ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13/12-19/12/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 13/12-19/12/21. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Τη Δευτέρα 13/12/2021 ο Άρης εξέρχεται από το ιδιαίτερα έντονο περιβάλλον του Σκορπιού και προχωρά σε ένα πιο περιπετειώδες και εξωστρεφές ζώδιο, στον Τοξότη, κάνοντας την επιθυμία για ελευθερία, ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων, ακόμη πιο έντονη. Ο Άρης στον Τοξότη είναι ιδανικός και για να μας δώσει κίνητρο δράσης, ενώ τρέχει πιο γρήγορα τις εξελίξεις.

Bοηθητική θα είναι και η καινούρια θέση του Ερμή που περνά στον πιο προσγειωμένο και πρακτικό Αιγόκερω την ίδια μέρα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας, ευνοεί τις σχέσεις, την επικοινωνία και φτιάχνει την ατμόσφαιρα, πιο γιορτινή στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αυτή η εβδομάδα είναι και η τελευταία που η Αφροδίτη βρίσκεται σε ορθή πορεία. Από την επόμενη ξεκινά το παιχνίδι των αναθεωρήσεων, καθώς γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη στον Αιγόκερω.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Κριός

Με καλά νέα μπαίνει η εβδομάδα αγαπητοί Κριοί, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στον Τοξότη, τη Δευτέρα 13/12. Η θέση αυτή θα σας ευνοήσει σε όλα τα επίπεδα, είτε στις σπουδές είτε στην καριέρα, σε νομικά θέματα, αλλά ακόμη και στις σχέσεις. Ο Ερμής προχωρά με τη σειρά του την ίδια μέρα στον Αιγόκερω, κάνοντας τα επαγγελματικά και τα θέματα καριέρας προτεραιότητα. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου είναι φιλική προς το ζώδιο σας. Δείχνει πολύ ζωντανές και ενθουσιώδεις συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες και βόλτες για Χριστουγεννιάτικες αγορές, εξόδους με φίλους και στενούς συγγενείς. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και ένα κοντινό ταξιδάκι, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή του Δεκεμβρίου με κάποιο τρόπο θα σας ανακουφίσει. Ο Άρης προχωρά στον Τοξότη μέσα σε έναν οικονομικό τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφοντας την προσοχή σας σε οικονομικά δεδομένα.  Από την άλλη πλευρά, εδώ ο Άρης επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή. Αντί να ασχολείστε με παρελθοντικές καταστάσεις, καλύτερα να ασχοληθείτε με έναν άνθρωπο που πραγματικά σας θέλει και επιθυμεί να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας. Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και τα επαγγελματικά, αλλά είναι βοηθητική για να τελειώνετε με πρακτικές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Ο Άρης περνά απέναντι σας στον Τοξότη τη Δευτέρα και θα παραμείνει μέχρι τις 24/1 μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών – συμφωνιών. Αυτή θα είναι μια περίοδος με ιδιαίτερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα για σας. Με ευκαιρίες για γνωριμίες, περισσότερες προτάσεις που μπορεί να έχουν επαγγελματικό ή οικονομικό ενδιαφέρον, αλλά και με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και εντάσεις. Το πάθος κι ο ενθουσιασμός μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατρέπονται σε ζήλια και θυμό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω,  δείχνει μια πιο πρακτική προσέγγιση σε θέματα επαγγελματικά και κυρίως οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο σχηματίζεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας, φέρνοντάς σας στο επίκεντρο.

Καρκίνος

Ο Άρης προχωρά στον Τοξότη τη Δευτέρα, μέσα στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Το να φιλοξενείτε τον Άρη σε αυτό τον τομέα μέχρι τις 24/1 μπορεί να κάνει πιο εντατικούς τους ρυθμούς στη δουλειά σας. Επειδή αυτή είναι μια περίοδος που το στρες θα χτυπάει κόκκινο, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να το πετάτε από πάνω σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής παίρνει θέση στον Αιγόκερω. Αυτή η θέση δείχνει ότι πολλαπλασιάζονται οι επαφές σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά μπορεί να κάνετε και γνωριμίες στα προσωπικά. Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Να αποβάλλετε τοξικές συνήθειες, αλλά και να απομακρυνθείτε από άτομα που σας «ρίχνουν».

Λέων

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη τη Δευτέρα σας βγάζει από τη «χειμερία νάρκη» των προηγούμενων εβδομάδων. Σας βάζει σε μια πιο δημιουργική, εξωστρεφή και όμορφη διάθεση για το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου. Οι γιορτές θα σας δώσουν άπειρες ευκαιρίες να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις και συναθροίσεις που θα περάσετε όμορφα και θα τραβήξετε και αρκετά βλέμματα θαυμασμού επάνω σας. Την ίδια μέρα περνά κι ο Ερμής στον Αιγόκερω στον τομέα υγείας, φυσικής κατάστασης και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι μια καλή επιρροή για να οργανωθείτε σε θέματα δουλειάς. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια φιλική Πανσέληνο προς το ζώδιο σας που είναι σούπερ κοινωνική για εσάς και σας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσετε.

Παρθένος

Ο Άρης προχωρά στον Τοξότη δημιουργώντας περισσότερη «φασαρία» στην καθημερινότητα σας κι ένα κλίμα εσωτερικής έντασης, ανησυχίας και άγχους. Από την άλλη ο κυβερνήτης σας Ερμής σας αβαντάρει περνώντας στον Αιγόκερω. Για άλλους αυτή η επιρροή μπορεί να αφορά σε μια μετακόμιση. Για άλλους η επιρροή μπορεί να συνδέεται με μια πιο αγχωτική περίοδο για την οικογένεια σας. Η εβδομάδα φέρνει και μια Πανσέληνο στο τέλος της που σας αφορά. Κυρίως τους γεννημένους-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Δημιουργεί πολύ θετικές προδιαγραφές σε επαγγελματικά θέματα και σε θέματα καριέρας. Δεν είναι απίθανο να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση, να πάρετε μια προαγωγή που σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Πολύ κοινωνική η Πανσέληνος αυτή, με προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και να έχετε καλές επαφές που μπορεί να σας προωθήσουν και επαγγελματικά.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά σε υψηλούς τόνους και ρυθμούς. Καθώς ο Άρης στον Τοξότη στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, κάνει το διάστημα από τώρα μέχρι τις 24/1 ιδιαίτερα ζωντανό, με έντονους ρυθμούς και πολλές ευκαιρίες κοινωνικών και επαγγελματικών επαφών. Μπορεί να έχετε περισσότερες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο να συζητήσετε και δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια νέα συνεργασία ή να υπογράψετε μια συμφωνία. Μην οδηγείτε βιαστικά ή νευρικά και μην επιμένετε σε αδιέξοδες συζητήσεις, ειδικά για καθαρά υποκειμενικούς λόγους. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος στους Διδύμους κάνει το Σαββατοκύριακο ένα από τα πιο όμορφα και κοινωνικά Σαββατοκύριακα του μήνα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την έξοδο του Άρη από το ζώδιο σας που σας παίδεψε αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες και σας έβαλε σε μια διαδικασία καθημερινής έντασης σχεδόν σε όλα. Ο Άρης λειτουργεί και σαν ένα καλό κίνητρο να αυξήσετε τα έσοδά σας μέχρι τις 24/1, αποδεχόμενοι ίσως και κάποια πρόταση για ένα έξτρα εισόδημα. Ο Ερμής, που προχωρά επίσης την ίδια μέρα στον Αιγόκερω, θα βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με τους άλλους. Θετική η συμβολή του στο να έχετε ξεκάθαρες συζητήσεις και συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους πάλι σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά οικονομικά ζητήματα, αλλά και τις βαθύτερες συναισθηματικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Κι εκεί που οι άλλοι αρχίζουν να ρίχνουν ρυθμούς εν όψει της εορταστικής περιόδου, εσείς φαίνεται ότι από τη Δευτέρα αρχίζετε να πατάτε γκάζι. Ο Άρης θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας και θα σας δώσει περισσότερα κίνητρα δράσης τις επόμενες επτά εβδομάδες. Πρώτο μέλημά σας σε αυτή την απαιτητική περίοδο θα πρέπει να είναι η υγεία σας. Καλή διατροφή, επαρκής ύπνος, ξεκούραση, άσκηση. Ο Ερμής, που προχωρά στον Αιγόκερω την ίδια μέρα με τον Άρη, θα βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο στους Διδύμους και για κάποιες από τις σχέσεις σας θα μπορούσε να σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα που να σας κάνει «κλικ».

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έρχεται με σύνθετες προδιαγραφές. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας. Ο Άρης θα παραμείνει στα μετόπισθεν μέχρι τις 24/1 ένα διάστημα στο οποίο θα πρέπει να μάθετε να πηγαίνετε με το «κύμα» χωρίς να πιέζετε καταστάσεις. Ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι, στον χώρο της δουλειάς, αλλά και στη λίστα «φίλων», επιβάλλεται αυτό το διάστημα που ταυτόχρονα για μεγάλο μέρος του θα βρει και την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας. Η περίοδος του Άρη στον Τοξότη είναι ιδανική για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους είναι βοηθητική σε θέματα δουλειάς, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να δεχτείτε μια πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση.

Υδροχόος

Ο Άρης μέσα στον τομέα των στόχων, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων και συνεργατών, θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας. Θα σας δώσει αφορμές να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να κάνετε γνωριμίες, αλλά και να δουλέψετε με ομαδικό πνεύμα σημειώνοντας επιτυχία. Μην περιμένετε την Πρωτοχρονιά για να σχεδιάσετε τι θέλετε να επιτύχετε το 2022. Θετική η επιρροή του Άρη και για την προσωπική σας ζωή, αν μη τι άλλο δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι γνωριμίες αυτή την περίοδο. Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι πιο γιορτινό από πλευράς διάθεσης κι από τις ίδιες τις γιορτές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο.

 

Ιχθύες

Ο Άρης στον Τοξότη είναι ίσως η πιο φιλόδοξη επιρροή για το ζώδιο σας, μέχρι τις 24/1. Μολονότι οι περισσότεροι μπαίνουν σε μια πιο ξεκούραστη φάση, εσείς φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο. Τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν πρέπει να σας πτοούν αυτή τη στιγμή. Την ίδια μέρα, ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω. Αυτή η θέση είναι ιδιαίτερα θετική για σας, αφού θα σας επιτρέπει να συγκεντρώνεστε πολύ καλύτερα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια Πανσέληνο στους Διδύμους που ωθεί την προσοχή σας στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού ως ακίνητο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι και για λίγη ξεκούραση.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.