ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα ζήσουν φέτος τα καλύτερα Χριστούγεννα

Pexels

«Χριστούγεννα, Χριστούγεννα ευτυχισμέναααα» φαίνεται πως θα τραγουδούν αυτά τα τρία ζώδια, καθώς η περίοδος των φετινών γιορτών θα τους δώσει λίγη παραπάνω από τη λάμψη των αστεριών.

Ανεξάρτητα από το πώς γιορτάζουν και με ποιον θα είναι, καθένα από τα παρακάτω ζώδια θα ζήσουν φέτος τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Τα ζώδια που ζήσουν φέτος τα καλύτερα Χριστούγεννα – Ταύρος

Τα ζώδια που ζήσουν φέτος τα καλύτερα Χριστούγεννα Pexels

Ταύροι, μπορείτε να περιμένετε τα δώρα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, να πέσουν στην αγκαλιά σας. Δώρα που για χαλαρούς και εσωστρεφείς ανθρώπους όπως εσείς, είναι απαραίτητο αυτή την εποχή του χρόνου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν τους, με έναν υγιή και τρυφερό τρόπο. Απλώς μην επιστρέψετε στον πρώην που κυματίζει την κόκκινη σημαία κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της.

Ετοιμαστείτε να το ρίξετε στον ύπνο στις 2 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Καλά να περνάτε!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα το ζήσουν στο φουλ. Αρχικά, μιλάμε για τους καλύτερους οικοδεσπότες του ζωδιακού κύκλου. Ξέρουν ακριβώς πώς να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο χώρο τους και φυσικά έλκονται από την παράδοση.

Ειδικά φέτος, θα απολαύσουν τα δώρα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, προσθέτοντας δυναμισμό στην τρυφερότητά σας, διευκολύνοντας τις κοινωνικές συναναστροφές και τις συζητήσεις για υλικά αγαθά. Τουλάχιστον έως ότου ο πλανήτης κυλήσει ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο Ερμής σας προσφέρει επίσης δυναμισμό, δηλαδή το να πείτε τη γνώμη σας θα είναι πιο εύκολο. Όταν ο Δίας εισέλθει στους Ιχθύς στις 28 Δεκεμβρίου, θα νιώσετε επίσης μια ενίσχυση στον πνευματικό σας κόσμο. Όταν είναι στους Ιχθύς, ο Δίας παρέχει πρόσθετες διαισθητικές δυνατότητες σε άτομα με ενσυναίσθηση όπως εσείς.

Τέλος, ετοιμαστείτε για επιπλέον ενδυνάμωση από τον Άρη στον Αιγόκερω, από τις 24 Ιανουαρίου.

Τα ζώδια που ζήσουν φέτος τα καλύτερα Χριστούγεννα – Αιγόκερως

Η περίοδος των γιορτών είναι μια δυνατή περίοδος κάθε χρόνο για τους Αιγόκερους και η φετινή χρονιά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακριβώς όπως ο Καρκίνος, ξεκινάτε δυνατά τις γιορτές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Προσοχή μόνο στις 19 Δεκεμβρίου όταν η Αφροδίτη, θα κινηθεί ανάδρομη. Όχι μοναχικά, χριστουγεννιάτικα τηλεφωνήματα σε πρώην! Η Αφροδίτη σάς δίνει μεγαλύτερη ικανότητα να αγαπάτε και να σας αγαπούν, οπότε μην εκπλαγείτε αν πιάσετε συναισθήματα στον «αέρα».

Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, οπότε απολαύστε τον και φροντίστε τον εαυτό σας. Τέλος, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας ενισχύσει στα τέλη Ιανουαρίου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να εργαστείτε σκληρά και να πείτε την αλήθεια σας.

Απλώς μην αφήσετε όλη την ενέργεια του ζωδίου σας να σας πεισμώσει υπερβολικά, εντάξει; Απολαύστε ό,τι έχει να προσφέρει αυτή την εποχή του χρόνου, χωρίς δεύτερες σκέψεις.