ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13-19/6/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/6/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Εβδομάδα δράσης, εξελίξεων και αλλαγών στο πλανητικό σκηνικό, αφού από τη Δευτέρα κιόλας ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, το ζώδιο που κυβερνά και η επιρροή του θα είναι θετική για τα θέματα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των εμπορικών δοσοληψιών, αλλά και των σπουδών.

Το κορυφαίο βέβαια από πλευράς αστρολογικής άποψης φαινόμενο της εβδομάδας, είναι η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 14/6. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Λίγος περισσότερος ρεαλισμός έρχεται και με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο. Mια όψη δυσκολίας που γεννά ανασφάλειες στις σχέσεις, περιορισμούς σε οικονομικά θέματα και μελαγχολική διάθεση. Πολύ πιο χαλαρή και γλυκιά η Κυριακή με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που παραπέμπει σε ρομαντική διάθεση. Πρόκειται ίσως για την πιο ενδιαφέρουσα εβδομάδα του Ιουνίου, αφού αρχίζουν να τρέχουν οι εξελίξεις και να οριστικοποιούνται κάποιες αποφάσεις.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η παρατεταμένη πορεία του Ερμή σε κόντρα με τον Κρόνο δημιούργησε ένα πιο βαρύ κλίμα ή και διάθεση το προηγούμενο διάστημα, με αρκετή αγωνία για τις εξελίξεις, αλλά και μια αίσθηση ότι τα πράγματα ήταν στάσιμα και δεν κινούνταν με τους ρυθμούς που θέλετε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα, αφού ο Τοξότης είναι ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο. Το Σάββατο η Αφροδίτη συναντά σε απαιτητική όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Δεν είναι μια θετική όψη για σημαντικές αγορές, αλλά και για συναισθηματικές αποφάσεις.

Ταύρος

Αυτή η περίοδος είναι ίσως και η πιο σημαντική για να είστε πιο επιλεκτικοί στο πώς θα διανείμετε την ενέργεια σας. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας ή ψάχνετε μια δεύτερη πηγή εισοδήματος μπορείτε κάλλιστα να το επιτύχετε στο διάστημα μέχρι τις 5/7. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Τρίτη φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις και συμφωνίες. Αλλά μπορεί να είναι και πολύ αποκαλυπτική για οικονομικά ζητήματα που αναφέρονται στο παρελθόν. Αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, το Σάββατο μπορεί να υπάρχει ένταση είτε με κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας ή ακόμη και σε κάποια άλλη σχέση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Αν λοιπόν στο διάστημα του Μαΐου-Ιουνίου βιώσατε καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα σας στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, αλλά και στα επαγγελματικά, από δω και κάτω και μέχρι τις 5/7 τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Καιρός να πατήσετε γκάζι. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Το Σάββατο το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν είναι η πιο διασκεδαστική όψη και σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το πόσο αληθινές και ειλικρινείς είναι κάποιες σχέσεις σας. Μήπως δίνετε περισσότερα σε σχέση με ό,τι λαμβάνετε;

Καρκίνος

Έχετε μπροστά σας τρεις ολόκληρες εβδομάδες για περισσότερη σκέψη, ενδοσκόπηση, αλλά και για προετοιμασία για ό,τι καινούριο ετοιμάζετε στη ζωή σας. Την Τρίτη σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου μέσα στον τομέα που αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αλλά και τα θέματα της δουλειάς. Αλλαγές και στο πλαίσιο εργασίας είναι επίσης πιθανές με την Πανσέληνο για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το Σάββατο η Αφροδίτη δέχεται μια απαιτητική όψη τετραγώνου από τον Κρόνο και είναι πιθανόν να σας προβληματίσουν είτε θέματα οικονομικά είτε ακόμη και κάποιας σχέσης φιλικής ή ερωτικής.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Μέχρι τις 5/7 θα έχετε μπροστά σας 3 εβδομάδες για να φροντίσετε όλα αυτά που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα και να σημειώσετε πρόοδο. Την Τρίτη σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Τοξότη μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας. Η επιρροή της Πανσελήνου μπορεί να αφορά και το μέλλον των επαγγελματικών σας, ειδικά αν κάνετε κάποια δουλειά που συνδέεται με το κοινό και μπορεί να σας χαρίσει κάποια φήμη. Το Σάββατο μπορεί μια σχέση να διαταραχθεί εξαιτίας διαφορετικών αντιλήψεων και στόχων. Η σχέση αυτή μπορεί να σχετίζεται με τα επαγγελματικά ή και την προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Ο Ερμής προχωρά τη Δευτέρα στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5/7. Στο διάστημα αυτό φαίνεται ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Την Τρίτη 14/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα καριέρας-οικογένειας φέρνοντας αλλαγές. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί επίσης να φέρει αναστάτωση στα οικογενειακά ή στα επαγγελματικά. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες και βάλτε όρια σε αυτά που δίνετε, ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν το εκτιμούν ποτέ.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μέχρι τις 5/7, ο Ερμής στους Διδύμους σας ανοίγει σας την όρεξη για επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, αλλά και κάνοντάς σας πιο κοινωνικούς. Η Πανσέληνος του Ιουνίου την Τρίτη 14/6 λαμβάνει χώρα στον τρίτο Ηλιακό σας οίκο στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των μετακινήσεων. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες προτάσεις για συνέργειες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μολονότι είναι μια απαιτητική όψη, δεν είναι τόσο δύσκολη στη διαχείριση της, ειδικά αν έχετε ευδιάκριτα όρια στις σχέσεις σας και δεν αφήνετε κανένα να τα καταπατά.

Σκορπιός

Από δω και κάτω οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα, αλλά το πιο σημαντικό όλων είναι ότι θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει και όχι εικασίες και μπερδεμένες κουβέντες. Την Τρίτη 14/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη και μέσα στον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας γενικότερα στη ζωή. Από δω και κάτω αυτά που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο απαιτεί να έχετε στέρεα όρια στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και φυσικά να σέβεστε κι εσείς τα όρια των άλλων.

Τοξότης

Ο Ερμής στους Διδύμους, φέρνει πολλές ευκαιρίες για επαφές με τους άλλους, νέες γνωριμίες, αλλά και σύναψη σχέσεων και νέων συνεργασιών. Την Τρίτη 14/6 έρχεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο σας. Μια Πανσέληνος που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να αξιολογήσετε σχέσεις. Δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Το Σάββατο το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο είναι μια απαιτητική όψη και σίγουρα όχι τόσο διασκεδαστική. Προσπαθήστε να είστε πιο επιλεκτικοί σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ξεκινά μια περίοδος τριών εβδομάδων που καλείστε να οργανώσετε μεθοδικά θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, αλλά και στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Την Τρίτη 14/6, η Πανσέληνος στον Τοξότη και σας καλεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Το Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και δημιουργεί ένταση σε μια προσωπική σχέση. Κυρίως γιατί εσείς νιώθετε την ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Μέχρι τις 5/7, είναι το κατάλληλο διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Ιδιαίτερα σε επίπεδο σχέσεων και επαφών σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, σάς σπρώχνει να αξιοποιήσετε τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σας προκειμένου να υλοποιήσετε ένα δύσκολο πρότζεκτ. Το Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας κι επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή και το σπίτι, μπορεί να σας προβληματίσουν.

Ιχθύες

Ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους βοηθώντας σε θέματα οικογένειας, του σπιτιού, αλλά και σε νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη την Τρίτη 14/6, επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιο σας. Πυροδοτώντας αλλαγές χωροταξικές είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Το Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση σε μια σχέση. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά σε μια ένταση και πάρτε απόσταση για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.