ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 12/7-18/7/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 12/7 – 18/7. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες, καλύτερες αστρολογικές προδιαγραφές και ελάχιστες αντίξοες όψεις ξετυλίγεται μπροστά μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Την Τρίτη η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται σε μια όψη συνόδου στον Λέοντα. Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν στις 24/8/19, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων, αφού η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι στο ζώδιο της πτώσης της. Τώρα όμως, δυο χρόνια μετά, η συνάντηση στον Λέοντα είναι πιο καυτή από ποτέ. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε, είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής.

Την Πέμπτη ο Ήλιος, που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο, συναντά τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο. Εδώ δεν μιλάνε τα λόγια, αλλά η διαίσθηση, το ένστικτο και σίγουρα τα συναισθήματα. Ο μόνος κίνδυνος με αυτή την όψη είναι βέβαια οι εξιδανικεύσεις, αλλά με λίγη προσοχή δεν θα έχετε πρόβλημα. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη που δεν φημίζεται για την ευθεία προσέγγιση των πραγμάτων. Συνήθως υποδηλώνει παρασκηνιακές ενέργειες, αλλά και εκδήλωση αρνητικών συναισθημάτων.

Κριός

Θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο θα σας απασχολήσουν στις 15/7 με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα. Είναι μια μέρα που η διαίσθηση, η φαντασία, το ένστικτο σας λειτουργούν σχεδόν καλύτερα κι από τη λογική σας. Δεν είναι απίθανο το να βλέπετε πιο έντονα όνειρα κάποιες φορές, ακόμη και προφητικά. Από την άλλη, με αυτή την όψη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να νιώθετε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη ανάπαυλας και διακοπών από τη δουλειά και τη ρουτίνα. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει κάπως, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου.

Ταύρος

Την Τρίτη 13 Ιουλίου Αφροδίτη και Άρης, το αιώνιο μυθολογικό ζευγάρι συναντιέται σε μια όψη συνόδου στον Λέοντα. Βάλτε το «μην ενοχλείτε» στην πόρτα της καρδιάς σας και ασχοληθείτε μόνο με όσους αγαπάτε αληθινά και νοιάζεστε γι’ αυτούς. Εξαιρετική όψη για ζευγάρια, όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσετε τον δεσμό σας, αλλά και να ασχοληθείτε επίσης με το σπίτι ως χώρο, ειδικά αν συμβιώνετε ή σκέφτεστε άμεσα να συμβιώσετε. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Αν εργάζεστε σκληρά μπορεί να σας πιάσει τάση φυγής και να μη βλέπετε την ώρα να αρχίσουν οι διακοπές σας.

Δίδυμοι

Την Πέμπτη ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα συνδέει με μια θετική όψη τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. Ενδεχομένως να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας, μια ικανότητα, μια ιδέα που έχετε και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Δεν είναι ανάγκη να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας φυσικά για να υλοποιήσετε μια ιδέα, αλλά παράλληλα, μέχρι να δείτε αν αξίζει πραγματικά τον κόπο, μπορείτε να δώσετε κι εκεί την ενέργεια σας. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα αλλάζει λίγο, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση είτε σε μια προσωπική σχέση είτε σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τη διαχείριση τους.

Καρκίνος

Την Τρίτη οι δυο μυθικοί εραστές Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Λέοντα, σε μια σπάνια όψη έκλυσης πάθους και ερωτικής ενέργειας. Την τελευταία φορά που ξαναβρέθηκαν μαζί ήταν τον Αύγουστο του 2019. Αν είστε με τον ίδιο άνθρωπο δυο χρόνια μετά, είναι μια ωραία ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη σας με μια έξοδο αποκλειστικά για δυο. Αν είστε μόνοι-ες κάτι μπορεί να παίξει, όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας. Από την άλλη, αυτή η όψη σχηματίζεται μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας ζώδιο και μπορεί να γεννήσει ευκαιρίες στα οικονομικά σας.

Λέων

Την Τρίτη έχετε στο ζώδιο σας δυο καλεσμένους φωτιά! Αναφέρομαι φυσικά στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη που εκτοξεύει τη γοητεία σας και σας κάνει το επίκεντρο πολλών βλεμμάτων. Την επιρροή της μπορείτε να την αξιοποιήσετε με ποικίλους τρόπους από την ερωτική σας ζωή, όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας, μέχρι την καριέρα σας. Ο Άρης σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα σχέδια, τα ταλέντα και τη δουλειά σας με όποιον τρόπο θεωρείτε εσείς αποτελεσματικό. Την Πέμπτη το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη διαίσθηση και το ένστικτο σας και σας ωθεί με ησυχία και κυρίως πνευματική και ψυχική ισορροπία να οραματιστείτε πώς θέλετε να διαμορφωθεί η ζωή σας το επόμενο διάστημα.

Παρθένος

Την Πέμπτη το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι μια φανταστική όψη για να μοιραστείτε τον χρόνο σας με φίλους ή ακόμη και να κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες. Βέβαια, θέλει μια προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια ευχάριστη όψη. Το Σαββατοκύριακο έχει μεγαλύτερη ένταση, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Βέβαια για το δικό σας ζώδιο δεν είναι τόσο αρνητική αυτή η όψη και μάλιστα θα μπορούσε να είναι και άκρως δημιουργική ή να σας φέρει σε επαφή με κάποια άτομα που μπορεί να έχουν τη δύναμη να σας στηρίξουν. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε απλώς τα κολλήματα με το παρελθόν, ειδικά στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Την Πέμπτη σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που στρέφει και πάλι, όπως και το υπόλοιπο της εβδομάδας, την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών φιλοδοξιών. Προσοχή όμως στις μεγάλες προσδοκίες και γενικά προσπαθήστε να έχετε τα πόδια σας στη γη όταν οραματίζεστε τις νέες επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακόμη, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε περαιτέρω με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα θα είναι αρκετά πιο πιεστικό για τους γεννημένους κυρίως στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Την Τρίτη Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον τομέα της καριέρας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών. Αν θέλετε να κερδίσετε πόντους στο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, αν θέλετε να κανονίσετε ένα ραντεβού με υψηλά ιστάμενους ή ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας, τότε είναι μια καλή μέρα για να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σε αυτό τον τομέα. Ακόμη, είναι μια καλή μέρα για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να ανανεώσετε ίσως την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας.

Τοξότης

Την Τρίτη έχουμε την υπερ-όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη, που συναντιούνται στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα μετά από δυο ολόκληρα χρόνια. Η προηγούμενη συνάντηση τους είχε λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2019, αλλά σε ένα κόντρα ζώδιο προς το δικό σας. Η όψη αυτή σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας όχι μόνο στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων, αλλά και σε ό,τι άλλο επιθυμείτε πολύ. Πάρτε πρωτοβουλίες είτε για να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση που επιθυμείτε σφοδρά, είτε ακόμη και για να απαλλαγείτε από μια κατάσταση που είναι πιεστική. Όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές μου προβλέψεις για την εβδομάδα, η όψη αυτή είναι σούπερ δυνατή και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε. Φανταστική όψη και για διακοπές ή απλώς για να τις οργανώσετε.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ευχάριστη νότα, καθώς Ερμής και Δίας συναντιούνται σε μια όψη τριγώνου σε οίκους που αφορούν στην επικοινωνία, τις συμφωνίες, τα επαγγελματικά σας σχέδια, τις διαπραγματεύσεις, τις εμπορικές συναλλαγές, τις αγοραπωλησίες, τις σπουδές. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή στα παραπάνω θέματα για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο ζόρικο από πλευράς όψεων, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία σε μια σχέση ή μπορεί να χρειαστεί να βάλετε σκληρά όρια σε μια φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική σχέση, που τα όρια μπορεί να καταλύονται από την άλλη πλευρά.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 15/7 δείχνει μεγαλύτερη πρόοδο σε θέματα επαγγελματικά, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψουν και πολύ καλές ιδέες που αν τις υλοποιήσετε να σας αποφέρουν και αρκετό χρήμα. Αν είστε καλλιτέχνες, αν η δουλειά σας έχει άμεση επαφή με το κοινό, είναι μια εξαιρετική μέρα για να έχετε έμπνευση, αλλά και αποδοχή. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με διαφορετική αίσθηση, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα και μπορεί να σας στριμώχνει λίγο σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να φοβάστε αυτή την όψη. Ίσα ίσα είναι μια καλή ευκαιρία να ψαχτείτε εσωτερικά, να δείτε ποιες αλλαγές πρέπει να υιοθετήσετε, ώστε να έχετε περισσότερη υγεία.

Ιχθύς

Την Τρίτη η Αφροδίτη συναντά δυο χρόνια μετά τον μυθικό εραστή της Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και μολονότι η σύνοδος αυτή λαμβάνει χώρα σε έναν τομέα που δεν είναι ερωτικός για το ωροσκόπιο σας, θα μπορούσε ακόμη και σ’ αυτό τον τομέα -όπως θα δείτε και στις ερωτικές μου προβλέψεις- κάτι να προκύψει μες την εβδομάδα. Αν βάλετε την ενέργεια αυτής της όψης στον τομέα εργασίας, τότε τα κέρδη σας θα είναι πολλαπλά, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και θέλετε να έλξετε περισσότερους πελάτες και δουλειά. Είναι μια θετική όψη για να λουστράρετε το βιογραφικό σας, να περάσετε από συνεντεύξεις, να συζητήσετε την περίπτωση μιας προαγωγής.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου