ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 2-8/10/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 2-8/10/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

O Οκτώβριος είναι μήνας αλλαγών. Καλά θα κάνουμε λοιπόν από αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσουμε να δούμε τις διαφορές και τις ασυμφωνίες μας με τους άλλους και να μην τις κρύψουμε κάτω από το χαλάκι. Αν το προηγούμενο διάστημα βιαστήκαμε στην κρίση μας, είναι η κατάλληλη στιγμή να στηριχτούμε στα γεγονότα και όχι στα συναισθήματα μας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή μάς καλεί να σκεφτούμε περισσότερο την ασφάλεια και το σπίτι μας. Η Κυριακή μάς υπενθυμίζει ότι στη ζωή υπάρχει πάντα η αδικία και η απογοήτευση. Αντί όμως να γεμίζουμε αχρείαστο στρες, ας προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την ενέργειά μας σε κάτι πιο θετικό.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Αν χρειάζεται να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις προτιμήστε τις μέρες μετά την Πέμπτη, που η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες στην καθημερινότητά σας. Ο Ερμής σε αντίθεση με το ζώδιο σας, βέβαια, είναι ένας παράγοντας αυξημένου άγχους. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει το σαββατοκύριακο. Αυτή η όψη μπορεί να δείξει ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν νιώθετε  φορτισμένοι, βρείτε τρόπο αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε αντιπαραθέσεις, να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό.

Ταύρος

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα 02/10 δημιουργεί ασάφειες και σύγχυση σε θέματα σχέσεων. Προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και ανθρώπους κάτω από αυτή την επιρροή. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 είναι η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να συστηματοποιήσετε καλύτερα την εργασία σας. Δείτε επίσης πιο προσεκτικά τη διατροφή σας, ξεκινήστε άσκηση και μην παραλείψετε ένα τσεκάπ. Σάββατο και Κυριακή είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις και στείρες αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι 

Σημαντική η εβδομάδα αυτή για τα οικονομικά σας, αφού μπορεί να προκύψει μια πρόταση που να ωφελήσει το πορτοφόλι σας. Την Πέμπτη 05/10 ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Η θέση αυτή του Ερμή για το δικό σας ζώδιο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τα σχέδια σας το επόμενο διάστημα. Υποστηρικτικός θα είναι ο Ερμής και για τα νέα σας σχέδια. Το σαββατοκύριακο αρχίζει να γίνεται πιο έντονη η επιρροή του τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα και μπορεί να αντιμετωπίσετε χειριστικές συμπεριφορές. Προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις και προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας, για να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία.

Καρκίνος

Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία ή να αποφασίσετε για ένα νέο ξεκίνημα σε σπουδές. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό για σας σημαίνει ότι αναδιαμορφώνονται οι προτεραιότητες σας, ενώ ο στενός σας κύκλος θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Η περίοδος αυτή είναι λίγο πιο μοναχική για σας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μονάσετε φυσικά και εννοείται θα βλέπετε φίλους και άτομα που επιθυμείτε να δείτε, αλλά η γενικότερη στάση θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, είτε είναι του συντρόφου σας, κάποιου ατόμου από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ενός φιλικού προσώπου. Όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας.

Λέων

Το επόμενο διάστημα θα έχετε μια πιο πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας, να ασχοληθείτε με σπουδές ή μετεκπαίδευση, να διδάξετε εσείς αυτά που ξέρετε σε άλλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τη δουλειά σας, να τη διαφημίσετε, να κάνετε πιο ελκυστικό μάρκετινγκ. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή μεταφορικού μέσου ή μια αγορά νέου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση το σαββατοκύριακο. Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ψύχραιμα, καλύτερα αποστασιοποιηθείτε από μια φορτισμένη συζήτηση και επανέλθετε όταν θα είναι όλα πιο ψύχραιμα.

Παρθένος

Όταν ο κυβερνήτης σας, Ερμής, μετακινείται σε ένα άλλο ζώδιο ή σχηματίζει όψεις, τότε η εβδομάδα αποκτά άλλη βαρύτητα. Έτσι την Πέμπτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό, μια θέση που θα διατηρήσει μέχρι τις 22/10. Αυτό πρακτικά για σας σημαίνει ότι θα περιδιαβαίνει τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιό σας, αλλά και των πρακτικών επαγγελματικών θεμάτων σας. Ακόμη, είναι μια περίοδος για να ενδιαφερθείτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10 αλλά επηρεάζει από το σαββατοκύριακο.

Ζυγός

Την Πέμπτη 05/10 ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/10 και ξεκινά μια περίοδος θα είναι ανακουφιστική και ιδιαίτερα βοηθητική σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Το σαββατοκύριακο δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Ζητήστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε και επιστρέψτε την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν πέσει λίγο οι τόνοι.

Σκορπιός

Η Τρίτη είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο τις ιδέες, τις προτάσεις και τις σκέψεις σας και να έχετε θετική ανταπόκριση. Την Πέμπτη 05/10, ο Ερμής παίρνει θέση στον Ζυγό. Αξιοποιήστε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητά σας, ώστε να διαθέτετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας σε αυτή την περίοδο, ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει δύναμη και σας βοηθά και αποφύγετε την εμπλοκή σας σε περίεργες και παρασκηνιακές δράσεις. Το σαββατοκύριακο προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες, βοηθούς, υπαλλήλους, προϊσταμένους και γενικώς τους ανθρώπους που μπορεί να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους κι εσείς τις δικές σας σε αυτούς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η Τρίτη με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Πλούτωνα σάς αβαντάρει πολύ περισσότερο. Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό στις 05/10 και σας προτρέπει να συνεργαστείτε περισσότερο με άλλους προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η θέση του Ερμή θα είναι πιο βοηθητική στην καθημερινότητα σας σε επίπεδο επικοινωνίας. Από το Σάββατο 07/10 μέχρι τη Δευτέρα 09/10 θα είμαστε κάτω από την επιρροή μιας «θυμωμένης» όψης, του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας επιτέλους ξεκολλάει μετά από ένα δίμηνο από την προηγούμενη θέση του στην Παρθένο. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής στον Ζυγό αφορά κυρίως στα θέματα της καριέρας. Το διάστημα αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα για σας. Προς το σαββατοκύριακο και μέχρι και τη Δευτέρα μπορεί να προκύψει μια συγκυρία στην οποία δεν έχετε έλεγχο κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανέναν.

Υδροχόος

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Ζυγό κι αυτό είναι ένα θετικό νέο, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, σε θέματα μετακινήσεων, στο να έχετε καλύτερες ιδέες και εμπνεύσεις, είτε θέλετε να τις εφαρμόσετε στη δουλειά, στις σπουδές και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10 αλλά επηρεάζει έντονα το σαββατοκύριακο, είναι μέρες που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας, στα νεύρα και τις αντιπαραθέσεις που ίσως είναι δύσκολο να αποφύγετε.

Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καλύτερα τη σκέψη σας. Γι’ αυτό μη βιαστείτε ούτε να κρίνετε, ούτε όμως να δεσμευτείτε σε κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει στην πορεία. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη 05/10 είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς η επιρροή του θα μας απασχολήσει μέχρι τις 22/10. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα 09/10, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε θυμωμένες αντιδράσεις, επιθέσεις ή και ζήλιες και καχυποψία.