ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 28/2-5/3/23

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/2-5/3/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις μετακινήσεις και στις συνέργειες, ενώ ο Μάρτιος αλλάζει τα πάντα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Σαφώς δεν είναι ένας εύκολος μήνας. Έρχεται με προκλήσεις και μας ζητά να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.  Η πιο ωραία όψη της εβδομάδας έρχεται στις 02/03. Τύχη, αισιοδοξία, ευχάριστες ειδήσεις και εύνοια σε σχέσεις και οικονομικά. Στις 03/03, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, καθώς η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους.Η όψη αυτή δίνει ώθηση στα μεγάλα σας σχέδια. Από τη νέα του θέση στους Ιχθύς ο Ερμής μετά τις 03/03, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 18/03, θα είναι φορέας έμπνευσης, νέων ιδεών και δημιουργικών σχεδίων. Επειδή ο Ερμής στους Ιχθύς αποδιοργανώνει κάπως την καθημερινότητα ή σας προσθέτει άγχος, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να το διαχειρίζεστε.

Ταύρος

Στις 02/03 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, συναντά τον Δία στον Κριό σε ένα πιο ήσυχο, ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι πρωταρχικά θα πρέπει να βρείτε χρόνο λίγο να αναπνεύσετε από τους υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Με τον Ερμή, να προχωρά στους Ιχθύς στις 03/03 και να ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικής δουλειάς και των φιλικών σας σχέσεων, τα πράγματα θα απλοποιηθούν αρκετά. Αν ψάχνετε κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο προωθήστε βιογραφικά και σκεφτείτε παλιότερους συνεργάτες ή και φίλους που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι 

Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου σας βρίσκουν σε μια εγρήγορση, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα φέρει τα πάνω κάτω πλανητικά και σίγουρα θα είστε από τους πρωταγωνιστές του. Στις 02/03 έρχεται η πιο γλυκιά και τυχερή όψη της εβδομάδας, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό.  Στις 03/03 ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στους Ιχθύς στον τομέα της καριέρας, αλλά και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ο Άρης αυξάνει τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες σας, αλλά και τις εντάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ήπιο. Ο Μάρτιος, ένας μήνας που θα είναι καταλυτικός για τις εξελίξεις στις ζωές των περισσοτέρων, έρχεται με φόρα και με μια ιδιαίτερα θετική όψη στις 02/03. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς είναι η πρώτη σημαντική διαφοροποίηση στις 03/03, που σας κάνει αρκετά πιο αυστηρούς απέναντι στους άλλους σε σχέση με τις επιδιώξεις και τα σχέδια σας. Το μυαλό σας αδημονεί για μια νέα περιπέτεια, που δεν μπορεί να ανέχεται υποδείξεις άλλων αυτή την περίοδο. Από τη μια ο Άρης συνεχίζει να σας δημιουργεί άγχος κι από την άλλη η παρουσία τόσων πλανητών στους Ιχθύς κάνουν το μυαλό σας να ταξιδεύει στο μέλλον.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση σε φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές ιδέες και δραστηριότητες. Στις 02/03 σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης προς τον Δία στον Κριό ανοίγοντας τον δρόμο της επέκτασης. Πιθανώς να έχετε και ανάγκη να είστε λίγο πιο μοναχικοί αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε σε βάθος τα θέματα που σας απασχολούν. Κακά τα ψέματα αγαπητοί μου Λέοντες, η ενέργεια του ζωδίου των Ιχθύων που επικρατεί κι ενδυναμώνεται μέσα στον Μάρτιο δεν σας ταιριάζει τόσο και σας κάνει να νιώθετε ακόμη και αδύναμοι ενεργειακά.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα και στην πορεία της καριέρας. Η ανάγκη σας αυτή την περίοδο είναι να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αλλά και την προσωπική σας ζωή, θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Από τις 03/3 και μέχρι τις 18/03 που ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύς ενισχύοντας ούτως ή άλλως το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων. Μάθετε να ακούτε περισσότερο τους άλλους από το να μιλάτε. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Στις 02/03 έρχεται η μαγική στιγμή που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα συναντήσει τον Δία στον Κριό φωτίζοντας τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Την ίδια μέρα ο Ερμής συναντά τον Κρόνο και πιθανώς να σας προβληματίζει το μέλλον ενός παιδιού σας αν είστε γονείς ή να υπάρχουν κάποια εμπόδια στην υλοποίηση ενός στόχου σας. Ο Ερμής παίρνει θέση με τη σειρά του στους Ιχθύς στις 03/3 και μέχρι τις 18/03 θα κάνετε πιο συστηματικές προσπάθειες στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα ραντεβού για τσεκάπ, ή για να βάλετε σε τάξη θέματα που σας δημιουργούν πονοκέφαλο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή συναισθηματική φόρτιση ή με κάποιες πιέσεις σε οικονομικά ζητήματα. Όποιες πάντως κι αν είναι οι ανησυχίες σας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.  Ο παράγοντας δημιουργικότητα και φαντασία ενισχύεται ακόμη περισσότερο αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής περνά στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων στις 03/3. Μέχρι τις 18/03, που ευνοείστε ιδιαίτερα, είναι μια καλή στιγμή να συζητήσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, στο σπίτι ή και με τον σύντροφο σας. Αν ενδιαφέρεστε και για την απόκτηση ενός απογόνου, είναι πολύ βοηθητική η περίοδος για να εντείνετε τις προσπάθειες.

Τοξότης

Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου είναι αρκετά απαιτητικές για το ζώδιο σας με έμφαση στις σχέσεις και μεγαλύτερη πίεση είτε στα επαγγελματικά είτε και στα προσωπικά, ειδικά την Τρίτη 28/02. Τα σπουδαία νέα της εβδομάδας, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στις 02/03, που θα σας θυμίσουν πόσο ωραία πράγματα χάνετε και θα ξαναφέρουν πίσω τη χαμένη σας όρεξη. Στις 03/3, ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι. Θετική περίοδος για να ενισχύσετε κάποιους οικογενειακούς δεσμούς ή να έρθετε πιο κοντά σε φίλους και συγγενείς.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα επαγγελματικά και στις υποχρεώσεις σας. Η Τρίτη είναι κάπως πιο νευρική και απαιτητική μέρα, κυρίως στη δουλειά. Ο Μάρτιος μπαίνει με μια θετική όψη συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03. Καιρός να ασχοληθείτε με το να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Ερμής στις 03/3 περνά στους Ιχθύς και μέχρι τις 18/03, είναι μια εξαιρετικά βοηθητική θέση για οποιοδήποτε επάγγελμα βασίζεται στην επικοινωνία.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας όμως είναι η σύμπραξη Αφροδίτης-Δία στον Κριό στις 02/03, που θα ζωντανέψει την καθημερινότητα και τις επαφές σας. Έχετε μπροστά σας ένα θετικό διάστημα που μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε. Από 03/03 μέχρι τις 18/03 που ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύς, ίσως πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τα θέματα των οικονομικών σας και να ψάξετε εντατικά τρόπους να τα ενισχύσετε. Ακόμη, αν θέλετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο είναι μια καλή στιγμή να κάνετε μια πιο ενδελεχή έρευνα.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές απαιτήσεις σε επίπεδο υποχρεώσεων είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Η Τρίτη θα είναι μια πιο κουραστική μέρα. Η εβδομάδα όμως φέρνει ακόμη έναν πλανήτη στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι στον Ερμή που περνά στο ζώδιο σας στις 03/3 και θα παραμείνει μέχρι τις 18/03, δίνοντας ένα πιο εντατικό ρυθμό στην καθημερινότητα σας. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βοηθά να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πώς να αντιδράσετε και να ανταποκριθείτε στις όποιες νοητικές προκλήσεις.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.