ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 23-29/5/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29/5/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Μαΐου, έρχεται με τρεις σημαντικές πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα, αλλά και τις διαθέσεις μας. Η πρώτη αφορά την οπισθοχώρηση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου που συνεχίζει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του μέχρι τις 3/6. Είναι η στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας.

Ακόμη μια αλλαγή, έρχεται την Τετάρτη 25/5. Ο Άρης ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Ιχθύς και περνά στο ζώδιο της διακυβέρνησης του τον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5/7. Ο πλανήτης της δράσης, σε αυτό το ζώδιο, απαιτεί να γίνουμε πιο διεκδικητικοί. Η λέξη κλειδί για τον Άρη στον Κριό είναι η πρωτοβουλία.  Η τελευταία πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 28/5. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει τις σχέσεις και ιδίως τις ερωτικές. Πέραν της ρομαντικής της διάθεσης, είναι μια Αφροδίτη που αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις της με το παραπάνω.

Στις 29/5 έχουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Δία στον Κριό. Η αίσθηση της όψης είναι σαν να έχουμε καταναλώσει άπειρους καφέδες. Οι δυο πλανήτες έχουν να συναντηθούν στο ζώδιο του Κριού από το 2011. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αυξηθούν οι εξεγέρσεις, οι αντιδράσεις και οι ηχηρές εκδηλώσεις.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Το βράδυ της Δευτέρας, ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Ταύρο στον τομέα των οικονομικών και της ασφάλειας. Καιρός λοιπόν να δείτε ποιες είναι οι προοπτικές σας παρακάτω τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας (25/5) μετά από 2 χρόνια, που θα σας επηρεάζει μέχρι τις 5/7. Ο Άρης από τη μια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς ή νευρικούς. Στις 28/5 η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και σας καλεί να υιοθετήσετε μια πιο ουσιαστική προσέγγιση στις νέες γνωριμίες και σχέσεις. Από τη θέση αυτή θα ευνοήσει και τα οικονομικά σας. Στις 29/5 ο Άρης συναντά τον Δία στο ζώδιο σας και τίποτε δεν σας σταματά!

Ταύρος

Τη Δευτέρα το βράδυ ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει στο ζώδιο σας, δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» στην καθημερινότητα σας. Μέχρι τις 4/6  προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και αποφύγετε να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ. Την Τετάρτη, ο Άρης περνά στον Κριό, σε έναν πιο εσωτερικό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο. Από τώρα μέχρι τις 5/7, μπορεί να κάνετε πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, να είστε πιο προσεκτικοί και στην υγεία αυτή την περίοδο. Στις 28/5 η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σας, δημιουργώντας θετικότερες προοπτικές στον έρωτα, τις σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. Την Κυριακή ο Άρης συναντά σε σύνοδο τον Δία στον Κριό. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλάβετε δυναμικά πρωτοβουλία να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τις εξαρτήσεις σας που σας κρατούν πίσω.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο ανάδρομος το βράδυ της Δευτέρας και σάς καλεί να δείτε τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το τέλος Απριλίου και πώς μπορείτε να τις διευθετήσετε. Ακόμη δείχνει έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις σε μυστικό επίπεδο, αλλά και την ανάγκη να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Μέχρι και την Τρίτη, υπάρχει αγωνία και ένταση είτε για θέματα δουλειάς, είτε για τα οικογενειακά σας. Την Τετάρτη ο Άρης προχωρά στον Κριό και θα νιώθετε ότι έχετε τη στήριξη φίλων, συναδέλφων, ανωτέρων, ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Στις 28/5 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Ταύρο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Η θέση της αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια κυκλοθυμία στις σχέσεις σας. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σε μια σχέση μπορεί να σας διευκολύνει στο να κάνετε μια πανηγυρική έξοδο. Αν είστε σε μια καλή σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε περισσότερο με τον σύντροφό σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά. Την Κυριακή ο Άρης συναντά τον Δία και σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες μέσα στα πλαίσια όμως της ομαδικότητας. Η όψη αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς επαφές με αυτούς που μοιράζεστε μαζί τους κοινές δραστηριότητες και αγάπες.

Καρκίνος

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ερμής οπισθοχωρεί ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 4/6. Από αυτή τη θέση ο Ερμής σάς προτρέπει να αναθεωρήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Προσέξετε λίγο περισσότερο και με τα μέσα τεχνολογίας και αποφύγετε σημαντικές αγορές. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 25/5, θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας και θα σας κάνει πιο ορατούς επαγγελματικά. Από την άλλη δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα του σπιτιού ή της δουλειάς. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων ειδικά με άλλους Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς. Από τις 28/5 η Αφροδίτη στον Ταύρο, διευρύνει τον κύκλος των γνωριμιών σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στις 29/5, ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Θα νιώθετε ότι μπορείτε με τη θέληση και τη δύναμή σας να μετακινήσετε βουνά!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι τις 4/6 θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές σας τακτικές, ή να επαναφέρετε κάποιες που λειτούργησαν θετικά στο παρελθόν. Μέχρι τις 5/7 ανοίγει την όρεξη σας και για ταξίδια και μάλιστα μακρινά. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή και την καριέρα σας. Το σίγουρο είναι πως το διάστημα που ακολουθεί δεν περνάτε απαρατήρητοι. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Άρη-Δία που ενισχύει το μαχητικό σας πνεύμα και φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες για ένα ταξίδι,  ένα σημαντικό επαγγελματικό πρότζεκτ. Μπορεί να έχετε και μια επιτυχία σε θέματα σπουδών.

Παρθένος

Η επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο, βοηθά να επανεξετάσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα. Μέχρι τις 4/6, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις σας. Την Τετάρτη, ο Άρης προχωρά στον Κριό και στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Η διάθεσή σας δεν θα είναι καθόλου συμβιβαστική, ιδιαίτερα στις οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Από την άλλη, μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας. Προσέξτε τις επιλογές σας σε ερωτικό επίπεδο, για να μη μπλέξετε σε μια αδιέξοδη σχέση. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, θα εισπράττετε χαρά με οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες σας, τόσο πνευματικά όσο και φυσικά. Η αισιόδοξη στάση σας θα ελκύει ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Είναι η στιγμή να κάνετε ένα νέο βήμα, να μάθετε κάτι καινούριο, να πειραματιστείτε με μια νέα ιδέα. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία θα ωφελήσει τα οικονομικά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο στις 29/5.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τη Δευτέρα το βράδυ ο ανάδρομος Ερμής, περνά στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε ένα πιο ψυχολογικό, βαθύ και απαιτητικό οίκο.  Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, τα έξοδα, τα χρέη, τις οφειλές προς τρίτους ή το δημόσιο και φυσικά και τις οφειλές των άλλων προς εσάς. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που θα εστιάσετε πολύ και στην ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 25/5, θα κινητοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με ένταση και πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28/5, το πάθος θα κυριαρχεί στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Από την άλλη όμως, οι συναισθηματικές απαιτήσεις σας απέναντι στο ταίρι σας μπορεί να βγάλουν μια κτητική και ελεγκτική πλευρά του εαυτού σας. Στις 29/5, ο Άρης συναντά τον Δία στον Κριό και θα είστε ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντι σε κάποιο πρόσωπο, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 4/6, μπορείτε να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή να αναθεωρήσετε τον τρόπο που τις αντιμετωπίζετε. Την Τετάρτη ο Άρης, περνά μετά από 2 χρόνια στον Κριό. Θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5/7 και θα οδηγήσει τη δράση σας κυρίως σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και στα θέματα της υγείας. Η Αφροδίτη περνά στις 28/5 στον Ταύρο, φέρνοντας φρέσκο αέρα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Φυσικά μπορεί να αποτιμήσετε και τις παλιότερες σχέσεις σας. Την Κυριακή, ο Άρης συναντά τον Δία στον Κριό, προσφέροντας ένα κίνητρο είτε για να ξεκινήσετε άσκηση και διατροφή.

Τοξότης

Ο Ερμής, τη Δευτέρα επιστρέφει ανάδρομος στον Ταύρο μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας, αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Μέχρι τις 4/6 θα είναι ανάδρομος και μετά ορθός σε αυτό το ζώδιο για άλλες δέκα ημέρες. Στο διάστημα αυτό το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις ανάγκες του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος σας. Την Τετάρτη παίρνει θέση στον Κριό ο Άρης που σας είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιρροή με τονωτικές ενέσεις στην ερωτική σας ζωή, στα επιχειρηματικά και οικονομικά. Στις 28/5 η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στον Ταύρο και οι επιλογές σας θα πρέπει να έχουν ως στόχο να κάνετε πράγματα που θα αποσυμπιέσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στις 29/5 ο Άρης συναντά τον Δία και σας κάνει «ατρόμητους»!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Από τη Δευτέρα το βράδυ, ο Ερμής παίρνει μια πολύ πιο θετική θέση προς το ζώδιο σας, αφού προχωρά ανάδρομος στον Ταύρο. Στο ζώδιο αυτό θα βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 3/6 και ορθός για άλλες δέκα ημέρες τον Ιούνιο. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πιθανόν να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν σας. Η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 25/5 που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.  Ακόμη, προσοχή στην υγεία, αλλά και στις σχέσεις με άλλους Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς.  Στις 28/5 η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στον φιλικό σας Ταύρο. Πρακτικά μέχρι τις 23/6 σάς δίνει το πάνω χέρι σε πολλές δραστηριότητες και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες παντού. Την Κυριακή ο Άρης συναντά τον Δία στον Κριό και μπορεί προσωρινά να εκνευριστείτε. Ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού με αυτή την όψη και θα βγείτε κερδισμένοι.

Υδροχόος

Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή το βράδυ της Δευτέρας στον Ταύρο επανέρχονται ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και το παρελθόν σας. Την Τετάρτη ο Άρης περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Κριό, δημιουργώντας πιο εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, αλλά και στην επικοινωνία. Μέχρι τις 5/7, ο ελεύθερος χρόνος θα είναι δυσεύρετος. Γεμάτος με πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις, αλλά και ταξιδάκια.  Από τις 28/5 η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, βελτιώνοντας το κλίμα στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία την Κυριακή σάς καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να ενισχύσετε το δίκτυο των κοινωνικών σας επαφών.

Ιχθύες

Με αλλαγές και μάλιστα ουσιαστικές έρχεται η νέα εβδομάδα του Μαΐου και μάλιστα από τη Δευτέρα κιόλας. Το βράδυ της Δευτέρας ο Ερμής οπισθοχωρεί ανάδρομος στον Ταύρο, διαταράσσοντας την ομαλότητα της καθημερινότητας σας, ή δημιουργώντας κάποιες παρεξηγήσεις σε επίπεδο επικοινωνίας. Την Τετάρτη, ο Άρης θα περάσει στον Κριό απαλλάσσοντας σας από πολλά άγχη. Γενικότερα επαγγελματικά και οικονομικά θα είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28/5 ενισχύει τη διάθεση σας για επικοινωνία και κοινωνικότητα, αυξάνοντας κατ’ επέκταση τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Είναι ακόμη μια περίοδος εξερεύνησης των προοπτικών σας είτε σε θέματα εκπαίδευσης είτε επαγγελματικά.  Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στις 29/5, δείχνει για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κάποιο κέρδος σε υλικό επίπεδο.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.