντάτε παρορμητικά ακόμη κι αν σας προκαλέσουν. Αποφύγετε επίσης οικονομικό ρίσκο και γενικώς φανείτε μετριοπαθείς με τα έξοδα σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα. Με κάποιο τρόπο θα είναι πιο ξεκάθαρο μέσα σας τι θέλετε από τους άλλους, οπότε και θα έλξετε τους σωστούς ανθρώπους.

Ιχθύες

Τα ξημερώματα της Τρίτης η κοινωνική σας ζωή ζητά την προσοχή σας. Για τους επόμενους πέντε μήνες που ο Ουρανός θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο, μπορεί να διαπιστώσετε κάποιες ενοχλήσεις στις σχέσεις σας, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να δείτε τα πράγματα σε βάθος και να αξιολογήσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας κυρίως σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, μπορεί να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη σας. Από την άλλη, η Πανσέληνος αυτή μπορεί να ζορίσει την επικοινωνία ανάμεσα σε σας κι ένα φίλο ή συνεργάτη. Στις 03/09 η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα, καλώντας σας να φροντίσετε τον εαυτό σας. Επίσης θα ευνοήσει και τις εργασιακές σας σχέσεις.