ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν το φθινόπωρο: Κάθε Σεπτέμβρη ζωντανεύουν

Pexels

Υπάρχουν άνθρωποι που ζωντανεύουν την άνοιξη και το καλοκαίρι και υπάρχουν και εκείνοι που ευδοκιμούν πλήρως το φθινόπωρο και το χειμώνα. Σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει το ζώδιό σου;

Στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ζώδια, που γιορτάζουν την ηλιακή τους επιστροφή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Αρκετά ενδιαφέρον επίσης είναι ότι οι προσωπικότητες των ζωδίων αυτών, συμπίπτουν τέλεια με το γοητευτικό αισθητικό και φυσικό μυστήριο της φθινοπωρινής περιόδου. Με αυτά τα λόγια, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις γιατί αυτά τα 3 ζώδια «ανθίζουν» το φθινόπωρο.

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν το φθινόπωρο: Κάθε Σεπτέμβρη ζωντανεύουν Pexels

Ζυγός: Ο ηγέτης της φθινοπωρινής ισημερίας

Οι ακαταμάχητες γοητείες της φθινοπωρινής σεζόν διατρέχουν τις φλέβες του Ζυγού και μάλιστα δικαιολογημένα. Ο ήλιος μπαίνει στον Ζυγό κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιείται γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου. Επομένως δεν υπάρχει καλύτερη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα από αυτή την περίοδο. Ο γενέθλιος μήνας του Ζυγού (23/9-22/10), είναι μια εποχή για να δημιουργήσεις σχέσεις και να κοινωνικοποιηθείς, καθώς είναι μέρος του δεύτερου μισού του ζωδιακού τροχού, όπου μαθαίνεις να σχετίζεσαι και να ενσωματώνεις τον εαυτό σου σε κοινωνικά σύνολα. Είναι η εποχή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με συνεργάτες, συντρόφους, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το να μοιράζεσαι, σημαίνει ότι νοιάζεσαι.

Τα ζώδια που λατρεύουν το φθινόπωρο: Σκορπιός

Δεν είναι τυχαίο ότι το Halloween πέφτει κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του Σκορπιού (23/10-21/11). Ο Σκορπιός συνοψίζει το σκοτάδι του φθινοπώρου και το συνολικό μυστήριο. Αυτό το ζώδιο του νερού, είναι αρκετά παρεξηγημένο, όσο και πνευματικά περίπλοκο. Ωστόσο, παρά τη βαθιά αινιγματική προσωπικότητά του, υπάρχει ακόμα κάτι πραγματικά μαγικό στον Σκορπιό. Ο γενέθλιος μήνας του Σκορπιού, είναι η ιδανική εποχή για ψυχική ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων. Στην πραγματικότητα, όταν δύο άνθρωποι συνδέονται σε συναισθηματικό επίπεδο, αυτό είναι σύμβολο θανάτου, καθώς το προσωπικό «εγώ» δεν είναι πλέον στην εικόνα. Ο Σκορπιός είναι διαβόητος ότι ζει έντονα και η ενέργειά του μας τραβάει στα βάθη.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Λέων. Ωστόσο, η φωτιά αυτού του μεταβλητού ζωδίου είναι εντελώς διαφορετική, καθώς είναι το φως που φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, σκεφτείτε μια μεγάλη φωτιά στην παραλία, που περιβάλλεται από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάπως έτσι είναι ο Τοξότης. Ο γενέθλιος μήνας του Τοξότη, (23/11 – 21/12) είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις την αλήθεια σου και να τη μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι η επιτομή της πιο εορταστικής περιόδου του χρόνου και των χαρούμενων γιορτών της. Σε τέτοιο βαθμό, που για πολλούς είναι η κινητήριος δύναμη για να τα βγάλουν πέρα ακόμα και με τις πιο κρύες και μοναχικές μέρες του χειμώνα.