ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 30 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στην οικογενειακή και προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστεί η παρέα τους.

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν έντονα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα ή παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που εκδηλώνονται απότομα.

Λέων

Λέοντα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που ακόμα σε πληγώνουν. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε ό,τι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονα εξουσιαστικές τάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις παρέες που μπορείς να διασκεδάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα και απωθημένα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να σε καταλάβουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμμονές και εντάσεις. Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα βρίσκοντας λύσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος και την ένταση στη σχέση λόγω ανασφαλειών και εξουσιαστικών διαθέσεων που έρχονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να απομονωθείς σκεπτόμενος καταστάσεις που πρέπει να κλείσεις.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις