ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 14-20/3/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/3/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα των Ιχθύων φιλοξενεί την Πανσέληνο του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18/3 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας. Είναι η κατάλληλη εβδομάδα να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Από την Πανσέληνο στις 18/3 θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Στις 19/3 ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Μια όψη που δημιουργεί αστάθεια στις σχέσεις και μια τάση να θέλουμε να πετάξουμε από τη ζωή μας ό,τι είναι περιοριστικό. Στις 20/3 ο Ήλιος προχωρά στον Κριό, τη μέρα της εαρινής ισημερίας και της νέας αστρολογικής χρονιάς. Είναι η στιγμή των πρωτοβουλιών, της δράσης, της περιπέτειας και της ανανέωσης.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Να ρίξετε μια ματιά στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και γενικότερα να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας λίγο πριν ξεκινήσουν τα φετινά σας γενέθλια. Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα, ενώ μπορεί να προκύψει τώρα για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου μια αλλαγή στη δουλειά. Ίσως κλείνει ο κύκλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας και ψάχνετε κάτι καινούριο. Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι ξεκάθαρο: Βάλτε σε μια τάξη τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό το Σάββατο σάς καλεί να είστε πιο πειθαρχημένοι στον οικονομικό τομέα. Τα παρορμητικά έξοδα και οι σπατάλες, καλύτερα να λείψουν. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και την ημέρα της εαρινής ισημερίας ξεκινούν τα γενέθλια σας. Είναι η στιγμή της ανανέωσης, των πρωτοβουλιών και των νέων ξεκινημάτων.

Ταύρος

Μια ιδιαίτερα δημιουργική εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Αν είστε δεσμευμένοι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφό σας ή και να κανονίσετε πιθανώς μια απόδραση. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και να θέλετε να το βγάλετε στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πιο πιεστικούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα και περισσότερο τρέξιμο στα επαγγελματικά. Στις 19/3 αποκτάστε επαναστατική διάθεση και ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό. Ξεκινά μια περίοδος με αναθεωρήσεις, προετοιμασία για τα νέα σας πλάνα. Μια καλή περίοδος για αποτοξίνωση από κακές συνήθειες, αλλά και καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν επιβαρυντικά για σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι αρκετά απαιτητική. Αξιοποιήστε αυτό το φεγγάρι αν θέλετε να κάνετε τακτοποιήσεις στο σπίτι σας, ή να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο και τραβά την προσοχή σας από τα σημαντικά. Από την άλλη, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσέξτε τι λέτε και τι αποκαλύπτετε αυτές τις μέρες. Μπορεί κάποιος να σας αποκαλύψει ένα μυστικό του. Φροντίστε να μην το μεταφέρετε, διότι το πιθανότερο είναι ότι θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Και βέβαια χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε τις σχέσεις σας Παρασκευή και Σάββατο. Επίσης μην ξεσπάτε σε παρορμητικά ψώνια, όσο κι αν σας φτιάχνουν τη διάθεση. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Κριό, κάνοντας προτεραιότητα τη συλλογική δουλειά, τους φίλους και τους νέους στόχους.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας βρίσκει σε διάθεση εξερεύνησης. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Πανσέληνος για σας και μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια επαγγελματική συμφωνία. Αφήστε λίγο χώρο για περισσότερο αυθορμητισμό στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με συνεργάτες, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα αστάθειας ή να προκύπτουν ξαφνικές εντάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από την Κυριακή, στρέφει την προσοχή σας στις φιλοδοξίες σας και σας βάζει σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο άγχος. Με κάποιο τρόπο θα τείνετε να παίρνετε τα πράγματα αρκετά προσωπικά, κάτι που μπορεί να κάνει κακό στην αυτοπεποίθηση σας. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος στις 18/3 στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας βάζει στη διαδικασία ίσως να σκεφτείτε κάποια αλλαγή δουλειάς ή μπορεί να προκύπτει κάτι απρόοπτο σε μια συνεργασία. Η τάση θα είναι να θέλετε να προχωρήσετε σε ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση, αλλά θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά. Την Κυριακή ο Ήλιος παίρνει θέση στον Κριό τη μέρα της εαρινής ισημερίας και σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, περιπέτειες, και νέες δραστηριότητες με περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας έρχεται με αρκετή πίεση και άγχος, μολονότι δεν είναι μια τόσο αρνητική. Συνήθως στη φάση της Πανσελήνου κάτι τελειώνει. Κι ακόμη κι αν αυτό που ξεκινά έχει όλες τις θετικές προοπτικές, δεν παύει το βάρος ενός τέλους. Αυτό αφορά βέβαια κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας. Εσείς φαίνεται ότι μπορεί να ζορίζεστε περισσότερο με κάτι που ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση στη ζωή σας. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Άλλοι στο σπίτι ή και στην εμφάνισή σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό το Σάββατο σας βρίσκει σε μια διάθεση να κάνετε κάτι καινούριο. Πριν προχωρήσετε όμως σε μια ακραία απόφαση, δείτε μήπως μπορείτε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή σίγουρα θα βοηθήσει. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό, ωθώντας την προσοχή σας στα  τα οικονομικά, αλλά και τις στενές προσωπικές σας σχέσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, κυβερνά τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης, τα επαγγελματικά πλάνα, αλλά και την ψυχολογία σας. Είναι ένα φεγγάρι που σας καλεί να διώξετε από πάνω σας, ό,τι σας βαραίνει και να προχωρήσετε. Εσείς οι Ζυγοί δυσκολεύεστε αρκετά με τα «αντίο». Αυτό όμως σας δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα. Γι’ αυτό λοιπόν πάρτε απόφαση από τί θέλετε να απαλλαχτείτε και μην διστάζετε. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει κι ένα πιο ενεργό παρασκήνιο στα επαγγελματικά. Θα επηρεαστείτε σαφώς περισσότερο οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό το Σάββατο δημιουργεί περισσότερη ανησυχία ή στρες σε μια σχέση ή συνεργασία. Προσέξτε τα αρνητικά συναισθήματα, τη ζήλια και τα παιχνίδια δύναμης. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Κριό και οι σχέσεις με τους άλλους προσωπικές, επαγγελματικές, γίνονται προτεραιότητα για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα κυριαρχείται από την Πανσέληνο στην Παρθένο, που για το δικό σας ζώδιο αφορά την κοινωνική σας ζωή. Με την Πανσέληνο αυτή μπορεί να ψάξετε νέους συνεργάτες, νέους στόχους. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια και ένταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε την κριτική που εξαπολύετε, είτε στον σύντροφό σας, είτε σε κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Το Σάββατο δεν προσφέρεται γενικώς για να έρθετε πολύ κοντά. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού θα σας πάει πολύ καλύτερα αν επιδιώξετε να περάσετε τη μέρα αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό φωτίζοντας τον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, της υγείας και φυσικής σας κατάστασης. Αν στα επαγγελματικά δεν νιώθετε ευχαριστημένοι, ψαχτείτε περισσότερο με αλλαγές. Αν μη τι άλλο το ζώδιο του Κριού ανταμείβει τις πρωτοβουλίες και τη δράση.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένου αφορά στον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας σας. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορείτε πιο άνετα να προωθήσετε τη δουλειά σας. Πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε καλύτερα τους δικούς σας στόχους κι αν συμβαδίζουν με αυτό που σας προτείνεται. Ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα στον χώρο εργασίας, αλλά θα ανταποκριθείτε όπως πρέπει. Το Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια ανησυχία. Πιθανώς να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί και με τον εαυτό σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή, μόνο καλά νέα είναι για το δικό σας ζώδιο. Η περίοδος που ξεκινά θα είναι πολύ βοηθητική και για τα νέα σας σχέδια, αλλά και για να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο στην καθημερινότητα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να ανακαλύψετε τον επόμενο στόχο που θα σας παθιάσει είτε σε επίπεδο επαγγελματικών, σπουδών, ταξιδιών. Άλλοι μπορεί να νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ταξιδέψετε και να ψάξετε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας. Αν το προηγούμενο διάστημα καταπιέζατε τα συναισθήματα σας, μπορεί να νιώθετε σαν χύτρα έτοιμη να εκραγεί. Αυτό αφορά περισσότερο την ερωτική σας ζωή. Την Κυριακή έχουμε εαρινή ισημερία, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού γίνονται προτεραιότητα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18/3, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, αλλά και της σεξουαλικότητας σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια οικονομική ευκαιρία ή ακόμη μπορεί να γίνετε αποδέκτες χρημάτων που σας οφείλονταν. Σε επίπεδο ερωτικών, η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο 19/3, μπορεί να βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση και να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε απόσταση από μια σχέση προκειμένου να την επανεκτιμήσετε. Από την άλλη, πιθανώς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας, εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων στο σπίτι. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό. Από δω και κάτω ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα είναι κάθε μέρα όλο και πιο έντονος. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες, να κυκλοφορήσετε περισσότερο. Θα είστε πιο πρόθυμοι για εξόδους, αλλά και για να συμπράξετε με μια ομάδα με κοινούς στόχους.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας με την Παρθένο, ωθεί το ενδιαφέρον σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ίσως πρέπει να κάνετε έναν διάλογο, λέγοντας την αλήθεια σας. Αυτό αφορά και τις επαγγελματικές συνομιλίες. Φυσικά πάντα με μια Πανσέληνο που μας αφορά προσέχουμε και τα θέματα της υγείας. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δεν θα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα στην επικοινωνία. Πιθανώς να υπάρχουν αυξημένοι τόνοι. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο είναι μια μέρα με απρόοπτα. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών. Περιορίστε έξοδα και σιγουρευτείτε ότι δεν σπαταλάτε χρήματα χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.