ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Είναι γεγονός ότι θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό και φιλικό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκη σου σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα δεν σου επιτρέπει να είσαι ρεαλιστής. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός μπορεί να ξεφύγει από τα όρια και να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτά θα επηρεάσουν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αναγνωρίσεις το ψυχικό δυναμικό που κρύβεις μέσα σου.

Λέων

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις με ευκολία ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και βρίσκεις πρωτότυπες και ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κλείσεις θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου στα ύψη. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την γοητεία και μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα και απωθημένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν από παλιά ξεπερνώντας δυσκολίες που μπορεί να έχουν προβληματίσει τις σχέσεις σου.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις καθώς σου δημιουργούν εκνευρισμό. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σε προβληματίζουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ρεαλιστικά τις οικογενειακές σχέσεις. Προσοχή σε συζητήσεις και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν μετέπειτα αρνητικό ρόλο στα πράγματα καθώς δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυταπατάσαι.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις