ΖΩΔΙΑ

Οκτώβριος: Τα 4 ζώδια που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του μήνα

Pexels

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας με τη μεγαλύτερη πλανητική κινητικότητα των τελευταίων μηνών, ενώ οι εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου οδηγούν σε δράσεις, πρωτοβουλίες, αλλά και αντιθέσεις όπως και εντάσεις.

Ποια είναι τα ζώδια όμως εκείνα που θα κυριαρχήσουν στις εξελίξεις που περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο; Σύμφωνα με το asibiliou.gr τα παρακάτω 4 ζώδια γίνονται οι πρωταγωνιστές του μήνα.

Κριός

Ο Οκτώβριος σάς φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες που αφορούν κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να μη λειτουργήσετε παρορμητικά και με βιασύνη, γιατί είναι πιθανό να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δωδεκαημέρου του Οκτωβρίου, χρειάζεται προσοχή να μην μπείτε σε παιχνίδια δύναμης, σε τοξικές αντιπαραθέσεις κυρίως στον χώρο της καριέρας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/10 θα μπορούσε να φέρει και μια κινητικότητα σε επίπεδο προτάσεων για συνεργασίες ή σχέσεις. Ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει. Ο μήνας θα κλείσει με μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαθέσετε ενέργεια προκειμένου να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας, την ακίνητη και κινητή περιουσία σας με τον πιο σοφό τρόπο.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος για σας είναι πάντα μήνας υποχρεώσεων και επαγγελματικών φιλοδοξιών. Από τις 04/10, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητά σας με ξεκάθαρες προτεραιότητες την υγεία και την εργασία. Ο Οκτώβριος όμως δίνει και εγγυήσεις καλοπέρασης για το ζώδιό σας. Η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στις 14/10 στον Ζυγό, κάνει επιτακτική την ανάγκη να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που δίνετε στη δουλειά και στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Στις 23/10 ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, κάνοντας την τελευταία εβδομάδα του μήνα ιδιαίτερα έντονη σε εξελίξεις και εσάς πρωταγωνιστές. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάτε την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, που σας προστατεύει από τα δύσκολα κι ανοίγει τους ορίζοντες σας.

Ζυγός

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας θεμελιωδών αλλαγών στη ζωή σας και εκπλήξεων. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που όλα αλλάζουν. Ο μήνας σάς θέλει πρωταγωνιστές του από την αρχή. Θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ θα είστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Ο Οκτώβριος είναι μήνας δράσης για σας, αλλά αυτή η δράση συνοδεύεται κι από αρκετή ένταση. Η έκλειψη στις 14/10 σάς καλεί να προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις και επικοινωνία. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για μια νέα σχέση ή συνεργασία. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα στις 12/10, 22/10 και 23/10. Πιθανώς να έχετε αυξημένα έξοδα ή σημαντικές αλλαγές στο εισόδημα σας.

Σκορπιός

Ο Οκτώβριος ξεκινά με πιο αργούς ή χαλαρούς ρυθμούς, αλλά από τις 12/10 κι έπειτα το πόδι σας θα είναι στο «γκάζι». Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και στραφείτε σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές. Στην ίδια κατεύθυνση σάς ωθεί και η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου που πραγματοποιείται στον Ζυγό στις 14/10. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει και αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο ή ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο στα επαγγελματικά. Μπορεί να δείχνει ακόμη κάτι το οποίο ετοιμάζετε μυστικά προκειμένου να το βγάλετε στην επιφάνεια λίγο αργότερα. Αποφύγετε κουτσομπολιά, κρίσεις και επικρίσεις. Στα θετικά του Οκτωβρίου είναι και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 09/10 και για το υπόλοιπο του μήνα που αποτελεί το μαξιλαράκι ασφαλείας. Μέσα στη νέα γενέθλια χρονιά σας μια σημαντική αλλαγή, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή.