ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20-26/6/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/6/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Tη Δευτέρα ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Δία στον Κριό. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για θέματα επικοινωνίας, για τις επαφές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Την Τρίτη ξεκινούν τα γενέθλια των Καρκίνων, που ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά θα τους απασχολήσει η κατεύθυνση της ζωής τους, η καριέρα, αλλά και οι εξελίξεις στις σημαντικές σχέσεις τους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσθέτοντας ένταση, αλλά και πάθος στις ερωτικές σχέσεις.

Στις 23/6 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/7.  Η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα, τις εξόδους, τα ταξίδια, τις γνωριμίες, τις φιλικές σχέσεις. Τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα ωφεληθούν ιδιαίτερα.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία. Είναι πιθανόν να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, δοσοληψιών ή κάποιες ευχάριστες επαφές και επικοινωνίες. Την Τρίτη, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων που θα ασχοληθείτε περισσότερο με νέα ξεκινήματα. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση δε θα λείψουν. Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση. Από τις 23/6, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους κι από κει και κάτω και μέχρι τις 18/7 η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ. Αν έχετε κάνει μια γνωριμία που δεν σας καλύπτει πνευματικά μπορεί γρήγορα να βαρεθείτε.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιο ευχάριστο νέο για τους γεννημένους κοντά στις 28/4 σε θέματα επαγγελματικών ή οικονομικών. Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, καθώς ο Ήλος προχωρά στον Καρκίνο, κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινότητα σας από δω και στο εξής. Από τώρα μέχρι τις 22/7 είναι μια πιο εξωστρεφής και κοινωνική περίοδος για σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, αφορά κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στις 23/6, στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στον Κριό που υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις ή νέα, κυρίως αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Μαΐου. Μέχρι τις 22/7 θα έχετε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Μια αύξηση μισθού, κάποιο μπόνους, είναι μέσα στα σενάρια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Η Αφροδίτη, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 23/6 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας. Να γοητεύσετε τους άλλους με την παρουσία και τον λόγο σας και να νιώσετε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Από τώρα μέχρι τις 22/7 κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους και βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε πρόοδο και να εξελιχθείτε. Στις 21/6 σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό αυτή τη μέρα προσφέροντας ευκαιρίες και στα επαγγελματικά. Στις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους, κάνοντας τα ζητήματα του έρωτα και τις σχέσεις μια τελείως ιδιωτική σας υπόθεση, μέχρι τις 18/7. Στο ίδιο διάστημα μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δράση σε οικονομικό επίπεδο ή μια μυστική συμφωνία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Την Τρίτη 21/6 έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και την έναρξη των γενεθλίων των Καρκίνων. Ο Ήλιος φωτίζει εδώ τις πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται εκκαθάριση. Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Στις 23/6 η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιο σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή. Από τώρα μέχρι τις 18/7, εκτός των υποχρεώσεων, θα έχετε και ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και νέων γνωριμιών.

Παρθένος

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία τη Δευτέρα, θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε τη δουλειά σας, αλλά πιθανώς να ωφεληθείτε και οικονομικά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Μέχρι τις 22/7 είναι εξαιρετική περίοδος για να αναθερμάνετε τις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο. Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας σε μια ερωτική σχέση. Αν κάνετε μια γνωριμία αυτές τις ημέρες, θα είναι από αυτές που θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια εξαιρετική πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν θα είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από τις 23/6 κι έπειτα και μέχρι τις 18/7, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τη Δευτέρα έρχεται μια στιγμή μεγαλύτερης διαύγειας, αλλά και πιο ευχάριστων εξελίξεων, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 29/9. Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους. Από τώρα μέχρι τις 22/7 το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην πορεία των επαγγελματικών σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 αναζωπυρώνει τις προσδοκίες σας στα θέματα της αγάπης. Ο συνδυασμός Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί πολύ περισσότερο την κρίση σας, τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες, θέματα σπουδών και σας κάνει πιο ζωηρούς στις συζητήσεις.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική όψη, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η όψη αφορά τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά. Την Τρίτη 21/6,  ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο, φέρνοντας μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και αισιοδοξίας στη ζωή σας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που κάνει ιδιαίτερα έντονα και βαθιά τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο σας. Στις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών, τον τομέα που ούτως ή άλλως θα έχει έμφαση σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Τοξότης

Τη Δευτέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, με ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά ή και στα επαγγελματικά. Την Τρίτη 21/6 έχουμε Θερινό Ηλιοστάσιο, και ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο. Ξεκινά μια περίοδος, που μέχρι τις 22/7 σάς καλεί να σκεφτείτε ριζικές αλλαγές και συνεργασίες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 21/6 παραπέμπει σε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία. Στις 23/6 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες στις προσωπικές σχέσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα 20/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και φέρνει μια ευχάριστη είδηση είτε σε θέματα δουλειάς είτε ακόμη και στα οικογενειακά σας.  Την Τρίτη 21/6, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και από τώρα μέχρι τις 22/7 οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές γίνονται προτεραιότητα. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ευνοεί τις αλλαγές σε στιλ. Θετική μέρα και για να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας. Στις 23/6 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους δημιουργώντας καλύτερη ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και πνεύμα συνεννόησης και σύμπνοιας με τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ευχάριστη και αρκετά τυχερή όψη. Η Τρίτη φέρνει την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Η πορεία του Ήλιου για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες σάς καλεί να δείτε πιο προσεκτικά τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της δουλειάς και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ζωντανεύοντας τη διάθεση σας. Μέχρι τις 18/7 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο οι προοπτικές στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας και των παιδιών θα είναι εξαιρετικές. Το διάστημα από τις 23/6 μέχρι τις 5/7 είναι σίγουρα το πιο ευχάριστο μέχρι το τέλος σχεδόν του καλοκαιριού. Εκμεταλλευτείτε το.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική και τυχερή όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία και μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικά .Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, καθώς ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο. Η εποχή του Καρκίνου για το ζώδιο σας είναι πάντα ιδιαίτερα δημιουργική. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Η σχέση με τους οικείους και τους συγγενείς σας μπορεί να γίνουν πιο ζεστές.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.