ΖΩΔΙΑ

Κριέ, ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα σημαντικό πρόσωπο

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά:  Κάποια αναπάντεχα νέα από μακριά μπορεί να σας αναστατώσουν. Μπορεί να επηρεάσουν την δουλειά σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Το μυαλό σας θα είναι μοιρασμένο ανάμεσα στην δουλειά και αυτά τα νέα για όλη την ημέρα. Μείνετε συγκεντρωμένοι. Το πιθανότερο είναι τα νέα να μην είναι τόσο άσχημα όσο σας φαίνονται τώρα. Μην ανησυχείτε, πρέπει πρώτα να μάθετε όλα τα γεγονότα.

Ερωτικά: Ο συνδυασμός της καλής τύχης και της γοητείας σας μπορεί να σας φέρουν ένα πολύ καλό ραντεβού με ωραία αποτελέσματα. Δεν είναι καιρός να μείνετε μέσα καθώς θα χάσετε σπουδαίες ευκαιρίες. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να δείξετε την καλή και ευαίσθητη πλευρά σας τόσο πιο εύκολο είναι να τραβήξετε προς το μέρος σας ένα σημαντικό πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Η καλή τύχη που έχετε τώρα τελευταία μπορεί ξαφνικά να τελειώσει. Το πρόβλημα είναι ότι ήσασταν τόσο πολυάσχολοι και συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας που ξεχάσατε τους ανθρώπους γύρω σας και τους συναδέλφους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Φαίνεται πως είστε σε μια καλή κατάσταση. Αν είστε ελεύθεροι δεν υπάρχει βιασύνη για να αλλάξει αυτό. Αν είστε σε σχέση, εσείς και ο/η σύντροφός σας τα πάτε πολύ καλά. Μπορεί να εμφανιστούν μερικές αμφιβολίες αν ο/η σύντροφός σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κλειστεί στον εαυτό του. Μάλλον υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και σταθείτε δίπλα του/της.

Ερωτικά: Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον που μένει μακριά ή κάποιον με τον οποίο έχετε απομακρυνθείτε τελευταία. Η σημερινή ευθυγράμμιση δημιουργεί μια ατμόσφαιρα για εξομολογητικές συζητήσεις. Υπάρχουν και ευκαιρίες διασκέδασης αν προτιμήσετε να δείτε μία ταινία.

Οικονομικά & Καριέρα: Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ομαλά. Απρόσμενα γεγονότα θα σας ταράξουν σήμερα. Προσπαθήστε να τα αποδεχτείτε και να βρείτε την λύση. Μην χάσετε χρόνο προσπαθώντας να τα εξηγήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να έχετε έναν επισκέπτη σήμερα αλλά θα αναρωτηθείτε ποιος είναι ο λόγος της επίσκεψής του. Μπορεί να φαίνεται ότι κάτι τον/την απασχολεί και να είναι πιο δεκτικός να ακούσει τι έχετε να πείτε. Μάλλον είχε ανάγκη από παρέα. Μην φοβηθείτε να μιλήσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Μάλλον αυτό είναι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η καλή διάθεση και η επιθυμία σας για διασκέδαση θα σας οδηγήσουν να κάνετε σχέδια με ένα φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι ευκαιρία για περιπέτειες. Σε σχέση: Η επαφή που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ουρανό και τον Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε όλη την αισιοδοξία σας και κάτι υπέροχο θα συμβεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την καλή ενέργεια της ημέρας. Έρχονται σημαντικά θέματα προς συζήτηση σήμερα και είστε στην ιδανική θέση να προσφέρετε λύση στις αντικρουόμενες πλευρές. Να είστε συγκαταβατικοί και να σκεφτείτε όλες τις απόψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ένα τηλεφώνημα μπορεί να έρθει από κάποιον που ξέρετε ότι συμπαθεί το κουτσομπολιό. Ότι και να σας πει να είστε σίγουροι ότι είναι υπερβολικό αν όχι και ψεύτικο. Ο σκεπτικισμός σας θα σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτή την στιγμή. Αν αυτό που σας λέει είναι σημαντικό τότε διασταυρώστε πρώτα τα γεγονότα πριν το μεταφέρετε. Μάλλον είναι υπερβολές.

Ερωτικά: Αν ελπίζετε να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν ακούσετε την διαίσθησή σας. Τα πράγματα τελευταία μπορεί να μην ήταν ιδανικά αλλά αν επικεντρωθείτε στο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας τότε η πίστη σας μπορεί να σας ενώσει με το σωστό άτομο. Μπορεί να αναπτυχθεί ένας ισχυρός δεσμός με το σωστό πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Να θυμάστε ότι όλα είναι σχετικά. Αυτό που κάποιος βλέπει σας καταστροφή για κάποιον άλλον είναι απλά ένα εμπόδιο. Η ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η επιθυμία σας να αγοράσετε κάτι ακριβό και πιθανόν πολυτελές σας έχει κάνει να μετράτε τα χρήματά σας σήμερα. Όταν δείτε τις οικονομίες σας μπορεί να σκεφθείτε ότι δεν είναι σωστό να κάνετε αυτή την αγορά τώρα. Δεν πρέπει να αποφασίσετε σήμερα. Περιμένετε μερικές ημέρες και θα δείτε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιος με έντονα συναισθήματα για εσάς. Σε σχέση: Χαλαρές συζητήσεις ενδυναμώνουν την σχέση σας. Διασκεδάστε με απλά πράγματα όπως είναι μια συναυλία ή μια ταινία. Αν θέλετε να διασκεδάσετε μην μείνετε μέσα.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση σήμερα. Μην αφήσετε τις απόψεις των άλλων να θολώσουν την άποψη της αλήθειας. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι αλλά να θυμάστε ότι η τελική απόφαση παίρνεται από εσάς. Μείνετε συγκεντρωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα ανησυχήσετε σήμερα για ένα μέλος της οικογένειάς σας. Μπορεί να έφυγε χωρίς να πει κάτι σε κάποιον ή να φαινόταν αναστατωμένος/η. Μάλλον είναι όλα καλά και το πρόβλημα προέρχεται από κάποιον εκτός της οικογένειάς σας. Αφήστε τον/την να το φροντίσει με όποιον τρόπο νομίζει ότι ταιριάζει. Θα ζητήσει την παρέα σας όταν αισθάνεται ότι μπορεί.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας οδηγεί να κάνετε κινήσεις ώστε να εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες θα σας οδηγήσουν σε υποσχέσεις. Θα περάσετε πολύ καλά και ίσως προκύψει ένα ειδύλλιο.

Οικονομικά & Καριέρα: Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται πάντα να ακολουθείτε τους κανόνες. Μερικές φορές οι καλύτερες ιδέες έχουν προκύψει από στιγμές μεγάλης γενναιότητας και έλλειψης φόβου απέναντι στο άγνωστο. Σήμερα είναι η μέρα να κινηθείτε εκτός του πλαισίου. Σίγουρα θα οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ένας γείτονας μπορεί να σας πει κάτι ενώ η διαίσθησή σας, σας υπαγορεύει το αντίθετο. Δεν πρόκειται για λάθος. Μάλλον αυτό το άτομο προσπαθεί να σας μπερδέψει. Μάλλον δεν είναι καλό να μπείτε σε διένεξη. Περιμένετε μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες. Μην προκαλέσετε ρήξη ανάμεσά σας.

Ερωτικά: Οι επιλογές που έχετε στην προσωπική σας ζωή φαίνονται πολύ καλές και θα σας δώσουν την ευκαιρία για συναρπαστικά πράγματα. Υπάρχει μια χημεία στην ατμόσφαιρα που δύσκολα θα αγνοήσετε. Ίσως όμως προκύψουν κάποιες αμφιβολίες που προέρχονται από την επαφή του Κρόνου με τον Ερμή. Μην απογοητευτείτε καθώς τα καλύτερα έρχονται.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι γύρω σας μπορεί να θέλουν να μείνουν μόνοι τους σήμερα, οπότε μην τους ενοχλήσετε. Μην θεωρήσετε πως αυτό είναι μια προσβολή απέναντί σας. Να θυμάστε ότι απλά χρειάζονται χώρο και ελευθερία να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ένας φίλος που έχει οικονομικά προβλήματα θα μοιραστεί όλες του τις ανησυχίες μαζί σας σήμερα. Δεν θέλετε να φανείτε συγκαταβατικοί αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Η κατάσταση είναι αληθινή και ο φίλος σας χρειάζεται περισσότερο υποστήριξη και βοήθεια παρά κριτική. Η κοινή λογική σας και το πρακτικό μυαλό σας θα είναι χρήσιμα. Προσφερθείτε να ακούσετε τα προβλήματα.

Ερωτικά: Αν επικεντρωθείτε στα όνειρα και την διαίσθηση σας μπορεί να δείτε καινούργιες πλευρές στην σχέση σας. Μάλλον η αίσθηση είναι αυτό που μετράει περισσότερο από τα λόγια. Η έκτη σας αίσθηση σας βοηθά να κάνετε τις σωστές κινήσεις ειδικά με την επαφή της Αφροδίτης με την Σελήνη που πραγματοποιείται.

Οικονομικά & Καριέρα: όπως συνήθως είστε στην μέση μια σοβαρής αντιπαράθεσης. Οι απόλυτες απόψεις σας, σας έχουν βάλει σε μια θέση απ’ όπου δεν είναι εύκολο να ξεφύγετε. Πρέπει μερικές φορές να φεύγουμε από το πεδίο της μάχης για να κάνουμε επανασυγκρότηση και να σκεφτόμαστε καθαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ίσως σας έχουν αναθέσει να κάνετε κάτι για το οποίο δεν έχετε καθόλου πληροφορίες. Είναι προτιμότερο να επιστρέψετε στο άτομο που σας το ανέθεσε και να ζητήσετε λεπτομέρειες. Μπορεί να σας καθυστερήσει λίγο αλλά να θυμάστε ότι καλύτερα να κάνετε μια χαζή ερώτηση από το να κάνετε ένα χαζό λάθος. Μην φύγετε αν δεν καταλάβετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Ερωτικά: Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να αφήσετε πίσω σας μια διένεξη που μπορεί να σας δημιούργησε άσχημα συναισθήματα πρόσφατα. Για να το επιλύσετε θα χρειαστεί να συζητήσετε το θέμα που δημιούργησε το πρόβλημα. Η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο σας κάνει να ακούσετε την άλλη άποψη.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι ιδέες σας υποστηρίζονται από όλες τις πλευρές και από όλους. Είστε σε εξαιρετικό σημείο ώστε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας οπότε μην καθυστερείτε. Αν σχεδιάζατε να προχωρήσετε μόνοι σας τώρα είναι η σωστή στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε ενθουσιασμένοι για ένα ταξίδι που έρχεται αλλά δεν έχουν ξεκαθαριστεί όλες οι λεπτομέρειες. Μην το αφήσετε έτσι γιατί μπορεί να επηρεάσει το ταξίδι σας αυτή η κατάσταση. Μιλήστε με ανθρώπους που ξέρουν και πάρτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Έτσι θα τα ξέρετε όλα πριν καν ξεκινήσετε.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Αν περνάτε πολύ χρόνο κάνοντας εσωτερικές αναζητήσεις τελευταία μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι εξαιρετική για να βγείτε με φίλους. Σε σχέση: Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείτε και την άλλη άποψη και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην χάσετε την λάμψη σας σήμερα. Είναι πιθανό άλλα σημαντικότερα θέματα να επισκιάσουν τα σχέδιά σας αλλά μην παραμερίσετε τους στόχους σας. Κρατήστε τα όνειρά σας ζωντανά ακόμα και αν χρειαστεί να τα βάλετε στο περιθώριο για τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ένα όνειρο ή ένα όραμα μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας. Ίσως έχετε βρει κάτι που να σας αρέσει περισσότερο ή να έχετε ξεκινήσει να αμφιβάλλετε για το πως μπορεί να υλοποιηθεί αυτό που σχεδιάζετε τώρα. Δεν είναι καλή ημέρα σήμερα να πάρετε αποφάσεις. Η σκέψη σας μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη και λογική όπως συνήθως. Σημειώστε τις επιλογές σας και ξαναδείτε το σε 1-2 μέρες.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η ημέρα έχει αλλαγές που μπορεί να είναι αναπάντεχες. Λίγη διασκέδαση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μαζί με την πιθανότητα μια καλής γνωριμίας. Σε σχέση: Η πίστη σας στον/την σύντροφό σας μπορεί να αμφισβητηθεί αν έχει αρνητική άποψη για κάτι που είναι σημαντικό σε εσάς.

Οικονομικά & Καριέρα: Ο κόσμος είναι έτοιμος να ακούσει το μήνυμά σας. Αισθάνεστε ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να αποδεχθεί το ταλέντο σας και να εκτιμήσει το χάρισμά σας. Φανερωθείτε στον κόσμο και μην μένετε άλλο στο περιθώριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Κάποιος στην δουλειά μπορεί να είναι εκνευρισμένος και να έχει κλειστεί στον εαυτό του. Αυτό ίσως δημιουργήσει μια άσχημη ατμόσφαιρα. Αναρωτιέστε μήπως το πρόβλημα είναι μαζί σας αλλά πιθανότατα το πρόβλημα έχει να κάνει με την δουλειά και όχι μαζί σας. Συγκεντρωθείτε και μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Δεν αξίζει τον κόπο.

Ερωτικά: Μην κάνετε σχέδια καθώς η αγάπη έχει τα δικά της. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά αν θέλετε να κάνετε πρόοδο. Σήμερα είναι μία από αυτές τις ημέρες όπου η στρατηγική και τα σχέδια δεν θα σας βοηθήσουν τόσο όσο οι αποφάσεις που είναι βασισμένες στο ένστικτο.

Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να καταλάβετε ότι είστε κομμάτι μια ομάδας. Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική ακόμα και αν δεν σας το αναγνωρίζουν προσωπικά. Να ξέρετε ότι είναι σημαντικοί και χωρίς δεν την δουλειά σας δεν θα υπήρχε συνέχεια.

 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη