ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 28/6-4/7/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/6 – 4/7. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου είναι σχετικά πιο χαλαρές, αλλά ο Ιούλιος μπαίνει με άγριες διαθέσεις, καθώς την 1η Ιουλίου σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Από τη μια ο γεμάτος ενέργεια, παρόρμηση, ενθουσιασμό, τόλμη Άρης κι από την άλλη ο αυστηρός, λογικός, περιοριστικός, ρεαλιστής Κρόνος που βάζει στοπ στις βλέψεις του Άρη, δημιουργώντας ένα κλίμα πόλωσης. Κι εκεί λοιπόν που με αισιοδοξία και θάρρος πάμε να ξεκινήσουμε κάτι, να πατήσουμε γκάζι, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα, κάποιες φορές οι συνθήκες και μας πατάνε φρένο, δημιουργώντας μεγαλύτερη απογοήτευση.

Σίγουρα η Πέμπτη δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πιέσουμε ώστε να γίνει δεκτό ένα αίτημα μας. Ακατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού, ειδικά αν θέλουμε να μας δουν με επιείκεια. Προσεκτικά όλη την εβδομάδα πρέπει να κινηθούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαήμερου.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Κριός

Από την Πέμπτη μέχρι το Σαββατοκύριακο οι μέρες θα είναι πιο δύσκολες, καθώς η επόμενη όψη του Άρη είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό. Η νευρικότητα και το άγχος θα είναι κυρίαρχα αυτές τις ημέρες όχι μόνο σε θέματα δουλειάς, αλλά και στις σχέσεις σας σε προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Το κλειδί για να αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις είναι ένα: διπλωματία, υπομονή και διάθεση συμβιβασμού. Αν πάτε κόντρα για την κόντρα κανείς δεν θα βγει κερδισμένος.

Ταύρος

Μια απαιτητική γεμάτη προκλήσεις εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και κάποιες ημέρες πραγματικά η αίσθηση που θα έχετε, θα είναι ότι τα έχουν βάλει όλοι μαζί σας για τους δικούς τους λόγους που ίσως δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε. Μέχρι την Πέμπτη είναι σχετικά πιο άνετες ημέρες, παρά τις όποιες υποχρεώσεις και το στρες που έχετε για να τις φέρετε εις πέρας. Όμως το πραγματικά απαιτητικό κομμάτι της εβδομάδας είναι το δεύτερο μισό, από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Προσοχή στις αντιδράσεις σας όταν κάποιος (με την όψη Άρη-Ουρανού το Σαββατοκύριακο) πάει να σας πιέσει ακόμη περισσότερο.

Δίδυμοι

Ο Ιούλιος βλέπετε μπαίνει με απαιτητικές όψεις και για σας τους Διδύμους, όψεις που αφορούν την επικοινωνία, τα θέματα των σπουδών, των επαφών, των συμφωνιών, της δημιουργικότητας σας, των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να εστιάσετε κυρίως σε αυτά που πρέπει να κάνετε, να βάλετε προτεραιότητες που αφορούν όχι τόσο πολύ σε αυτά που σας ευχαριστούν, αλλά σε αυτά που οφείλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη από την Πέμπτη μέχρι το Σαββατοκύριακο, διότι η τύχη με την αντίθεση Άρη-Κρόνου δεν θα είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να μην επιδιώξετε να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ειδικά από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή οι μέρες δεν είναι ευνοϊκές σε τέτοια θέματα. Αν θέλατε ας πούμε να ζητήσετε μια αύξηση ή να πιέσετε για την επιστροφή ενός χρηματικού ποσού που μπορεί να είχατε δανείσει στο παρελθόν σε κάποιον ή να κάνετε κάποια αίτηση για ένα δάνειο ή έναν διακανονισμό, καλύτερα να αποφύγετε αυτές τις ημέρες. Ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας αυτή την εβδομάδα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χάσετε την αυτοπεποίθηση σας, όσο κι αν επιδιώξουν κάποιοι να σας μπλοκάρουν.

Λέων

Είναι μια εβδομάδα που μπορεί να ανακόπτει τη φόρα σας στη δουλειά μια συνθήκη, μια αλλαγή, κάτι που πιθανώς δεν έχετε υπολογίσει. Από την άλλη, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κακή κατάσταση σε μια προσωπική σχέση. Αν η σχέση, ο γάμος ή η οποιαδήποτε συνεργασία νιώθετε ότι δεν πάει κάπου κι ότι παρά τις όποιες προσπάθειες σας στο παρελθόν το πράγμα δεν ξαναζωντανεύει, τότε ίσως πρέπει να κάνετε μια ηρωική έξοδο.

Παρθένος

Μια πολυσύνθετη εβδομάδα απλώνεται μπροστά μας και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα βιώσετε μεγαλύτερο στρες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο να νιώσετε πιεσμένοι και να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε μια δουλειά ή μπορεί κάποιο άτομο από την ομάδα σας, τους συνεργάτες σας να κάνουν εκείνοι μια τέτοια κίνηση. Είναι μια εβδομάδα με ευθύνες, πολλές υποχρεώσεις, κούραση και η αίσθηση που θα έχετε, ειδικά από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, είναι ότι κουβαλάτε στους ώμους σας το βάρος όλου του κόσμου.

Ζυγός

Μέχρι το μέσο της εβδομάδας κάπως τα πράγματα θα κυλήσουν σχετικά πιο χαλαρά, μολονότι όσο πλησιάζουμε προς την 1η Ιουλίου θα αρχίσετε σιγά σιγά να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, κυρίως σε θέματα που αφορούν τους στόχους, αλλά και τους συνεργάτες σας. Από τη μια μπορεί να έχετε εσείς οι ίδιοι ένα όραμα, κάποιες επιθυμίες, κάποιους στόχους κι από την άλλη οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί σας να σας ορθώνουν εμπόδια και να σας κάνουν να «βράζετε» λίγο με το ζουμί σας. Σημαντικό επίσης είναι αυτές τις μέρες να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Αν τώρα οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας ερωτικά ή η οικογένεια δεν αντιλαμβάνονται και δεν κατανοούν τα ζόρια σας κι αντί να σας στηρίζουν και να είναι στο πλευρό σας γκρινιάζουν, έχουν συνεχείς απαιτήσεις, τότε αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη να τη διαχειριστείτε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι να μη συμπεριφερθείτε με αγένεια, εγωισμό και χωρίς ενσυναίσθηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μην ορθώσετε τοίχους σε μια σχέση πολύ σημαντική, είτε προσωπική είτε με τους συνεργάτες σας. Προσοχή ακόμη και στη χρήση των κοινωνικών εφαρμογών. Μπορεί κάτι που θα πείτε να ξεσηκώσει σωρεία αντιδράσεων και να μετανιώσετε που το κάνατε. Αν τώρα υπάρχει ένας καλό σκοπός, αν έχετε να υπερασπιστείτε το δίκαιο μιας ομάδας, ενός ατόμου φυσικά και να το στηρίξετε, παραλείποντας όμως να το κάνετε με αιχμηρό τρόπο προσβάλλοντας άλλους.

Αιγόκερως

Αν λοιπόν πραγματικά έχετε κουραστεί ή βαρεθεί μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση, είτε αφορά στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σας ζωή, τότε θα χρειαστεί να πάρετε ένα ρίσκο, να βγείτε από τη ζώνη της ασφάλειας σας και να βγείτε από το λιμάνι στη θάλασσα. Σιγά σιγά μπορείτε να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας και να την κάνετε αυτό που ονειρεύεστε. Σας δίνεται η ευκαιρία να απαλλαχτείτε από τοξικές καταστάσεις, από αυτοκαταστροφικές συνήθειες, από ανθρώπους που δεν έχουν και δεν έχετε πλέον να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό ο ένας στον άλλο.

Υδροχόος

Τώρα είναι η στιγμή να βάλετε πιο στέρεες βάσεις στη ζωή σας που θα σας κρατήσουν σταθερούς και για τα επόμενα χρόνια. Μπορεί με τις αποφάσεις σας κάποιους να τους δυσαρεστήσετε, αλλά μη μείνετε εκεί. Το πιο σημαντικό είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι από τη ζωή που ζείτε κι όχι οι άλλοι μαζί σας. Όμως προσέξτε πώς κόβετε γέφυρες στις σχέσεις σας. Κάντε το με ενσυναίσθηση και χωρίς να σκεφτείτε μόνο τον εαυτό σας και τον εγωισμό σας.

Ιχθύς

Η πίεση που θα νιώσετε από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, τα καινούρια σας σχέδια. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα πάνω σε ένα πρότζεκτ, προκειμένου να το προετοιμάσετε και τώρα που πάει να γίνει πραγματικότητα και να βγει προς τα έξω να υπάρξουν προβλήματα, καθυστερήσεις ή και εμπόδια στο να το παρουσιάσετε όπως πρέπει. Ίσως από την άλλη το σύμπαν σας δίνει έτσι χρόνο να σκεφτείτε αν όντως αξίζει τον κόπο η προσπάθεια και η επένδυση σας.