ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 31/1- 6/2/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 31/1- 6/2/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Ο Ιανουάριος δεν άφησε μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, όμως τα πράγματα θα εξελιχθούν κάπως καλύτερα τον Φεβρουάριο. Όχι όμως από την αρχή του. Την πρώτη του ημέρα έχουμε μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, που ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Μέχρι τις 3/2 συνεχίζεται κι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή που δεν διευκολύνει τα πράγματα. Από τις 4/2 κι έπειτα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος, θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πέραν του τι σημαίνει για τον καθένα μας σε προσωπικό επίπεδο, αφορά σε παγκόσμιες εξελίξεις, αλλά και στα σύνολα ανθρώπων που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μας καλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με άλλους που έχουμε παρόμοιες ιδέες και να δώσουμε λίγη από την αγάπη μας σε κοινωνικούς σκοπούς ή σε ό,τι δονεί την καρδιά του καθενός και ξεπερνά το ατομικό μας συμφέρον.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με νοητική υπερδιέγερση, καθώς σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ψάχνετε να βρείτε την ιδέα ή το νέο σας στόχο που θα βοηθήσει να εξελιχθείτε. Το ζώδιο του Υδροχόου αναφέρεται στη συλλογική προσπάθεια όμως χρειάζεται να είστε προσγειωμένοι στα πρακτικά και στα οικονομικά θέματα. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας φαίνεται ότι θα είστε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάντε οικονομία στον χρόνο σας και διαθέστε τον σε πράγματα που σας δίνουν ικανοποίηση. Στις 4/2 το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία είναι βοηθητικό για να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας για να περιποιηθείτε τα πλάνα σας. Να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα και να κλείσετε εκκρεμότητες.

Ταύρος

Ο Φεβρουάριος, είναι ίσως ο πιο υποστηρικτικός μήνας για τα πλάνα σας, για να προετοιμάσετε το έδαφος ώστε να κάνετε τις εκκινήσεις σας από την άνοιξη. Αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου οι μέρες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη κρύβουν απρόοπτα, εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Οι παραδοσιακές συνταγές επιτυχίας ίσως να μην φέρνουν πλέον τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.  Στις 4/2 ο Ερμής από τον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά τα πράγματα θα ομαλοποιούνται στην επικοινωνία με τους άλλους. Μέχρι τις 14/2 ίσως νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές υποχρεώσεις και την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες, αλλά και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας πνίγει και σας δημιουργεί άγχος και στρες, είτε αφορά μια επαγγελματική κατάσταση είτε μια προσωπική σχέση. Το θέμα είναι όμως να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις μπροστά στην ανάγκη σας για κάτι νέο και διαφορετικό. Κρατήστε την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας κατά προτίμηση μετά τις 14/2, που έχετε πιο ευνοϊκές συγκυρίες για νέα σχέδια. Στις 4/2 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, αλλά πραγματικά πολύ βοηθητικός για το ζώδιο σας και υποστηρικτικός για τα σχέδια σας θα γίνει από τις 14/2 που θα περάσει στον Υδροχόο. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνετε τίποτε ασαφές και διφορούμενο σε σχέσεις που είναι σημαντικές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί σε κάποιους να ανάψει φωτιές, κυρίως σε θέματα προσωπικών σχέσεων, οικονομικά και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος για σας. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε προτεραιότητες διότι διαφορετικά θα νιώθετε πιο χαοτικές τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας, ιδιαίτερα μέχρι τις 14/2.  Από τις 4/2 ο Ερμής γυρίζει ορθός, αλλά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες ακόμη για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που δημιούργησε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε κάποιες σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας κάνουν. Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι αρκετά καλύτερες μέρες για σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με υποχρεώσεις είτε απέναντι στη δουλειά είτε στο σπίτι και την οικογένεια.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαήμερου σίγουρα θα επηρεαστείτε περισσότερο και προσωρινά μπορεί να υποστείτε κάποιες ταλαιπωρίες. Μετά τις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, αλλά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες για να είναι πιο υποστηρικτικός στην επικοινωνία.  Αν νιώθετε ανασφάλεια για κάποια σχέση ή συνεργασία, μη σας πιάνει τρέλα να ελέγξετε τα πράγματα. Δεν είναι η στιγμή για να πιέσετε μια κατάσταση. Αυτό που μπορείτε να ελέγξετε σε αυτή τη φάση είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά πιο ευχάριστο, οπότε στοχεύστε εκεί για να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, πραγματοποιείται στον τομέα εργασίας και υγείας. Είναι πιθανόν να δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας και απρόοπτα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες ή πελάτες και βάλτε τα όρια σας. Στις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και θα γίνει πιο υποστηρικτικός μέχρι τις 14/2 που παραμένει στον Αιγόκερω. Σε γενικές γραμμές ο Φεβρουάριος, με εξαίρεση τις πρώτες μέρες του, θα είναι ένας μήνας κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας και δεν θα σας ξεβολέψει ιδιαίτερα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες με έμφαση στις σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου θα έχουν την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας. Κάτι θα αρχίσει να κινείται καλύτερα  αρκεί να είστε λίγο υπομονετικοί. Με έμφαση στα οικονομικά και τις σχέσεις έρχεται και το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Ιανουάριος δοκίμασε αρκετά τα όρια σας. Ακόμη βέβαια δεν έχουν τελειώσει οι κοπιαστικές μέρες. Στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις ταλαιπωρίας, όπως η Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου. Μολονότι ως ζώδιο ο Υδροχόος είναι φιλικό προς το δικό σας, οι απαιτητικές όψεις μπορεί να βγάλουν απρόοπτα και να έχετε κάποια ένταση είτε σε μια προσωπική σχέση είτε σε θέματα παιδιών αν είστε γονείς. Στις 4/2 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, εξακολουθεί όμως να βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιο σας μέχρι τις 14/2. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα αποκατασταθούν κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας, το άγχος όμως δεν φεύγει εντελώς. Αν σκέφτεστε να φρεσκάρετε λίγο τον χώρο που μένετε ή έχετε μετακομίσει πρόσφατα και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, καλύτερα να βάλετε μπρος από την επόμενη εβδομάδα. Πέμπτη και Παρασκευή θα σας απασχολήσει περισσότερο η δουλειά. Tο Σαββατοκύριακο έρχεται με απαιτήσεις στον τομέα των σχέσεων και με κοινωνικές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι σαφώς πιο απαιτητικές με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Αυτή η Νέα Σελήνη αναμοχλεύει ιδιαίτερα και τα συναισθήματα σας, ξυπνώντας ίσως κάποιες ανασφάλειες του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένα νευρικό πλαίσιο με αυτό το φεγγάρι. Από τις 4/2 κι έπειτα θα δείτε μεγαλύτερη βελτίωση στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Αν έχετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό προωθήστε το για το δεκαήμερο 4-14/2. Στο διάστημα αυτό θα έχετε και περισσότερες ιδέες, άνεση να τις προτείνετε και καλύτερη τύχη να εισακουστούν από αυτούς που πρέπει. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο θετικές μέρες της εβδομάδας για να βάλετε τα δύσκολα και απαιτητικά του προγράμματος σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με υποχρεώσεις σε σχέση με τη δουλειά ή και τις ανάγκες του σπιτιού.

Τοξότης

Ο Ιανουάριος μας άφησε μια κάπως πικρή γεύση. Δυστυχώς οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο τουλάχιστον μέχρι τις 4/2. Μπορεί να υπάρχει ένα νευρικό κλίμα και αρκετή αναστάτωση αυτές τις μέρες στον χώρο της εργασίας σας. Ο Ερμής γυρίζει ορθός στον Αιγόκερω στις 4/2 και θα βοηθήσει να αποκατασταθούν κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο σε θέματα δουλειάς, αλλά και οικονομικών.  Με τον Άρη στον ίδιο τομέα αυξημένα βέβαια θα είναι και τα έξοδα και οι ανάγκες σας. Ή μπορεί να προκύπτουν φουσκωμένοι λογαριασμοί, αλλά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αν το προηγούμενο διάστημα εγκαταλείψατε τις καλές σας συνήθειες διατροφής και άσκησης, καιρός μετά τις 4/2 να τις ξαναβρείτε. Πέμπτη και Παρασκευή είναι λίγο πιο εσωστρεφείς μέρες για σας, αλλά θα έχετε ένα ιδιαίτερα όμορφο Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνης στον Υδροχόο αναφέρεται στα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Όμως μην βιάζεστε! Ο Ερμής γυρίζει στις 4/2 ορθός στο ζώδιο σας, αλλά χρειάζεται κάποιες μέρες για να ομαλοποιηθεί η πορεία του. Θα παραμείνει μέχρι τις 14/2 στο ζώδιο σας δημιουργώντας περισσότερη βαβούρα και πιο γρήγορους ρυθμούς. . Πολύ καλύτερα μπορεί να εξελιχθούν και τα θέματα των σπουδών. Ο Φεβρουάριος σίγουρα δεν είναι ο πιο χαλαρός μήνας. Ο Άρης στο ζώδιο σας, σάς κάνει πιο φιλόδοξους από τη μια, αλλά και πιο ανυπόμονους και παρορμητικούς από την άλλη. Σχέσεις με άλλους Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς μπορεί να περάσουν από κρας τεστ. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο βολικές μέρες της εβδομάδας.

Υδροχόος

Αν έχετε γενέθλια κοντά στη Νέα Σελήνη αυτή θα επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας, φέρνοντας αλλαγές σε σημαντικούς τομείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι εσείς οι ίδιοι αλλάζετε και φυσικά θέτετε νέες προτεραιότητες για τη ζωή σας. Το φεγγάρι αυτό έχει ένα νευρικό πλαίσιο και αρκετές πιέσεις, είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού είτε και δουλειάς. Μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε.  Όσο ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω, δεν σας επιτρέπει να έχετε τη συγκέντρωση που θέλετε και γίνεστε και πιο ευεπηρέαστοι από το περιβάλλον σας. Μέχρι και την Τετάρτη θα είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας για σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο άνετο και ίσως σας ανοίξει την όρεξη για μια εκδρομή ή κάποια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες ανασφάλειες. Προσεκτικά και στις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες. Από τις 4/2 μέχρι τις 14/2 ο Ερμής θα παραμείνει στον Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Αν το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, μετά τις 4/2 ίσως πρέπει να κάνετε ένα βήμα και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Σε γενικές γραμμές ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας θετικός ως προς τους στόχους σας. Πέμπτη και Παρασκευή είναι λίγο πιο κουραστικές μέρες με υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο πιο ουδέτερο και με έμφαση στο να περάσετε καλά.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.