ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Oκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, βρίσκεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που θα προκαλέσει εντάσεις και να δείξεις στους γύρω σου ότι ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις από αυτούς. Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι επιφορτίζεσαι με περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και μπλοκάρει πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι φίλοι πρωταγωνιστούν και δίνουν διεξόδους καθώς ερχόμενος σε επαφή μαζί τους γεμίζεις χαρά και γαλήνη. Είναι αυτοί που με τις ιδέες τους μπορούν να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Οι στόχοι που μπορεί να θέσεις βρίσκουν ανταπόκριση και θετική διάθεση.

Καρκίνος

Καρκίνε, ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολούν και να αγγίζουν την ανάγκη σου για διάκριση στο περιβάλλον που κινείσαι. Μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Εμπιστέψου την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου γιατί αυτά θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Λέων

Λέοντα, η αισιοδοξία έρχεται και σε συνδυασμό με την ωριμότητα, σου δίνει την ευκαιρία να δεις πως μπορείς να κινηθείς μελλοντικά έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα στηρίξουν τις οποίες επιδιώξεις σου.

Παρθένος

Παρθένε, οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία καθώς η λογική κυριαρχεί και μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Ζυγός

Ζυγέ, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δείξε ξεκάθαρα την συναισθηματική ωριμότητα που σε διέπει καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η καθημερινότητα σε απασχολεί και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις ζητήματα που χρειάζονται χρόνο μέσα στην ημέρα. Η ενασχόληση με οικογενειακά θέματα που πιθανόν να προκύπτουν μπορεί να σε αγχώσει, αξιοποίησε την αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι αυτή που σε γεμίζει χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με ό,τι σου δημιουργεί αγαλλίαση. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ασχοληθείς με ταλέντα σου που μπορεί να μην είχες αξιολογήσει παλιότερα ότι ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια.

Υδροχόος

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα προκαλέσουν ψυχρότητα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στους όποιους χειρισμούς.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις