ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 1-7/4/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7/4/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ενδιαφέρουσες οι αστρολογικές προδιαγραφές της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου. Η πρώτη ημέρα του μήνα βρίσκει τον Ερμή να μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό μέχρι τις 26/04. Στις 03/04, η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις τελευταίες μοίρες, μια όψη που δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες. Στις 05/04 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ενθουσιάζεται, παθιάζεται και γίνεται πολύ διεκδικητική με ό,τι και όποιον-α αγαπά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως φαίνεται με τον Ερμή φαινομενικά ανάδρομο από την πρώτη μέρα του Απριλίου στο ζώδιο σας. Έτσι μέχρι τις 26/04 με κάποιο τρόπο είναι σαν να έρχεστε σε επαφή με το παρελθόν σας είτε σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είτε κι επαγγελματικών. Στις 03/04 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει μια πιο γλυκιά διάσταση στις σχέσεις σας. Στις 05/04 στρώστε το κόκκινο χαλί για να υποδεχτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Από δω και κάτω ξεκινά μια διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενθουσιώδης περίοδος όχι μόνο για τα ενεργειακά σας επίπεδα αλλά για τις συνθήκες στη ζωή σας.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού και με κάποιο τρόπο σας επισημαίνει μέχρι τις 26/04 ίσως κάποια μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία επαναλαμβάνετε πιθανώς και χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Στις 03/04 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Εκμεταλλευτείτε το για να συναντήσετε φίλους, να τονώσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Στη συνέχεια της εβδομάδας η Αφροδίτη, περνά στον Κριό σε ένα πιο ήσυχο, ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας κι αυτό σημαίνει ότι πρωταρχικά θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι 

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινά φέρνοντας τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04 στον Κριό. Είναι μια περίοδος που θα μπορούσαν να υπάρχουν ασυμφωνίες, ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον τομέα της καριέρας στις 03/04 μπορεί να αυξήσει τις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις για θέματα δουλειάς. Στις 05/04 η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για σας καθώς ο Κριός είναι ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή στην ενέργεια και στη διάθεση σας, αλλά και στις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα.

Καρκίνος

Η πρώτη μέρα του Απριλίου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εικόνας στον Κριό μέχρι τις 26/04. Στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να σκεφτείτε αν τα επαγγελματικά πάνε όπως τα θέλετε. Πολύ θετική η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 03/04 στους Ιχθύς καθώς δίνει μια ρομαντική και ευχάριστη διάθεση στην ερωτική σας ζωή. Στις 05/04 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Κριό στρώνοντας το δρόμο για να έρθει την άλλη εβδομάδα κι η Ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στον τομέα της καριέρας. Ξεκινά για σας η πιο φιλόδοξη περίοδος της χρονιάς.

Λέων

Ο μήνας ξεκινά με τη στάση του Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 26/04 που θα γυρίσει ορθός. Για το δικό σας ζώδιο η ανάδρομη πορεία στον Κριό αφορά στον άξονα επικοινωνίας, γνώσης, ταξιδιών, επέκτασης. Για τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί τόσο στα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε όσο και στα μέσα μεταφοράς. Στις 03/04 η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας ερωτικές και επαγγελματικές αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Την Παρασκευή η Αφροδίτη αποχωρεί από τους Ιχθύς και περνά στον φιλικό σας Κριό ανοίγοντας τον δρόμο της επέκτασης, της αισιοδοξίας, και της περιπέτειας στη ζωή σας. Ξεκινά ένα καλύτερο για σας διάστημα και σε οικονομικό επίπεδο.

Παρθένος

Η πρώτη μέρα του Απριλίου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο θα επηρεάσει τα οικονομικά και τις συνεργασίες μέχρι τις 26/04 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον Κριό. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 03/04 πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Αυτό αυτόματα κάνει προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή. Την Παρασκευή έχουμε αλλαγή ζωδίου για την Αφροδίτη που προχωρά στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 29/04. Χωρίς να είναι εύκολα τα πράγματα ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες. Ο οικονομικός παράγοντας θα είναι καθοριστικός για τη συνέχιση κάποιας συνεργασίας ή ακόμη και κάποιας σχέσης.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Την πρώτη του μέρα ο Απρίλιος φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 26/04 στον Κριό μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα χρειαστεί ίσως να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 03/04 στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει να αναθερμάνετε το ενδιαφέρον σας σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Την Παρασκευή 05/04 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Κριό και ξεκινά η περίοδος αναγέννησης των σχέσεων σας τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος την πρώτη μέρα του φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό μέχρι τις 26/04. Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Γενικότερα επειδή θα σας επηρεάσει σε θέματα επαγγελματικά προσέξτε τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Στις 03/04 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Την Παρασκευή η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Κριό και ξεκινά η περίοδος αναγέννησης τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και σε επίπεδο δουλειάς.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η πρώτη μέρα του Απριλίου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04 μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των επιχειρηματικών σας σχεδίων και της φήμης σας. Ιδιαίτερα ενεργή όμως είναι και η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα που συναντά στις 03/04 τον Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Με αυτή την όψη θα είστε σαφώς πιο συναισθηματικοί, αλλά και πιο ευαίσθητοι στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Η είσοδος της Αφροδίτης από τις 05/04 στον Κριό θα ζωντανέψει τη διάθεση σας, θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα θέλετε να ερωτευθείτε και θα φλερτάρετε σε κάθε ευκαιρία.

Αιγόκερως

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μπαίνοντας σε στάση τη Δευτέρα 01/04 και μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα σε συναισθηματικό ή οικογενειακό επίπεδο ή ακόμη και σε θέματα ακινήτων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 03/04 σας παρέχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε σχέσεις, αλλά πιθανώς και να δεχτείτε και κάποια επαγγελματική πρόταση. Την Παρασκευή περνά στον Κριό και η Αφροδίτη. Για σας τους Αιγόκερους η ενέργεια αυτή θα δώσει έμφαση στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο. Καιρός να ασχοληθείτε με το να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στα θέματα της επικοινωνίας, καθώς σε αυτό τον τομέα θα λάβει χώρα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό μέχρι τις 26/04. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, απρόοπτα, ενώ πιθανώς να βασιλεύει και περισσότερη ασυνεννοησία στις καθημερινές σας δοσοληψίες. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων σάς εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Στα καλά νέα της εβδομάδας, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή που θα ζωντανέψει την καθημερινότητα και τις επαφές σας.

Ιχθύες

Η πρώτη μέρα του μήνα φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04. Για σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβληθείτε. Απλά χρειάζεται να είστε οργανωμένοι και να κάνετε καλή διαχείριση των εσόδων σας. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στις 03/04 σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και εκπέμπετε μια γοητεία στους άλλους που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Καιρός να βάλετε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό εισόδημα ή να αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα ταλέντα σας.