ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 05/04-11/04/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 05/4 – 11/4. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Καλή εβδομάδα! Μοιρασμένη από πλευράς όψεων και επιρροών η εβδομάδα μας, αφού περιλαμβάνει δυο εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Δία, αλλά και μια έντονη και απαιτητική όψη τετραγώνου του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Πιο σταθερή και βοηθητική θα είναι η εβδομάδα στο ξεκίνημα της και τις ημέρες μέχρι την Τετάρτη, εκεί που θα είναι εν ενεργεία και το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, πρέπει να τις αξιοποιήσουμε με κάποιο τρόπο, αν έχουμε σημαντικά πράγματα να κάνουμε, συζητήσεις, αποφάσεις και σχέδια. Πέμπτη και Παρασκευή είναι σαν να βαδίζουμε λίγο στα χαμένα με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που ενεργοποιείται ακόμη περισσότερο από τη θέση της Σελήνης στους Ιχθύς και τις δύο μέρες. Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά πιο σταθερά και σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε πράγματα που θέλετε σε θέματα εργασίας, να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας για να εντυπωσιάσετε έναν μελλοντικό συνεργάτη, να συζητήσετε για τους στόχους σας επαγγελματικούς ή προσωπικούς και να είστε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι. Το Σαββατοκύριακο είναι ολόδικό σας! Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο καθαρίζοντας το μυαλό σας, ενώ η Αφροδίτη στο εξάγωνο με τον Δία θα φέρνει στήριξη και ούριο άνεμο στα σχέδια σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά φιλόδοξα από τη μεριά σας, με πολλά πράγματα να τακτοποιήσετε και πολλές υποχρεώσεις είτε απέναντι στη δουλειά είτε στο σπίτι και την οικογένεια. Όμως αυτές οι πρώτες ημέρες, όσο απαιτητικές κι αν είναι, έχουν μια σταθερότητα που λείπει από τη συνέχεια και ακόμη περισσότερο έχουν μια σαφήνεια. Αυτές οι ημέρες μπορεί να σας αφήσουν μετέωρους και σε σχέση με κάποιον συνεργάτη ή φίλο. Μπορεί να σας κρεμάσουν σε μια υπόσχεση που σας έχουν δώσει και πιθανώς να μην ξεκαθαρίσει τώρα τουλάχιστον αν στέκουν και οι δικαιολογίες που θα σας δώσουν. Από την άλλη εβδομάδα μπορεί να βρείτε άκρη.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με θετικές προδιαγραφές και κλείνει με ακόμη θετικότερες, κάπου στο μέσον της μας τα χαλάει με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Στο ξεκίνημά της και με τη θετική επιρροή του κυβερνήτη σας από τον Κριό είστε ασταμάτητοι. Πολύ βοηθητική και η θέση της Σελήνης μέχρι και την Τετάρτη να υλοποιήσετε τους στόχους σας, να σημειώσετε πρόοδο σε σπουδές, δουλειά, συζητήσεις, συνεντεύξεις, συσκέψεις, θέματα εμπορικών συναλλαγών, αγορές, δοσοληψίες. Ευνοϊκές ημέρες και για τις σχέσεις με φίλους και στην αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά και τελειώνει με θετικές επιρροές, αλλά στο ενδιάμεσο θέλει προσοχή. Καταρχάς οι πρώτες τρείς ημέρες είναι σταθερές αν θέλετε να βγάλετε αρκετό όγκο δουλειάς, να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες, να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα ή και με τα θέματα της υγείας σας. Δεν είναι καλές ημέρες για πειραματισμούς. Επίσης, μην χάνετε την ενέργειά σας αναμασώντας τις ίδιες και τις ίδιες ενοχλήσεις και προβλήματα, τα οποία τουλάχιστον προς το παρόν δεν γίνεται να επιλυθούν.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με πιο σταθερές προδιαγραφές μολονότι θα υπάρχει η σχετική κούραση και κλείνει ακόμη καλύτερα με ένα ωραίο Σαββατοκύριακο! Στο ενδιάμεσο όμως, το «γλυκό» χαλάει με το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα που δημιουργεί συνθήκες πίεσης και άγχους ή σύγχυσης και έλλειψης κατεύθυνσης. Γι’ αυτό για τα σημαντικά σας θέματα σε όλα τα επίπεδα είναι καλύτερα να αξιοποιήσετε τις ημέρες μέχρι την Τετάρτη ή να τα αφήσετε για το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Υδροχόο από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη φέρνει σε πρώτο πλάνο τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα του Απριλίου προσφέρει εναλλαγές στις διαθέσεις και τις επιρροές, ώστε να μην βαρεθείτε λεπτό! Ξεκινά με έμφαση στα επαγγελματικά, τις ρουτίνες της καθημερινότητάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αναβάλετε σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή σοβαρές υποθέσεις για Πέμπτη και Παρασκευή, που είναι από κάθε άποψη οι πιο ασαφείς και μπερδεμένες ημέρες της εβδομάδας, με το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα. Σε κάθε περίπτωση, τα σημαντικά αφήστε τα για το Σάββατο, που έχουμε δυο πολύ ωραία εξάγωνα και αρκετά βοηθητικά είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικονομικά.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με θετικές όψεις προς το ζώδιό σας από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ, μέρες τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσετε προκειμένου να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας πλάνα, στις συνεργασίες και γενικότερα σε όλα τα σημαντικά που θέλετε να προωθήσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, όπως π.χ. μπορεί να είναι και οι σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία. Θετικές ημέρες αυτές και για την προσωπική σας ζωή ή για τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πιεστικούς ρυθμούς τις πρώτες 3 ημέρες, όμως όσο και να ζοριστείτε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε και δεν υπάρχουν εκπλήξεις και ασάφειες όπως τις επόμενες δυο ημέρες. Μην εμπιστεύεστε μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά για την εμπιστοσύνη που μπορεί να έχετε απέναντι τους στην πάροδο των χρόνων. Ευτυχώς είστε καχύποπτοι από τη φύση σας κι έτσι δύσκολα θα πείτε πράγματα που σας αφορούν σε ανθρώπους που δεν θα σεβαστούν αυτή την παραχώρησή σας.

Τοξότης

Είναι μέρες που έχουν έμφαση στην επικοινωνία με τη Σελήνη στον Υδροχόο, στις διαπραγματεύσεις και στις επαφές με συνεργάτες και φίλους για τους κοινούς σκοπούς. Αυτές πρέπει να αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο, προκειμένου να επιτύχετε μια καλύτερη ρύθμιση, έναν διακανονισμό, μια συμφωνία, έναν συνεταιρισμό ή να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην προώθηση της δουλειάς σας, τη διαφήμιση ή και τις σπουδές. Η Τρίτη έχει ενδιαφέρον και στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει εξαιρετικά φιλόδοξους και έτοιμους να αναλάβετε τον έλεγχο σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, τα οικονομικά και την καθημερινότητά σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε πολύ σοβαρές συζητήσεις, συσκέψεις ή δουλειές που χρειάζονται υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης της προσοχής σας, διότι ο Ποσειδώνας θα σας κάνει αλλού να πατάτε και αλλού να βρίσκεστε, καθώς το μυαλό σας μπορεί να τρέχει σε διαφορετικές κατευθύνσεις από κει που βρίσκεται το σώμα σας. Καλύτερα σε αυτές τις δυο μέρες και ιδίως την Παρασκευή, να έχετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε μια βόλτα στη φύση.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια καθώς ο Ερμής από τον Κριό σας κάνει ασταμάτητους στην επικοινωνία, αλλά και κάπως πιο παρορμητικούς σε αυτά που λέτε. Όμως, σε κάθε περίπτωση, όσο φόρτο εργασίας ή υποχρεώσεων κι αν έχετε θα είστε σε θέση να τον φέρετε εις πέρας και να έχετε τρεις εξαιρετικά παραγωγικές ημέρες. Η διάθεσή σας θα είναι κάπως κυκλοθυμική, όπως άστατη είναι και η Σελήνη και θα έχετε την τάση να τα παίρνετε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά, αλλά και πάλι είναι ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο σε σχέση με αυτό που έρχεται τις δυο επόμενες ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ιχθύς

Ενδεχομένως να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα ή να πρέπει να ασχοληθείτε ενεργά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ούτως ή άλλως αγαπητοί μου Ιχθύες έχουμε πει πολλάκις ότι το 2021 είναι μια χρονιά που υγεία και εργασία είναι προτεραιότητες και δεν πρέπει αυτό να το βγάλετε στιγμή από το μυαλό σας. Όπως και να έχει όμως, το πλαίσιο των πρώτων ημερών μέχρι την Τετάρτη είναι αρκετά πιο σταθερό κι όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσετε θα μπορέσετε να τις φέρετε εις πέρας. Πολύ πιο θετικό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα ίσως να προκύψει μια ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σας ή ίσως λάβετε κάποιο δώρο.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις όλων των ζωδίων