ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 2/8-8/8/2021

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2/8 – 8/8. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου είναι αυτή που μπορεί να μας ζορίσει λίγο περισσότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο μήνα, καθώς έχουμε τις απαιτητικές όψεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ουρανό και στο τέλος της, τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου στον Λέοντα που κάνει ακριβώς το ίδιο, ενεργοποιεί πάλι τη δύσκολη όψη Κρόνου-Ουρανού. Μολονότι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε δει πώς λειτουργεί αυτή η όψη όταν ενεργοποιείται, σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα από μας η ενεργοποίηση μπορεί να σημαίνει απλά κάποιες δοκιμασίες και εμπόδια, που καλούμαστε να διαχειριστούμε προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να χαρούμε τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα.

Μια όμορφη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό την Τρίτη είναι εξαιρετικά βοηθητική στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, αρκεί να είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι να αγκαλιάσουμε το διαφορετικό. Θα διαβάσετε άλλωστε την ανάλυση της στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα κλείσει με μια Νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα. Για πολλούς ξεκινά μια περίοδος που θα θέλουν να κάνουν λιγότερα και να απολαύσουν κάποιες ημέρες διακοπών και ξενοιασιάς. Η Νέα Σελήνη αυτή, μολονότι μπορεί πάλι να δημιουργήσει μια δύσκολη επικαιρότητα, φέρει και το στοιχείο της δημιουργίας σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να κάνετε τα νέα σχέδια σας που θα υλοποιήσετε στο επόμενο εξάμηνο.

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό την Τρίτη τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα οικονομικά. Είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ασχοληθείτε επίσης με κάποιο θέμα υγείας ή να κάνετε κάποιον έλεγχο στη φυσική σας κατάσταση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 4/8 μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικά προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Είπαμε, είναι μια απαιτητική εβδομάδα για αυτά τα ζητήματα και πρέπει όλοι να είμαστε πιο υπομονετικοί.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα σας παιδέψει λίγο, καθώς όλη η ενεργοποίηση που γίνεται αυτές τις μέρες της κυρίαρχης όψης της χρονιάς, του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, σας αφορά ιδιαίτερα. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Εδώ λοιπόν -καθώς Ερμής και Ήλιος από τον τομέα της προσωπικής σας ζωής και της οικογένειας σχηματίζουν αντιθέσεις με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό- μέσα στην εβδομάδα οι απαιτήσεις και οι πιέσεις έρχονται από όλα τα μέτωπα για να τις αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι

Την Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ξυπνά τάσεις φυγής κι έτσι αν δεν είστε ήδη διακοπές μπορεί απλώς να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Έμφαση στο σπίτι δίνει αυτή η όψη και μπορεί να σας πιάσει η μανία να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας, μολονότι μπορεί να εκμεταλλευτείτε τη μέρα και για να καλέσετε φίλους στο σπίτι. Οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν ένα μικρό χάος στο πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες σε θέματα επικοινωνίας.

Καρκίνος

Όσο και να προσπαθείτε να αφήσετε τις έγνοιες των επαγγελματικών και των οικονομικών στην άκρη, με τόση ενεργοποίηση σε αυτούς τους οίκους από τον Ερμή και τον Ήλιο που έρχονται σε σύγκρουση με Κρόνο και Ουρανό, μάλλον δεν το επιτρέπει τουλάχιστον όχι αυτή την εβδομάδα, διότι στην πορεία του ο Αύγουστος είναι πιο άνετος.

Λέων

Οι όψεις του Ήλιου και του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό τις επόμενες ημέρες μπορεί να δείχνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, αλλά δεν είναι απαραίτητα αρνητικές. Η εβδομάδα τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε όποιον τομέα το έχετε περισσότερο ανάγκη. Έχετε μπροστά σας έξι μήνες για να το βάλετε μπροστά.

Παρθένος

Όπως προχωράμε στην εβδομάδα, φανείτε υπομονετικοί όταν μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας απαιτεί να «σκάψετε» κάπως πιο βαθιά και να δείτε τι σας κρατά πίσω, ποιες συνήθειες και συμπεριφορές πρέπει να αλλάξετε και από ποιους πρέπει ίσως να απαλλαχθείτε, διότι η σχέση μαζί τους έφτασε σε ένα σημείο καμπής.

Ζυγός

Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας σε σχέση με τους ανθρώπους σε αυτή τη φάση και μην μένετε στην επιφάνεια μιας πρώτης εντύπωσης. Οι επόμενες μέρες μπορεί να σας δυσκολέψουν σε θέματα δουλειάς ή συνεργατών και μπορεί να διαπιστώσετε περίεργες συμπεριφορές ή καταστάσεις που απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση για να επιλυθούν. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα που ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών σας.

Σκορπιός

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου είναι μια άσκηση στο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε στη δουλειά και αυτή που αφιερώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και την οικογένεια. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία πάντως και στους δυο τομείς, διότι αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο και μπορεί να υπάρχουν παράπονα κι από τις δυο πλευρές. H Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν τις περιμένατε. Ή μπορεί να παίρνετε απόφαση να κάνετε μια δική σας επαγγελματική κίνηση, την οποία θα υλοποιήσετε μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Τοξότης

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη, καθώς Ήλιος και Ερμής κοντράρονται με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δημιουργώντας αναστάτωση στην καθημερινότητα σας και δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο εσάς. Η όψη Κρόνου-Ουρανού, που ενεργοποιείται αυτή την εβδομάδα για ακόμη μια φορά, αφορά όλους μας σε παγκόσμια κλίμακα κι έχει να κάνει με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, δυσάρεστη επικαιρότητα. Σε σας τους Τοξότες είναι σημαντικό τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να κάνετε κάποιες επαφές με τους συνεργάτες σας, για να δείτε ότι έχετε ακόμη κοινό τρόπο δράσης και σκέψης πάνω στη συνεργασία σας. Φανείτε λίγο πιο γενναιόδωροι μαζί τους ακόμη και στα λόγια.

Αιγόκερως

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου είναι κάπως πιο πιεστική για όλους, εξαιτίας πιθανώς των συνθηκών που επικρατούν, καθώς Ήλιος και Ερμής έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Για σας τους Αιγόκερους αυτές οι όψεις μπορεί να αφορούν σε οικονομικά θέματα. Ίσως χρειαστεί να προσφέρετε πιο πολλά στην οικογένεια σας ή να κάνετε κάποιες οικονομίες, προκειμένου να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις πολλές απαιτήσεις της περιόδου.

Υδροχόος

Μια σχέση, μια συνεργασία, θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα κι ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτή -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- θα πάρετε τις αποφάσεις σας για την εξέλιξη της. Φυσικά αυτό δεν είναι ποτέ μια εύκολη διαδικασία, καθώς χρειάζεται να έρθετε σε ρήξη ίσως με ανθρώπους που πλέον αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση μαζί τους -προσωπική ή επαγγελματική- δεν οδηγεί πουθενά.

Ιχθύς

Για σας τους Ιχθύς ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο μπορεί να προκύψουν ζητήματα που αφορούν σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, προβλήματα με την επικοινωνία ή τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει όμως να είστε ψύχραιμοι και να μην αγχώνεστε τόσο πολύ ώστε να κάνετε κακό στην υγεία σας. Γενικά θα ήταν καλό σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου η υγεία και η φυσική σας κατάσταση να είναι προτεραιότητα σας κι ακόμη κι αν συνεχίζετε να εργάζεστε και δεν έχετε ακόμη άδεια, να βρίσκετε τον χρόνο να τον αφιερώνετε στην ξεκούραση και στο να αδειάζει το μυαλό σας από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου