ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 18-24/9/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24/9/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Σεπτέμβριος γίνεται πιο σύνθετος στην πορεία του, καθώς κάνει πολύ δύσκολο ίσως να βγάλουμε συμπεράσματα γι’ αυτά που μας απασχολούν. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/09 δημιουργεί την αίσθηση ότι περπατάμε λίγο στην ομίχλη χωρίς να έχουμε τη γενικότερη εικόνα του πού βαδίζουμε. Αυτό σημαίνει προσεκτικά βήματα. Το φθινόπωρο αρχίζει ουσιαστικά τη στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία στις 23/09. Το ζώδιο του Ζυγού αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους, που μπορεί να λειτουργήσουν συμπληρωματικά προς εμάς, θα φέρει περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητα μας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό στις 24/9 παίζει με τις ανασφάλειες μας ή φέρνει στην επιφάνεια παλιά «τραύματα».

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ίσως είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα ή να κάνετε ορθές διαπιστώσεις για τις εξελίξεις των πραγμάτων κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα δουλειάς ή και άλλων προβληματισμών που έχετε στην καθημερινότητα σας. Στις 23/09 ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό, σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία. Τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι το πεδίο πάνω στο οποίο θα δουλέψετε τις επόμενες 4 εβδομάδες αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις. Με την αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας την Κυριακή κάποιες «πληγές» του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

Ταύρος

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Τρίτη, μπερδεύει αρκετά τα πράγματα και σας δημιουργεί σύγχυση ή ίσως και κάποια απογοήτευση, ειδικά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες και τους στόχους σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό στις 23/09 σας καλεί να εστιαστείτε περισσότερο στις καθημερινές σας ρουτίνες και να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο και τη χαλάρωση. Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή 24/09 μπορεί να φέρει επικριτική διάθεση ανάμεσα σε σας και κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να είστε σίγουροι γι’ αυτά που λέτε και σκεφτείτε σε βάθος γιατί συμβαίνει αυτό.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με κάπως διασπασμένη την προσοχή σας, καθώς η κύρια όψη που σας επηρεάζει είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Η Τρίτη είναι μια μέρα κάπως «θολή» και καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/09 στον Ζυγό σηματοδοτεί πάντα μια πιο ευχάριστη περίοδο για σας και μάλιστα ιδιαίτερα κοινωνική. Με την αντίθεση του Άρη προς τον Χείρωνα την Κυριακή είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ακόμη κι από τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην τα προσπερνάτε και ακούστε με προσοχή.

Καρκίνος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας εξουθενώσει συναισθηματικά. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σας κάνει πιο δοτικούς και γενναιόδωρους, αλλά πρέπει να βάλετε και κάποια όρια προστατεύοντας τον εαυτό σας. Στις 23/09 ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα του οίκου σας, αλλά και να συσφίξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Την Κυριακή 24/09 ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Χείρωνα φέρνοντας στην επιφάνεια κάποιες παλιές πληγές.

Λέων

Με έντονο συναισθηματισμό ξεκινά η εβδομάδα, καθώς πραγματοποιείται η αντίθεση του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα στις 19/09. Κάτι φαίνεται ότι λειτουργεί σαν έναυσμα για να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα κρυμμένα και πολύ δυνατά μάλιστα. Στις 23/09 ο κυβερνήτης σας Ήλιος προχωρά στον Ζυγό μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών και των σπουδών. Πλέον ο Ήλιος τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα σας ευνοεί περισσότερο κι έτσι θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Την Κυριακή ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα και φέρνει στο προσκήνιο κάποια ένταση ή μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια σύγχυση, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Τρίτη 19/09. Με αυτή την όψη μπορεί το μυαλό σας να παίζει παιχνίδια, να παρασύρεστε από το συναίσθημα σας και να δημιουργείτε μια εικόνα που πιθανώς απέχει από την πραγματικότητα. Μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε μια λύση στην αρχή της εβδομάδας. Στις 23/09, ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και ωθεί την προσοχή σας σε πιο πρακτικές κατευθύνσεις. Προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας. Η αντίθεση Άρη-Χείρωνα την Κυριακή απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας σωματικής και ψυχικής.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια αίσθηση σύγχυσης, καθώς βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την Τρίτη 19/09. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε την ενέργεια σας και διαφοροποιήστε μέσα σας πως είναι διαφορετικό να βοηθάτε τους συνεργάτες σας κι άλλο να τους βολεύετε. Στις 23/9, τη μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες σας θέλουν πρωταγωνιστές. Είναι η στιγμή να θέσετε τους νέους σας στόχους, να αφήσετε πίσω παλιά φορτία, απογοητευτικές σχέσεις και συνεργασίες, βαλτωμένες καταστάσεις και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Την Κυριακή η αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια δύσκολη στιγμή σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια αίσθηση ρευστότητας, καθώς ο Ήλιος από την Παρθένο αντιμετωπίζει σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια γενικότερη σύγχυση σε επαγγελματικά κι ερωτικά. Στις 23/09 έχουμε φθινοπωρινή ισημερία καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό. Ξεκινά μια περίοδος με πιο έντονο παρασκήνιο, ενώ είναι μια ιδανική συνθήκη για να προσέξετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Στην ίδια κατεύθυνση της ίασης σας ωθεί και η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό την Κυριακή 24/09.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση και υποχρεώσεις. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 19/09, δημιουργεί από τη μια ένα πέπλο σύγχυσης και αστάθειας στα θέματα της δουλειάς κι από την άλλη αυξάνει τις απαιτήσεις στο σπίτι. Από τις 23/09 μπορείτε να περιμένετε κάτι καλύτερο. Ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και θα συνδυάζετε καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες με τη διασκέδαση. Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια παράπονα ή κάποια απωθημένα συναισθήματα που καλείστε να τα επεξεργαστείτε και να τα τακτοποιήσετε μέσα σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια περίεργη αίσθηση, καθώς κυριαρχεί η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαφυλάξετε τις ιδέες σας και τα μυστικά σας, γιατί μπορεί εύκολα να διαρρεύσουν αν τα πείτε σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται φυσικά να πάτε και στο άλλο άκρο και να αρχίσετε να βλέπετε παντού εχθρούς. Τα θέματα της καριέρας έρχεται να φωτίσει από τις 23/09 ο Ήλιος που προχωρά στον Ζυγό. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αλλά και οι ανάγκες της καριέρας θα απορροφήσουν όλη σας την προσοχή για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα την Κυριακή 24/09 σας υπενθυμίζει όμως κάποιες πληγές ή κάποιες ελλείψεις σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια αμφιθυμία αλλά και αρκετή σύγχυση, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα στις 19/09 στον τομέα των οικονομικών. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει και εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας μετά τις 21/09 ώστε να πάρετε την κατάλληλη απόφαση. Στις 23/09 έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία τη στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό και σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχετε περισσότερη τύχη στις νέες περιπέτειες στη ζωή σας και θα είστε πιο αισιόδοξοι για τους στόχους που έχετε θέσει. Την Κυριακή ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα και ενδεχομένως να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις είτε με ένα άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον είτε με κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση. Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ήλιο στην Παρθένο την Τρίτη, δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης σε θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Γι’ αυτό, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα σε μια σχέση. Η επόμενη όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 21/09, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα το τοπίο. Στις 23/09 ο Ήλιος προχωρά στον Ζυγό τη μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας. Η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που άπτονται των πρακτικών θεμάτων στην καθημερινότητα σας και κυρίως των οικονομικών. Επειδή αυτή η επιρροή μπορεί να σας ζορίζει και σε ψυχολογικό επίπεδο και να σας προκαλεί στρες, βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε μέσα τη μέρα.