ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Unsplash

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 22 Απριλίου, μιλάμε για νέες προκλήσεις και ξεκινήματα. Αφού γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, η ενέργειά μας μετατοπίζεται στα οικονομικά και τα υλικά αγαθά και στην απόκτηση σταθερότητας.

Στο παιχνίδι μπαίνει και ο πλανήτης Ουρανός που φέρνει απροσδόκητες περιπέτειες, ειδήσεις και συνθήκες, χωρίς όμως να είναι για κακό. Τώρα θα δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις. Για να δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιo ξεχωριστά από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Κριός

Αρκετός αισθησιασμός και οικειότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες. Τώρα πρέπει να σκεφτείς το επαγγελματικό σου μέλλον και να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Ταύρος

Έχεις μία φρέσκια ενέργεια και αυτοπεποίθηση στα ύψη. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μπορείς να κάνεις κάτι δικό σου στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Καλή περίοδος για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τι ζητάς από έναν έρωτα. Πάρε μία ανάσα από τη δουλειά και μην πνίγεσαι στο άγχος.

Καρκίνος

Η αγάπη κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις. Μην φοβηθείς αν σου έρθει στα ξαφνικά.  Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι που να βοηθά τους άλλους. Τόλμησέ το.

Λέων

Η Πανσέληνος σπάει τα δεσμά με το παρελθόν και καλωσορίζει τον νέο εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τεράστιες αλλαγές και στα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

Θέλεις να εξελίξεις τις πνευματικές αναζητήσεις παρέα με το ταίρι σου. Ήρθε η ώρα να μάθεις νέα πράγματα για να βάλεις τα θεμέλια στα μελλοντικά επαγγελματικά σου.

Ζυγός

Έχεις ανάγκη τη σωματική και πνευματική οικειότητα. Μην κάνεις κανέναν συμβιβασμό στη δουλειά.

Σκορπιός

Ώρα να εμβαθύνεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τις ερωτικές σχέσεις. Πρόσεχε πώς διαμορφώνεις τις σχέσεις σου στη δουλειά.

Τοξότης

Έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου με απλές πρακτικές κινήσεις. Βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού ή κοινές αγορές. Χαμήλωσε τους τρελούς ρυθμούς στη δουλειά.

Αιγόκερως

Νιώθεις έντονο αισθησιασμό και ανοίγεσαι περισσότερο στα ερωτικά σου. Φέρε αυτό το πάθος και στον τρόπο που δουλεύεις.

Υδροχόος

Αναζητάς την ασφάλεια, αν και είσαι περιπετειώδης. Χτίζεις κάτι καινούριο που περιλαμβάνει και τα δύο. Εξελίσσεσαι και ωριμάζεις στη δουλειά.

Ιχθύς

Εκφράζεις τον ερωτισμό σου μέσα από τις λέξεις. Γενικώς, μοιράζεσαι τις σκέψεις σου ακόμα και στη δουλειά και αυτό λειτουργεί προς όφελός σου.