ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 27/6-3/7/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/6-3/7/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Το πρωί της 28ης Ιουνίου ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ένας «εσωτερικός» πλανήτης, μάς καλεί να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική μας ανάπτυξη. Στις 28-29 Ιουνίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, μια όψη με διπλή ανάγνωση. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυτοπεποίθηση κι από την άλλη υπερβολικοί κι επιπόλαιοι. Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια ιδιαίτερα θετική όψη, που παραπέμπει σε απολαύσεις, χαρούμενες επαφές και θετικά συναισθήματα. Το Σαββατοκύριακο όμως έχει πιέσεις και μεγαλύτερη ένταση κυρίως το Σάββατο. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Στο τέλος Ιουνίου, ο Ποσειδώνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα βοηθήσει να βάλετε φαντασία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και στις σχέσεις σας. Δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με δικές σας «σκοτεινές» πλευρές, με μοτίβα συμπεριφοράς ή ασυνείδητες πεποιθήσεις που τείνετε να αγνοείτε ή να τις προβάλλετε στους άλλους. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 έχει σπιτική γεύση. Αξιοποιήστε την επιρροή για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι σας, αλλά και να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Δία στο ζώδιο σας την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας ή μια οικονομική συμφωνία.
Η εβδομάδα κλείνει πιο απαιτητικά. Για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου αυτό μπορεί να σημαίνει πιέσεις, εντάσεις και καβγάδες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ποσειδώνα που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο το οποίο θεωρούσατε έναν πιστό φίλο ή συνεργάτη, δεν συμπεριφέρεται όπως θα θέλατε. Στις 29/6, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και εγκαινιάζει μια περίοδο που όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέχρι τις 13/7 εμβαθύνετε περισσότερο στις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο είναι κάπως πιο απαιτητικό, καθώς έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Προσοχή και στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες. Αποφύγετε ακόμη σοβαρές αποφάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, που για τους επόμενους πέντε μήνες, σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε τις αποτιμήσεις σας σε σχέση με την επαγγελματική κατεύθυνση που έχετε επιλέξει. Στις 29/6 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινότητα σας. Εστιαστείτε περισσότερο στο κομμάτι των οικονομικών και δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία την ίδια μέρα είναι πολλά υποσχόμενο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πιο άγριες διαθέσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε συγκρούσεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή ασυμφωνίες και καβγάδες για οικονομικά θέματα. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις. Αφήστε τις για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο και σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 29/6, θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά ώστε να αφήσετε πίσω σας ένα κεφάλαιο δύσκολο, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή το Σαββατοκύριακο, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα έντονη και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε προσωπικό ή ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν νιώθετε μετέωροι σχετικά με το τι πρέπει να αποφασίσετε για το άμεσο μέλλον σας, καλά θα κάνετε να αποφύγετε μια σημαντική απόφαση ή δράση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς από τις 28/6 βοηθά να ελέγξετε προσεκτικά τα θέματα των οικονομικών σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 είναι μια ιδιαίτερα εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη. Αξιοποιήσετε την ενέργεια της με στόχο τη βελτίωση του εαυτού σας. Την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στον Κριό και το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία. Δεν είναι απίθανο με αυτή την ενεργοποίηση του Δία να έρθουν κάποια θετικά νέα για ένα μελλοντικό σας στόχο.
Το Σαββατοκύριακο, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δείχνει ένταση με συνεργάτες ή με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή επαφή. Μην μπείτε στο παιχνίδι των κατηγοριών και να μη δείξετε με το δάχτυλο κάποιον που ίσως θεωρείτε ότι φταίει. Από την άλλη, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει δεύτερες σκέψεις ή αμφιβολίες για έναν φίλο ή έναν στόχο.

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έχει αποκαλύψει πολλά για τον ρόλο κάποιων ανθρώπων στη ζωή σας. Έχετε προχωρήσει σε αλλαγές ή και μια πλήρη αναδιάρθρωση της προσωπικής ζωής σας. Σε νέες γνωριμίες καλά θα κάνετε να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6, είναι μια εξωστρεφής, αισιόδοξη Νέα Σελήνη που θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο στις σχέσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις μαζί σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο αιχμηρό. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε το Σάββατο τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, γιατί μπορεί να σας βγάλουν τον «κακό» σας εαυτό. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να είναι αιτία ή αφορμή για μια ρήξη. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε επίσης σοβαρές, επαγγελματικές αποφάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Πιθανώς μέχρι τον Δεκέμβριο, να αποκτήσετε μια άλλη οπτική και μια νέα προσέγγιση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας.  Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της καριέρας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια πρόταση ή να σας ζητηθεί να περάσετε από μια συνέντευξη για μια δουλειά. Πιθανή και μία μετακόμιση. Το Σάββατο είναι μια πολύ απαιτητική μέρα.  Αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να μην αποφύγετε κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Προσέξτε ιδιαίτερα καθώς θα υπάρχει κι ένα ομιχλώδες τοπίο που δεν θα σας αφήνει να δείτε καθαρά και η κρίση σας θα επηρεάζεται από το συναίσθημα σας.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα ξεκινά αυτή την εβδομάδα και σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και υποστηρικτές σας.
Η ανάγκη απελευθέρωσης υπερτονίζεται κι από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Έρχεται η στιγμή, κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, να ανοίξετε τα φτερά σας και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Όλη αυτή την ενέργεια και τον θυμό ή την απογοήτευση βάλτε τη σε ένα κανάλι δημιουργικότητας και δώστε την προσοχή σας σε ένα νέο στόχο που αυτή τη φορά, θα επιτύχει. Το Σάββατο είναι πιο απαιτητικό για όλους. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, αλλά  και τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου στις σχέσεις. Προσοχή ακόμη σε ξεσπάσματα με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Από την επόμενη εβδομάδα όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα για τους επόμενους πέντε μήνες μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, αλλά και της οικογένειας. Στις 29/6 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αφορά οικονομικά ζητήματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και ο Ήλιος τετράγωνο με τον Δία φέρνοντας κάποια ευχάριστα μηνύματα για μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε τα λάθη κρίσης, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις ή εντάσεις. Αποφύγετε και τα δυο και ασχοληθείτε με ό,τι ηρεμεί την ψυχή σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, βοηθώντας να αλλάξετε την ενέργεια στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικής σας ζωής. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Σίγουρα από δω και κάτω θα επιδιώξετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό κι εσείς που έχετε γενέθλια το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια όψη θυμού, αλλά πριν τον απευθύνετε στους άλλους, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή εικόνα. Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον και ξέρετε ότι δεν θα είστε ψύχραιμοι, καλύτερα να αναβάλετε μια τέτοια συνάντηση.

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στις 28/6. Αν υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα, ενδεχομένως να παραταθεί η αγωνία της επίλυσης της μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι τον Δεκέμβριο βάλτε ως στόχο να βάλετε στην άκρη, κάτι που μπορεί να σας δίνει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 είναι πολύ βοηθητική για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Την ίδια μέρα μια πολύ θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία μπορεί να φέρει μια καλή είδηση ή μια καλή πρόταση για τα επαγγελματικά σας. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό για όλους και ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει σύγχυση και στα προσωπικά σας.

Ιχθύες

Την Τρίτη ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας. Σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σε πνευματικό επίπεδο. Στις 29/6 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια υπέροχη Νέα Σελήνη για ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε σημαντικές και θετικές εξελίξεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, κάνει την ίδια μέρα εξαιρετικά πιθανό το σενάριο να έχετε καλά νέα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο πιεστικό αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Προσέξτε τις εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.