ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 17-23/4/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 17/4-23/4/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε, αφού φιλοξενεί και την πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Μετά από αρκετά χρόνια, η έκλειψη πραγματοποιείται στον Κριό. Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα ο σχηματισμός ακριβούς τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα που θα προχωρήσει στον Ταύρο την ίδια μέρα είναι όψεις που δείχνουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε.

Λίγες ώρες μετά τον σχηματισμό της έκλειψης στις 20/04 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά-σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05.

Κριός

Η έκλειψη αυτή απαιτεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή σας και να σκεφτείτε τις κινήσεις σας, τις πρωτοβουλίες και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να τη μεταμορφώσετε σε αυτό που ονειρεύεστε. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο την ίδια μέρα θα ωθήσει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Στις 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο στον τομέα των οικονομικών και της ασφάλειας. Καιρός λοιπόν να δείτε πρακτικά και προσγειωμένα ποιες είναι οι προοπτικές σας παρακάτω τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ταύρος

Σκεφτείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να έρθει το καινούριο στη ζωή σας. Η κύρια όψη της έκλειψης είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που πλέον έχει λάβει θέση στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Λίγη ώρα μετά το σχηματισμό της έκλειψης ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σας δίνοντας την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων. Η πρώτη του όψη θα είναι επίσης ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις συνδέονται με εγωιστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Την Παρασκευή 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» στην καθημερινότητα σας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι 

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για να εκφραστείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναδείξετε τις ικανότητες σας μέσα σε μια ομάδα που έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Στις 21/04 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Όντας στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο σάς καλεί να δείτε τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει από τις αρχές Απριλίου και πώς μπορείτε να τις διευθετήσετε. Ακόμη δείχνει έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις σε μυστικό επίπεδο, αλλά και την ανάγκη να «σας» φροντίσετε περισσότερο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η έκλειψη αυτή μπορεί να ανοίγει ένα νέο δρόμο στην καριέρα, αλλά η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο, αναζωογονώντας τις φιλικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας να ανοίξετε περαιτέρω τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο μέσα στον επόμενο μήνα και να προσδιορίσετε τους στόχους σας. Στις 21/04 Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και κάποια φιλική σχέση μπορεί να περάσει από δοκιμασία ή να αλλάξει η φύση της σχέσης σας.

Λέων

Λίγη ώρα μετά το σχηματισμό της έκλειψης ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο επίσης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, την πορεία της καριέρας σας, τη σχέση με τους συνεργάτες σας αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις, θα σας προβληματίσουν περισσότερο. Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας, προτεραιότητα θα έχει μόνο η φιλοδοξία και το μέλλον των επαγγελματικών σας. Την Παρασκευή 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι τις 15/05 θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές σας τακτικές ή να επαναφέρετε κάποιες που λειτούργησαν θετικά στο παρελθόν.

Παρθένος

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στα οποία μπορεί να φανείτε πιο αδύναμοι, ανασφαλείς και εκτεθειμένοι. Ο Πλούτωνας φημίζεται για τους πολέμους των εγωισμών, γι’ αυτό δείτε καλύτερα αν σε οποιαδήποτε κακή σχέση -προσωπική ή επαγγελματική- αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι θίγεται ο εγωισμός σας ή πραγματικά τα συμφέροντα σας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο από τις 21/04, σας βοηθά να επανεξετάσετε τον τρόπο που σκέφτεστε, όπως και την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα. Φυσικά μέχρι τις 15/05 θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μπορεί να προκύψει κάποια διαμάχη ή ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή μπορεί το πρόβλημα ενός δικούς σας ατόμου έμμεσα να επηρεάζει κι εσάς. Η παραμονή του Ήλιου στον Ταύρο για ένα μήνα θα ενισχύσει το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας. Την Παρασκευή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε ένα πιο ψυχολογικό, βαθύ και απαιτητικό οίκο. Το ζώδιο του Ταύρου για σας συμβολίζει τα βαθιά νερά των προσωπικών σας σχέσεων, την ερωτική και σεξουαλική διάσταση της ερωτικής σας ζωής, αλλά και τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο, τους συνεταίρους ή την εταιρεία στην οποία εργάζεστε.

Σκορπιός

Η κύρια όψη της έκλειψης είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Λίγη ώρα μετά τον σχηματισμό της έκλειψης ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει τετράγωνο ακριβείας επίσης με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μπορεί να σας βρουν να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε τα ίδια πράγματα, υπεραναλύοντας τις λεπτομέρειες τους σε βαθμό που τελικά από το πολύ ψάξιμο να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Ο Ήλιος στις 20/04 λίγο μετά τον σχηματισμό της έκλειψης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου ακριβώς απέναντι σας, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή για το υπόλοιπο του Απριλίου, αλλά και για το πρώτο εικοσαήμερο του Μαΐου.

Τοξότης

Ιδιαίτερα δημιουργική εβδομάδα για να κάνετε βήματα προόδου στα θέματα των επιχειρηματικών σας σχεδίων και ακόμη να ενισχύσετε την προσωπική σας ζωή. Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα «μυρίζουν» παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, εντάσεις, άγχος, ανασφάλειες. Στις 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέσα στον ίδιο τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας, αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Μέχρι τις 15/05 θα είναι ανάδρομος και μετά ορθός σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις ανάγκες του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος σας πρώτες και να τις τιμήσετε δεόντως.

Αιγόκερως

Την ίδια μέρα της έκλειψης ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ακριβείας. Τις μέρες που περιστοιχίζουν την έκλειψη προσπαθήστε να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας εξουθενώνοντας τον με σκέψεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, παιχνίδια στρατηγικής ή και χειριστικά παιχνίδια απέναντι σε άλλους. Στις 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον γήινο και πρακτικό Ταύρο. Μέχρι τις 15/05 είναι πιθανόν να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν σας. Στη δεδομένη στιγμή, όσο κι αν υπάρχουν ευχάριστες αναμνήσεις και στιγμές που μοιραστήκατε, μην ξεχνάτε τους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Από τη μια θα νιώσετε αναζωογονημένοι και ενθουσιασμένοι με μια καινούργια αρχή, μια αλλαγή στο άμεσο περιβάλλον σας, μια μετακόμιση ή ένα ταξίδι, κι από την άλλη είναι πιθανόν κάτι να σας ξεβολεύει κιόλας και να ζορίζεστε. Η 20η Απριλίου, πέραν της έκλειψης που η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο «εκτός ζωδίου» με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, φέρνει και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος θα παραμείνει στον Ταύρο για ένα μήνα στρέφοντας την προσοχή σας σε ένα νέο ξεκίνημα, στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας και την εκμετάλλευση ίσως ενός ακινήτου.

Ιχθύες

Η κύρια όψη της έκλειψης είναι το «εκτός ζωδίου» τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Την ίδια μέρα και μόλις σχηματιστεί η έκλειψη ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο και η πρώτη του όψη επίσης θα είναι ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα. Χρειάζεται προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών σας με φίλους, γείτονες και συνεργάτες, αλλά και στα οικονομικά. Ίσως πρέπει να θέσετε πιο αυστηρά όρια. Από την άλλη, ίσως πρέπει να είστε πιο καχύποπτοι όταν συναντάτε περίεργες συμπεριφορές που δεν είναι ξεκάθαρες. Την Παρασκευή 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο διαταράσσοντας την ομαλότητα της καθημερινότητας σας ή δημιουργώντας κάποιες παρεξηγήσεις σε επίπεδο επικοινωνίας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.