ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13/09- 19/09/21

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 13/09 – 19/09. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 14/9 κυριαρχεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας και δημιουργεί την αίσθηση ότι περπατάμε λίγο στην ομίχλη, άρα αυτό που μπορούμε να δούμε είναι μόνο λίγα μέτρα μακριά, χωρίς να έχουμε τη γενικότερη εικόνα του πού βαδίζουμε.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Στις 14/9 ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στην Παρθένο και ξεκινά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη το ταξίδι του στον Ζυγό, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα μέχρι τις 30/10. Τα 4 παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, θα είναι οι άμεσοι αποδέκτες της επιρροής του.

Κριός

Ίσως είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα ή να κάνετε ορθές διαπιστώσεις για τις εξελίξεις των πραγμάτων, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα δουλειάς ή και άλλων προβληματισμών που έχετε στην καθημερινότητα σας. Ξεκινά μια εποχή και με αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο για νέες γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Επιδιώξετε συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες με άτομα που σας εμπνέουν. Την Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί πίεση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ακόμη και στα οικονομικά. Πάρτε τον χρόνο σας σε όλα κι όλα θα πάνε καλύτερα.

Ταύρος

Προσπαθήστε να αποφύγετε μέχρι τις 16/9 μια απόφαση σημαντική ή δεσμευτική και πάρτε τις αποφάσεις σας μετά, που με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα υποστηρίζονται κιόλας περισσότερο. Το καλοκαίρι ως σύμβολο ανεμελιάς και πιο ελεύθερων προγραμμάτων τελειώνει κάπου εδώ για σας, καθώς από τις 15/9 μέχρι τις 30/10 θα χρειαστεί να τα δώσετε όλα ώστε να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, να συστηματοποιήσετε κάποια πράγματα και να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες ώστε να σας μένει και χρόνος να αφιερώνετε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Από τη μια μπορεί να έχετε πολλές ιδέες κι ενθουσιασμό για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας και το μυαλό να τρέχει χωρίς να μπορεί να συγκεντρωθεί στα πρακτικά και σε αυτά που πρέπει να επιλυθούν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προς Τετάρτη, ο Άρης παίρνει την άγουσα από την Παρθένο και προχωρά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Ζυγό. Από τη θέση αυτή θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς, πιο μαχητικούς στην καθημερινότητα σας και θα βοηθήσει να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και να γίνετε ίσως και πιο γνωστοί στον κύκλο που εργάζεστε.

Καρκίνος

Είναι μέρες που μπορεί να σας δημιουργούν νοητικά σύγχυση ή να σας κρατούν σε μια αγωνία για αποτελέσματα που δεν ξεκαθαρίζουν. Σαφώς τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα μετά τις 16/9, οπότε μετριάστε λίγο το άγχος ή διοχετεύστε την ενέργεια σας σε άλλα πράγματα για να ξεμπλοκαριστείτε. Την Παρασκευή μπορεί να νιώσετε μια πρόσκαιρη απογοήτευση ή να στενοχωρηθείτε σε μια σχέση, αλλά δε θα διαρκέσει για πολύ η κατήφεια.

Λέων

Κάτι φαίνεται ότι λειτουργεί σαν έναυσμα για να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα κρυμμένα και πολύ δυνατά μάλιστα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα καταπιέσετε. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στην πορεία θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε ή διεκδικείτε και να έχετε στήριξη από τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε και κερδίστε χρόνο όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι. Την Παρασκευή, το απαιτητικό τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση σε μια προσωπική ή οικογενειακή σχέση, αλλά ευτυχώς θα είναι κάτι πρόσκαιρο.

Παρθένος

Η συμβουλή μου είναι όμως να μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε μια λύση την Τρίτη. Αφήστε να περάσει και η Τετάρτη και αφού έχετε περισσότερη ψυχραιμία δείτε πώς θα διαχειριστείτε μια κατάσταση περίεργη. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κινητοποιηθείτε προς την κατεύθυνση του να βρείτε νέες πηγές εσόδων, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όσα είναι σημαντικά για σας. Απλά θέλει όλα να γίνονται με πρόγραμμα και τάξη κι όχι σπασμωδικά και παρορμητικά.

Ζυγός

Προσπαθήστε να διαφυλάξετε την ενέργεια σας όσο γίνεται και διαφοροποιήστε μέσα σας πως είναι διαφορετικό να βοηθάτε τους συνεργάτες σας κι άλλο να τους βολεύετε. Η Παρασκευή είναι μια απαιτητική μέρα σε θέματα κυρίως οικονομικά, αλλά και για κάποιους και στα προσωπικά σας με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Αυτή είναι μια περιοριστική, αλλά ευτυχώς πρόσκαιρη όψη και μπορεί να φέρει δυσαρέσκειες και παράπονα στις σχέσεις ή δυσκολίες στα οικονομικά. Μην απογοητεύεστε όμως, διότι η επιρροή είναι παροδική.

Σκορπιός

Περιμένετε καλύτερα μετά τις 16/10 για να είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει και για να λύσετε μυστήριες συμπεριφορές. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης στις 15/9 αποχωρεί από την Παρθένο και προχωρά σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό περιβάλλον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, δημιουργώντας παρασκηνιακές συνθήκες από τη μια, αλλά και εύφορο έδαφος για δημιουργικές ιδέες. Την Παρασκευή, αποφύγετε μια κατά μέτωπο επίθεση ή αντίδραση που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Τοξότης

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι-ες σας. Ο Άρης στον Ζυγό, γίνεται πιο γενναιόδωρος όταν αποφασίζετε να μοιραστείτε με τους άλλους ευθύνες, υποχρεώσεις και χαρές. Προσπαθήστε βέβαια να συντομεύετε σε ό,τι αφορά τη δράση σας πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο τέλος του μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε, αλλά να είστε επιλεκτικοί. Η Παρασκευή είναι μια πιο βαριά μέρα για όλους, καθώς ο Κρόνος στριμώχνει την Αφροδίτη και δημιουργεί ένα κλίμα κάπως περίεργο στις σχέσεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Στις 15/9 ξεκινά ο Άρης την πορεία του στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο που ανήκει στην ίδια ομάδα με το δικό σας τα λεγόμενα παρορμητικά ζώδια. Ο Άρης θα πάρει θέση στον τομέα της καριέρας και θα παραμείνει μέχρι τις 30/10 σε αυτό το ζώδιο, αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας, κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε, αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει και μεγαλύτερη ένταση, εκνευρισμούς και ανταγωνισμό. Την Παρασκευή η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο και δημιουργεί μια πρόσκαιρη ευτυχώς απογοήτευση.

Υδροχόος

Το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, παίρνει θέση στον φιλικό σας Ζυγό ο Άρης. Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι τις 30/10, δημιουργώντας πιο υποστηρικτικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας και ενεργοποιώντας τα θέματα του 9ου οίκου στο ωροσκόπιο σας, δηλαδή θέματα σπουδών, εκδόσεων, επικοινωνίας, ΜΜΕ, νομικά ζητήματα, αλλά και ό,τι αφορά ταξίδια, επαφές με ξένους και εξωτερικό και το διαδίκτυο. Την Παρασκευή, προσέξτε λίγο περισσότερο αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε εκείνη τη μέρα, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 30/10. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα βήμα δικό σας σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να θέλετε να δείτε την πιθανότητα μιας χρηματοδότησης ή μπορεί να κάνετε διακανονισμούς για να ισορροπήσετε καλύτερα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων στον μηνιαίο σας προϋπολογισμό. Πιο δραστήριοι θα είστε και σε ερωτικό-σεξουαλικό επίπεδο. Την Παρασκευή έχουμε μια πιο βαριά όψη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα σε μια σχέση ή στα οικονομικά που να σας απογοητεύει, αλλά θα είναι προσωρινό.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου