ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 14/6-20/6/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/6 – 20/6. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά φέτος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Η όψη αυτή δείχνει τη σύγκρουση του παλιού με το καινούριο σε όλα τα επίπεδα και δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στο τι πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρέπει να μείνουμε στο παλιό και δοκιμασμένο ή να δοκιμάσουμε μια άλλη μεθοδολογία που μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο; Δεν το λέμε εμείς, αλλά η Άση Μπήλιου με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της.

Σε κάθε περίπτωση το να πάμε στα άκρα, π.χ. πετώντας κάτι που χτίσαμε με κόπους για τον ενθουσιασμό μιας καινούριας κατάστασης ή να προσπεράσουμε εντελώς το καινούριο φοβούμενοι μη χάσουμε τη βολή μας, δεν είναι η ενδεδειγμένη στάση. Ίσως πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να ανανεώσουμε ή να προσθέσουμε καινούρια στοιχεία σε ό,τι ήδη υπάρχει, εκτός αν είναι εντελώς αδιέξοδο. Η ενέργεια αυτής της όψης θα διατηρηθεί και στην πορεία του 2021, αφού η τελευταία όψη είναι τον Δεκέμβριο του 2021.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να βάλετε τα όριά σας, ειδικά όταν νιώθετε ότι κάποιοι τα παραβαίνουν συνεχώς ελαφρά τη καρδία. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο έντονους βέβαια και ίσως ο λόγος σας να είναι κάπως πιο ωμός, χωρίς να φιλτράρετε ακριβώς αυτά που λέτε. Με τον Κρόνο να έχει πάρει θέση στον τομέα που αφορά τους συνεργάτες, τους φίλους, το κοινωνικό σας δίκτυο και τον Ουρανό στον τομέα των οικονομικών, αλλά και των αξιών σας, μπορεί να έχετε συγκρούσεις και διαφορές απόψεων για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

Ταύρος

Από την Τετάρτη θα είναι λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με τις πρώτες δύο μέρες. Την Κυριακή ο Δίας θα γίνει στάσιμος, για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι την τελική του έξοδο στις 29/7 από αυτό το ζώδιο. Επειδή ο Δίας βρίσκεται στον τομέα των στόχων σας, φροντίστε να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης. Ακόμη θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο τόσο επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο φαινομενικά Ερμή. Από την επόμενη τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται διαφορετικά.

Δίδυμοι

Την Κυριακή ο Δίας γίνεται φαινομενικά στάσιμος, για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων αρχικά μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά στον Υδροχόο. Μέχρι τις 29/7 που θα βρίσκεται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθύς έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την καριέρα σας και να δείτε αν πραγματικά βρίσκεστε εκεί που επιθυμείτε ή πρέπει να κάνετε άλλες κινήσεις στην πορεία του χρόνου. Από την επόμενη εβδομάδα σταματά και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας και το μυαλό σας θα καθαρίσει από περιττές πληροφορίες και «θορύβους».

Καρκίνος

Το να διατηρήσετε την εσωτερική σας γαλήνη και ισορροπία είναι το στοίχημά σας αυτή την εβδομάδα, κυρίως στις σχέσεις σας με ανθρώπους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε ξεκάθαρα όρια στους άλλους, διότι η τάση θα είναι να τα παραβούν και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αποφύγετε τις κακοτοπιές, αλλά κυρίως πείτε όσα «όχι» νιώθετε ότι χρειάζονται, για να μην χάσετε εσείς τη δική σας ηρεμία μυαλού και ψυχής.

Λέων

Ο Ουρανός βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και οι πιέσεις, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα λείψουν. Πιθανώς κάποια πράγματα να σας φαίνονται περίεργα, ακόμη και παράδοξα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε ασυμφωνία, σε κάθε τι που δεν καταλαβαίνετε, εσείς πρέπει να ετοιμάζεστε να βγάλετε το σπαθί από τη θήκη και να διαξιφιστείτε με τους άλλους. Θέλει ψυχραιμία κι επίσης να μην προτάξετε τον εγωισμό σας πάνω από το καλό μιας σχέσης προσωπικής ή μιας συνεργασίας.

Παρθένος

Υπάρχει περίπτωση να νιώσετε μεγαλύτερο άγχος σε σχέση με την πορεία ενός επαγγελματικού ζητήματος ή να έχετε αγωνίες για την εξέλιξή του. Μέσα σε όλο αυτό όμως δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε φίλους, έχετε συνοδοιπόρους, έχετε ανθρώπους που θα σας βοηθούσαν ευχαρίστως, αν φυσικά τους το ζητήσετε. Καλά θα κάνετε λοιπόν να μοιραστείτε τις αγωνίες και το άγχος σας με τον στενό σας κύκλο και να επιτρέψετε στους άλλους να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Μην κουβαλάτε μόνοι σας όλο το φορτίο, ακόμη και των σκέψεων.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια, αλλά και πιέσεις. Ακόμη κι εσείς οι ψύχραιμοι και διπλωμάτες Ζυγοί, που διατηρείτε ένα επίπεδο ακόμη κι όταν διαφωνείτε, μπορεί να χάσετε την αυτοκυριαρχία σας αυτή την εβδομάδα. Αιτία της πίεσης μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, όπως π.χ. ο σύντροφός σας, ένα σας παιδί ή ακόμη κι ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο έχετε στα σκαριά και σας ταλαιπωρεί. Μπορεί να νιώσετε ότι το ταίρι σας νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του, ότι γίνεται εγωιστής και να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ψυχολογική ένταση μέσα σας.

Σκορπιός

Την Κυριακή ο Δίας γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου και στη συνέχεια στον Υδροχόο μέχρι τον Οκτώβριο. Μέχρι το τέλος Ιουλίου μπορεί να έχετε απίθανα σενάρια στην προσωπική σας ζωή. Μια νέα σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ή να δείτε μια αλλαγή συμπεριφοράς. Μπορεί όμως κι εσείς να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Ακόμη, μπορεί να είναι μια περίοδος που σε κάποιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο να υπάρχουν ασυμφωνίες.

Τοξότης

Οι πρώτες μέρες σας δημιουργούν μεγαλύτερο στρες, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε κάποια πράγματα για ανθρώπους που πιθανώς συμφωνούσαν μαζί σας ή δεν σας πήγαιναν κόντρα γιατί είχαν κάτι να κερδίσουν. Ή μπορεί απλώς να ήθελαν να στρέψουν την προσοχή σας αλλού και να σας παραπλανήσουν ή να σας χειριστούν. Πρέπει να δείτε πώς διαχειρίζεστε όλο αυτό που μπορεί να συμβαίνει τώρα.

Αιγόκερως

Δεν είναι κακό να δείχνετε ότι πιστεύετε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και να έχετε αυτοπεποίθηση, όταν αυτό όμως γίνεται με άτσαλο τρόπο ή επιδεικτικό, τότε μπορεί να δημιουργήσετε αντιπάθειες και να χάσετε από δίπλα σας ανθρώπους που μπορεί να σας στήριζαν και μάλιστα πιθανώς χωρίς να το συνειδητοποιείτε κιόλας. Μήπως πρέπει λοιπόν τις επιτυχίες ή τα επιτεύγματά σας να τα μοιράζεστε μεν, αλλά με λίγο πιο ήσυχο και διακριτικό τρόπο;

Υδροχόος

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να προσπαθήσετε από τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες να βγάλετε από την πλάτη σας όσες περισσότερες ευθύνες γίνεται και να σταματήσετε να κάνετε τον άτλαντα, τον άνθρωπο που τον φορτώνουν όλοι με τα δικά τους προβλήματα. Δευτερευόντως προσπαθήστε να βρείτε κάποιον άνθρωπο που να σας στηρίζει σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Είτε είναι ένα άτομο από την οικογένεια, ο σύντροφος σας, κάποιος πιστός φίλος, είτε κι ένας ψυχοθεραπευτής, καλό είναι να έχετε κάποιου είδους στήριξης.

Ιχθύς

Ο Ουρανός δημιουργεί ένταση στο μυαλό σας, πίεση, καθώς νιώθετε να υπάρχει νοητική κόπωση. Πιθανώς γιατί μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε κάποιο αδιέξοδο, από την άλλη μπορεί εκεί που είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε κάτι μπορεί να παρεμβάλλεται και να σας αποσυντονίζει. Προσπαθήστε να απομακρύνετε όλες τις πιθανές πηγές «θορύβου» είτε λέγεται κινητό, είτε social media, είτε τηλεόραση, είτε ακόμη και φίλοι και συγγενείς που σας απασχολούν από τη δουλειά σας.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου