ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά αντικείμενα που ανοίγουν ορίζοντες σε φιλοσοφικό επίπεδο. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ευχάριστο βράδυ μαζί τους.

Ταύρος

Ταύρε, επιδιώκεις να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς διαίσθηση και αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά.

Δίδυμοι

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σου χαρίζει δυναμισμό και την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με αυτούς που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Οφείλεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου άσκηση ή να ανανεώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επιπλέον ενέργεια.

Λέων

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τη δημιουργία και τα παιδιά. Η γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει θα αποτελέσει μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζονται λύση. Η έντονη κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αυτό να έχει κόστος σε αποφάσεις που θα πάρεις.

Ζυγός

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απολαμβάνεις την παρέα τους και τις συμβουλές τους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πολλές είναι οι προτάσεις που είναι πιθανό να δεχτείς για διασκέδαση.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα, όμως φρόντισε να μην ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων γιατί οι σπατάλες είναι πιθανές.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις με δυναμισμό όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται να γίνεις πιο έντονα υποκειμενικός και εγωκεντρικός ενοχλώντας τους γύρω σου, για αυτό φρόντισε να το περιορίσεις όσο περισσότερο γίνεται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα. Απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία. Ασχολήσου με την τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ισορροπία που χρειάζεται.

Υδροχόος

Υδροχόε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράζεις τις απόψεις σου όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός σε πιθανές διαφωνίες ή ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Ιχθύς

Ιχθύ, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια