ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που σου ταιριάζει πραγματικά (αλλά δεν το ξέρεις)

Unsplash

Όλοι έχουμε μέσα μας κομμάτια που συνήθως κρύβουμε από τον πολύ κόσμο. Ενίοτε, ίσως τα κρύβουμε κι από όλους. Έλα όμως που όλοι έχουμε αυτό το ένα ζώδιο που καταφέρνει να εκμαιεύει τις πιο περίεργες και ιδιαίτερες πλευρές μας. Αυτό που ταιριάζει σε βαθύτερο επίπεδο δηλαδή.

Μαζί του νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις όποια κουλαμάρα σου κατέβει στο κεφάλι. Ή να είσαι ασφαλής και να κάνεις κατάθεση ψυχής, χωρίς ντροπές. Πες μας το ζώδιό σου κι εμείς θα σου πούμε ποιο ζώδιο σου βγάζει έναν άλλο εαυτό. Ποιο σου ταιριάζει πραγματικά.

Κριός

Είναι γνωστό ότι ο Κριός είναι τόσο πολύ στον κόσμο του που μόνο ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα τον άντεχε. Ένας Δίδυμος. Μαζί ξεπερνούν τα όρια και είναι πολύ καλοί στο να κάνουν πράγματα που αργότερα θα μετανιώσουν. Θέλμα και Λουίζ ας πούμε.

Ταύρος

Νομίζεις ότι είναι προσγειωμένος και φιλήσυχος, αλλά με την κατάλληλη παρέα απογειώνεται. Ένας Ιχθύς θα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να κάνεις τρέλες, ενώ ο Ταύρος του δίνει τη σταθερότητα για να νιώσει σιγουριά.

Δίδυμοι

Το ζώδιο που δεν κάθεται ποτέ σε ησυχία χρειάζεται κάποιον που να θέλει να πειραματιστεί στον ίδιο βαθμό, αλλά να είναι λιγότερο χαοτικός. Αν δεις ποτέ Δίδυμο με Τοξότη μαζί, δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση. Ίσως και στην απάντηση όλων των συμπαντικών ερωτημάτων.

Καρκίνος

Μόνο ένα ευαίσθητο ζώδιο μπορεί να καταλάβει αληθινά έναν Καρκίνο. Ο Σκορπιός του δίνει όλον τον χώρο να εκφραστεί και αυτή η μυστικοπάθεια είναι που εξιτάρει τον Καρκίνο. Μαζί ξεπερνούν τα όρια.

Λέων

Το μοναδικό ζώδιο που τα πάει τόσο καλά με το ζώδιό του. Δύο Λέοντες μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα και να ξεπεράσουν τους εαυτούς του.

Παρθένος

Θα έλεγες ότι ένας Παρθένος χρειάζεται ένα ευαίσθητο ζώδιο για να τον κάνει να μαλακώσει και να έρθει σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό του. Και έτσι είναι. Ο Ιχθύς επιτρέπει στον Παρθένο να είναι ο εαυτός του χωρίς να τον κρίνει.

Ζυγός

Όταν ο Αέρας συναντά τη Φωτιά, τα αποτελέσματα είναι εκρηκτικά. Ο Τοξότης βγάζει τον Ζυγό από το comfort zone του και τούμπαλιν.

Σκορπιός

Όπως είπαμε και πριν, ο Σκορπιός χρειάζεται μία βοήθεια όταν εξερευνά νέες περιοχές. Ο Καρκίνος είναι εκεί για να τον υποστηρίξει ενώ, και οι δύο, έχουν εξαιρετική διαίσθηση.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να γίνει μία παρεξηγημένη προσωπικότητα και να νιώσει ότι δεν τον καταλαβαίνει κανείς. Τότε εμφανίζεται ο Κριός και γίνεται το άλλο του μισό, σε επίπεδο χιούμορ και τρέλας.

Αιγόκερως

Είναι δίπλα δίπλα αλλά δεν περίμενες με τίποτα ότι ταιριάζουν. Ο σοβαρός και προσγειωμένος Αιγόκερως χρειάζεται έναν άνθρωπο με περισσότερη τρέλα και αυθορμητισμό για να μπορεί να γλεντά τη ζωή. Ο Υδροχόος του φτιάχνει τη μέρα ενώ ο Αιγόκερως του δίνει σταθερότητα.

Υδροχόος

Όταν ο Υδροχόος συναντά έναν Δίδυμο, δεν υπάρχουν όρια. Μα καθόλου όρια. Οι κανόνες τους είναι αδιάφοροι και είναι ικανοί να παραιτηθούν από τις δουλειές τους για να γυρίσουν παρέα τον κόσμο.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο που χρειάζεται κάποιον να του μοιάζει ώστε να είναι ευτυχισμένος και ασφαλής. Οι Ιχθείς έχουν πολύ υψηλό ένστικτο και αυτό σημαίνει ότι διαισθάνονται το πρόβλημα, πριν καν προκύψει. Μαζί θα κάνουν τα πιο εκκεντρικά πράγματα αλλά θα υπάρχει πλήρης αποδοχή.