ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 24-30/4/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 24-30/4/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου μάς δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε κάποιες καταστάσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε πρακτικό επίπεδο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και κυρίως να κλείσουμε εκκρεμότητες. Οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας είναι η Τετάρτη 26/04 με τη σύνοδο Σελήνης – Άρη στον Καρκίνο και η Πέμπτη 27/04 που σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα που δείχνουν μεγαλύτερη ένταση.

Κριός

Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτή την εβδομάδα και καθώς Ήλιος και ανάδρομος Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ταύρο, απαιτούν να έχετε πλήρη εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να καταφέρετε να εξυγιάνετε αυτό τον τομέα. Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες σε θέματα υγείας, σχέσεων, οικογένειας. Από την άλλη μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων καθώς ταυτόχρονα ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο.

Ταύρος

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου φαίνεται ότι θα είστε ακόμη πιο πρακτικοί στον προσανατολισμό σας τουλάχιστον σε θέματα που αναφέρονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Επίσης είναι μια περίοδος που όλες τις επιλογές και τις αποφάσεις που πήρατε παλιότερα μπορεί να τις αναθεωρείτε. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό το Σάββατο βοηθά να εξομαλυνθούν κάποιες σχέσεις και να κάνετε «δύσκολες» συζητήσεις πιο εύκολα.

Δίδυμοι 

Είναι η στιγμή να επανεξετάσετε περισσότερο αποφάσεις και συμπεριφορές του παρελθόντος, να επαναξιολογήσετε τους ανθρώπους που έχετε στο πλευρό σας, να δείτε πού μπορεί να έχετε κάνει κάποια λάθος εκτίμηση και να δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε κάτι. Ακούστε τις διαφορετικές απόψεις, αλλά μην βασίζετε πάνω σε αυτές για να πάρετε τις όποιες αποφάσεις σας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή για μια εκδρομή για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα σας. Προσοχή στη βιασύνη, την παρόρμηση, σε θέματα υγείας και σχέσεων. Από όλη την εβδομάδα οι πιο απαιτητικές μέρες για το ζώδιο σας θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Εξαιρετικό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξιδάκι.

Λέων

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας έχουν σημαντικές όψεις για το ζώδιο σας. Μολονότι τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν με ανάδρομο Ερμή σ’ αυτόν τον τομέα, δεν είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας ή να αναλάβετε δράση τώρα. Η κατάλληλη στιγμή όμως για να αναλάβετε δράση θα είναι σαφώς στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, που θα φιλοξενήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας και στον τομέα της καριέρας θα βρίσκεται πλέον ο Δίας.

Παρθένος

Στην τελευταία εβδομάδα του Απριλίου που επικρατεί αρκετή σύγχυση. Κάτι σας τραβάει στο να εξερευνήσετε ένα νέο κόσμο και να πάρετε ίσως και ρίσκο. Όμως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να βιαστείτε. Σίγουρα όχι μέχρι τις 15/05 που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή. Σαφώς όμως δεν πρέπει να είστε διστακτικοί και να αποκλείσετε κάτι που θα σας ελευθερώσει και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για σας. Το Σάββατο ιδιαίτερα βοηθητικό για να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κανονίσετε κάτι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η πιο μπερδεμένη και ασταθής εβδομάδα του Απριλίου εκτείνεται μπροστά μας. Αλλαγές, περισσότερες αλλαγές και μάλιστα αυτές που γεννιούνται βαθιά μέσα σας και επηρεάζουν την πορεία της ζωής σας. Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να μην εξισώνετε την αξία σας τόσο ούτε με το πόσα βγάζετε, ούτε με επαγγελματικές ταμπέλες. Οι πιο απαιτητικές ημέρες είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη και καλά θα κάνετε να μην παραφορτώσετε με υποχρεώσεις. Αφήστε και κάτι για το Σαββατοκύριακο που θα είστε πιο άνετοι.

Σκορπιός

Εσείς και κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας φαίνεται ότι μπαίνετε σε διαφορετικό μονοπάτι είτε μαζί είτε χώρια. Μπορεί όμως να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Είτε ένα πρόσωπο που είχατε μια ερωτική σχέση η οποία διακόπηκε κι έρχεται ξανά στη ζωή σας, είτε ένας πρώην συνεργάτης σας κάνει εκ νέου πρόταση συνεργασίας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να χαρίσει ευχάριστες στιγμές αν αποφασίσετε να φύγετε ένα ταξιδάκι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έχει αρκετή σύγχυση και σας καλεί να δείτε τις παραχωρήσεις που έχετε κάνει κι αν νιώθετε ότι υπάρχουν λάθη ή ότι έχετε εκχωρήσει τον έλεγχο σε κάποιους άλλους να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Ό,τι κι αν προκύψει αυτή την εβδομάδα να ξέρετε πως είναι μόνο για το καλό σας μακροπρόθεσμα. Από την άλλη, αν αδιαφορείτε για την υγεία σας, μπορεί πάλι το σύμπαν να φέρει κάτι απρόοπτο που να σας κινητοποιήσει να φροντίσετε πιο πολύ τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Είναι μια εβδομάδα με μεγάλες εξελίξεις και γρήγορους ρυθμούς. Είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας, στα ταλέντα, στις ικανότητες σας και να σταματήσετε να ασχολείστε με το τι λένε οι άλλοι για σας. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο να δοκιμάζει λίγο το νευρικό σας σύστημα σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πολύ πιο άνετο και ιδιαίτερα ευχάριστο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καρμική εβδομάδα, που για σας αφορά τον τομέα της οικογένειας, των δεσμεύσεων, των σχέσεων σας. Είναι η στιγμή να δείτε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε, τη σχέση με τον σύντροφό σας, τους γονείς σας, αλλά και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Η εβδομάδα επίσης προσφέρεται και για να δείτε τα θέματα εργασίας και τις όποιες αλλαγές νιώθετε ότι πρέπει να υιοθετήσετε για να βγαίνει καλύτερα η δουλειά και να είστε πιο παραγωγικοί.

Ιχθύες

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωογονήσετε κάτι παλιότερο κάνοντας του τονωτικές ενέσεις, να περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, να κάνετε διορθώσεις στα προφίλ που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά αν είναι μέσο προώθησης της δουλειάς σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος που μπορεί να έρχονται προς εσάς άτομα από το παρελθόν που σχετιζόσασταν με κάποιο τρόπο μαζί τους και μπορεί να χαθήκατε τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε όπως σας προτείνει και το εξάγωνο Άρη-Ουρανού να είστε ανοιχτοί σε ιδέες, ανθρώπους, δραστηριότητες.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.